$1 scrie:$2nca putin si vine si presa

eheeee... presa deja a fost, la intalnirea trecuta, desi nimeni nu poate confirma fulminanta aparitie a lui Black Cat la tv.
$1 scrie:$2a poate ajuta careva cu o harta a Clujului?
un link ?
si inca ceva... aveti niste radare - foto pe acolo
le puteti figura pozitia?
harta:
http://www.cluj4all.com/navigatorcamere fixe:
Daca vii de catre Turda, ai:
- Copaceni 1 camera la iesirea spre Cluj, limita 70kmh
- Tureni 3 camera una la fiecare capat + una in centru, limita 70kmh
- Martinesti 2 camere la capete, limita de 50kmh
Daca vii dinspre Huedin (Oradea), din cate am inteles in Gilau si Floresti sunt fixe, dar nu stiu ce si cum, deci stai domol si din partea aia. De la Dej e curat drumul.
Radare mobile (masini): in oras cam peste tot. inafara unde stau mai frecvent:
- Jucu, han Km 17 (iesirea spre Cluj)
- Apahida: centru in fata postului de politie
- Gherla: 2 linii drepte, una la intrare cealalta la iesirea din localitate.
- Floresti: unde apuca
- Gilau: unde apuca
- alte localitati: rar, dar ai grija oricum
In oras stau cam peste tot, deci urmareste traficul si nu forta prea tare. Kissfm cand da stiri locale da si radarele cu amplasari posibile, asa ca ciuleste urechile si la ei.
$1 scrie:$2un ......, Acuma am ajuns acasa si ma straduiesc sa sintetizez ce am discutat cu d-soara

de la Iulius Mall!:D
Foarte frumos din partea lor. cat despre informatii, te ajut eu cu sedimentarea: sambata dimineata spalam masinile, interior si exterior. tot sambata dimineata lipim si stickerele cu ClubFord. Scoatem costumele din dulap & scuram praful de pe ele. lustruim pantofii. ne imbracam in blugi si tricou (ca nu mai avem camasi curate), urcam in masina, si mergem in Iulius sa ne auzim numele strigat in sistemul lor audio, apoi ne facem intrarea ca vedetele in parcarea de sus. apropo, ai vb si de covorul rosu? sau facem rost de un presh (am o vecina agasanta care are presh rosu cu "welcome")
In alta ordine de idei, ei ziceau ca ne lasa sa punem indicatoare cu CF, dar avem asa ceva?