Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intalnire IULIE - Cluj

05 Iul 2008, 11:21

No bunnnnnn!
Am luat legatura si cu cei de la Iulius Mall si luni dimineata ma prezint la doamna cu care am discutat. In principiu parcarea in care ne vom intalni va fi rezervata pentru noi!
Luni dupa ce ma intalnesc cu persoana va voi spune ce am mai discutat si ce am mai rezolvat!

05 Iul 2008, 13:18

Aoleu, se-ngroasa gluma la Cluj :)

05 Iul 2008, 16:57

$1 scrie:$2oleu, se-ngroasa gluma la Cluj :)

=)) =)) Pai de ce crezi ca am fost putin socat? Dar acuma m-am linistit! :))

05 Iul 2008, 22:01

In principiu, da, vin, ca nu am deocamdata alte probleme. Maine termin si cu sesiunea, asa ca ... #:-S

05 Iul 2008, 22:15

Sper sa ne intalnim cat mai multi ca sa nu ne facem de kko in fata alora de la Iulius Mall si nici a colegilor care vin din alte localitati (Bucuresti, Timisoara)!

07 Iul 2008, 09:57

Inca o data anuntul:

Intalnirea lunii iulie a membrilor ClubFord va avea loc sambata in data de 12.07.2008 la ora 11:00 in parcarea de la Iulius Mall (pe terasa deasupra la Auchan)!

07 Iul 2008, 10:51

mai, mi se pare mie sau se aude ceva drumroll si trambite??? asa ne asteapta cei de la Iulius?? ce frumos din partea lor :P

07 Iul 2008, 12:27

Pfff... nici nu stiu cum sa incep... Nu voi putea veni la intalnire pentru ca sambata dimineata plec in Ungaria la Hajduszoboszló. Imi pare tare rau mai ales ca nu am fost nici la cealalta decat 10 minute. Imi cer iertare si sper sa nu mai apara "probleme".

07 Iul 2008, 12:57

inca putin si vine si presa :)

07 Iul 2008, 13:19

ma poate ajuta careva cu o harta a Clujului?
un link ?

si inca ceva... aveti niste radare - foto pe acolo
le puteti figura pozitia?

07 Iul 2008, 15:38

Bun ......, Acuma am ajuns acasa si ma straduiesc sa sintetizez ce am discutat cu d-soara ;) de la Iulius Mall!
1. Partea de parcare unde ne vom intalni va fi inchisa iar intrarea va fi DOAR pentru noi;
2. Am primit aprobarea sa montam panouri indicatoare pentru un acces mai facil pana in parcare pentru cei care nu stiu cum sa ajunga la locul de intalnire;
3. Vom beneficia de promovarea facuta de cei de la Iulius Mall in media ( :)) Shade), pe site-ul Iulius-ului si pe site-ul Cluj4all despre care tantita spunea ca e mai traficat;
4. In ziua intalnirii (sambata), pentru cei care nu ne vor gasi, se va da prin sistemul audio din Iulis Mall anuntul cu privire la intalnirea ClubFord si unde suntem de gasit.
Deocamdata astea sunt punctele de care-mi amintesc asa la cald. Acuma astept sa se sedimenteze informatiile si sa le pot analiza :D

07 Iul 2008, 15:40

$1 scrie:$2nca putin si vine si presa :)

geiargi, luna trecuta cei de la Realitatea Tv Cluj ne-au "calcat" asa ca daca mai vin si de pe la ziare nu mai e o problema :))

07 Iul 2008, 16:02

$1 scrie:$2nca putin si vine si presa :)

eheeee... presa deja a fost, la intalnirea trecuta, desi nimeni nu poate confirma fulminanta aparitie a lui Black Cat la tv.

$1 scrie:$2a poate ajuta careva cu o harta a Clujului?
un link ?

harta: http://www.cluj4all.com/navigator

camere fixe:
Daca vii de catre Turda, ai:
- Copaceni 1 camera la iesirea spre Cluj, limita 70kmh
- Tureni 3 camera una la fiecare capat + una in centru, limita 70kmh
- Martinesti 2 camere la capete, limita de 50kmh

Daca vii dinspre Huedin (Oradea), din cate am inteles in Gilau si Floresti sunt fixe, dar nu stiu ce si cum, deci stai domol si din partea aia. De la Dej e curat drumul.

Radare mobile (masini): in oras cam peste tot. inafara unde stau mai frecvent:
- Jucu, han Km 17 (iesirea spre Cluj)
- Apahida: centru in fata postului de politie
- Gherla: 2 linii drepte, una la intrare cealalta la iesirea din localitate.
- Floresti: unde apuca
- Gilau: unde apuca
- alte localitati: rar, dar ai grija oricum

In oras stau cam peste tot, deci urmareste traficul si nu forta prea tare. Kissfm cand da stiri locale da si radarele cu amplasari posibile, asa ca ciuleste urechile si la ei.

$1 scrie:$2un ......, Acuma am ajuns acasa si ma straduiesc sa sintetizez ce am discutat cu d-soara ;) de la Iulius Mall!:D

Foarte frumos din partea lor. cat despre informatii, te ajut eu cu sedimentarea: sambata dimineata spalam masinile, interior si exterior. tot sambata dimineata lipim si stickerele cu ClubFord. Scoatem costumele din dulap & scuram praful de pe ele. lustruim pantofii. ne imbracam in blugi si tricou (ca nu mai avem camasi curate), urcam in masina, si mergem in Iulius sa ne auzim numele strigat in sistemul lor audio, apoi ne facem intrarea ca vedetele in parcarea de sus. apropo, ai vb si de covorul rosu? sau facem rost de un presh (am o vecina agasanta care are presh rosu cu "welcome")

In alta ordine de idei, ei ziceau ca ne lasa sa punem indicatoare cu CF, dar avem asa ceva?

07 Iul 2008, 16:06

Shade, panourile de orientare le avem de al intalnirea din luna Mai si sunt la mine :D

07 Iul 2008, 16:10

$1 scrie:$2a poate ajuta careva cu o harta a Clujului?
un link ?

Daca intri in Cluj dinspre Turda iti atasez o harta cu traseul pe care trebuie sa-l urmezi!
FiÅŸiere ataÅŸate
Traseu Cluj.JPG

07 Iul 2008, 16:17

:)) :)) Astept propuneri cu pozele de la intalnirile precedente pe care sa i le trimit tantitei de la Iulius!
De asta am uitat sa va zic, dar trebuie sa-i trimit niste poze pe care sa le integreze, pe langa text, in prezentarea evenimentului! :D

07 Iul 2008, 19:13

:) La intalnirea din aceasta luna, pentru prima data, va lua parte si o doamna =D> =D>

07 Iul 2008, 19:36

Deja imi pare rau ca sunt in Timisoara in 12 iulie...
Asa ceva poate fi facut si aici, singura diferenta fiind lipsa unei parcari (deocamdata!!!) dedicata intalnirii CF la IuliusMall TM.
Voi initia si in Timisoara un eveniment similar, sa vad ce iese. Eventual saptamana viitoare sau urmatoarea.

Zucces!
PS Hola, BlackCat!

08 Iul 2008, 09:46

pentru cei care vin din alte localitati decat Cluj, aveti harta atasata cu cele mai simple drumuri

Legenda
[x] X marks the spot
(1) Gara. cei care vin dinspre Zalau: Virati la dreapta si continuati pe liniile de tramvai (cate una pe sens). Imediat dupa ce treceti Somesul (in capatul podului) parasiti liniile de tramvai si continuati inainte pana in piata Matei Corvin, pe care o ocoliti pe dreapta, prin fata pe la Primarie (2) si Casa de Cultura a Studentilor (3)
(2) Primaria, vis-a-vis este sediul RDS-RCS, o cladire de vreo 10 etaje, virati spre (3)
(3) Casa de Cultura a Studentilor (CCS). In fata ei virati la stanga si tot inainte. Aveti 6 semafoare mari (doua la CCS, doua in Piata Matei Corvin, doua in fata la Teatru). Mergeti tot inainte. Dupa Teatru cam la 1,5 Km o sa vedeti pe stanga un magazin PLUS. Tineti drept inca aprox 500 de metri, pana unde drumul se imparte in doua. Virati la dreapta.
(4) Podul din Marasti. Cei care vin dinspre Dej treceti PE SUB el (virati spre stanga prin dreapta)

Cei care vin de la Oradea, dupa intrarea in oras tineti drept pana la (2), virati dreapta (obligatoriu) spre (3) si urmati traseul marcat.

Drumuri bune tuturor
FiÅŸiere ataÅŸate
harta.JPG

08 Iul 2008, 14:26

=D> =D> =D> Shade, si eu ma gandeam la o astfel de harta dar n-am avut timp de ea.

09 Iul 2008, 10:56

Si eu sunt prezent!!!!! :D

A... si inca ceva, daca nu ma insel, tot sambata, tot la iulius, va avea loc si o intalnire de car audio :-? ...

09 Iul 2008, 20:14

OFFF, pe cind am si eu masina inmatriculata si voiam sa vin, a venit sotia ieri acasa cu 2 bilete la mare chear de pe 12 iulie :-?? sincer imi pare rau ca nu pot participa si eu, da sper ca pe viitor sa nu mai intervina ceva, sa faceti poza sa va vad si eu citi ati participat si cu ce boliduri ati venit 8-} :-?? :) :-* ;)

10 Iul 2008, 08:03

:) Vedeti si AICI

10 Iul 2008, 10:55

$1 scrie:$2) La intalnirea din aceasta luna, pentru prima data, va lua parte si o doamna =D> =D>

am vazut fotografiile de la intalnirea anterioara - exclusivitate masculina; m-am inscris si eu - oare eu sunt 'doamna' care reprezinta minoritatea sau mai e deja altcineva? :)

ar fi bine sa am si eu o hartiuta cu nick-ul, pentru recunoastere?

10 Iul 2008, 11:55

am fost contactat pe ym de un ziarist de la "clujeanul"
mi-a cerut un nr de telefon al unuia din voi dar nu am putut sa il ajut
pana la urma i-am dat nr lui maddog, sper sa il poata indruma spre cineva din cluj...

se interesa de intalnirea voastra de sambata
succes!

10 Iul 2008, 14:04

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2) La intalnirea din aceasta luna, pentru prima data, va lua parte si o doamna =D> =D>

am vazut fotografiile de la intalnirea anterioara - exclusivitate masculina; m-am inscris si eu - oare eu sunt 'doamna' care reprezinta minoritatea sau mai e deja altcineva? :)

ar fi bine sa am si eu o hartiuta cu nick-ul, pentru recunoastere?

Voi face un ecuson SPECIAL, cu nick-ul pentru ca acuma esti "doamna care a spart gheata" si sper ca la urmatoarele intalniri sa fie si alte "doamne" care sa-ti urmeze exemplul =D> =D>

10 Iul 2008, 14:06

$1 scrie:$2m fost contactat pe ym de un ziarist de la "clujeanul"
mi-a cerut un nr de telefon al unuia din voi dar nu am putut sa il ajut
pana la urma i-am dat nr lui maddog, sper sa il poata indruma spre cineva din cluj...

se interesa de intalnirea voastra de sambata
succes!

:)) Trebuia sa-i spui ca sambata in data de 12 in parcarea de la Iulius Mall, deasupra la Auchan, incepand cu ora 11 ne va gasi! :D

10 Iul 2008, 15:07

Salutare,

Abia am aflat si eu despre eveniment. Sambata avem si noi intalnire tot la Iulius pentru cei pasionati de car audio ... Cred ca trec si eu pe la voi daca ma lasati :) Am un Focus modificat, exteriorul + linie audio de competitie + ceva la motor, poate ati mai vazut masina la showuri ...

10 Iul 2008, 15:17

$1 scrie:$2alutare,

Abia am aflat si eu despre eveniment. Sambata avem si noi intalnire tot la Iulius pentru cei pasionati de car audio ... Cred ca trec si eu pe la voi daca ma lasati :) Am un Focus modificat, exteriorul + linie audio de competitie + ceva la motor, poate ati mai vazut masina la showuri ...

=D> =D> Te asteptam si dupa aia venim si noi pe la voi! ;)

10 Iul 2008, 16:34

http://www.citynews.ro/Membrii-ClubFord ... Mall+12517
din pacate nu o sa pot fi prezent nici de data aceasta ...
Subiect închis