radare fixe
daca nu am postat unde trebuia, rog un moderator sa il puna la locul lui
. m-am gandit sa deschid acest subiect k sa putem vorbi despre radarele fixe. suntem multi, multe zone asa k fiecare ar trebui sa stie pe unde sunt amplasate radarele fixe. de ce??
parerea mea este k ar fi bine sa stim pe unde sunt amplasate, in caz k plecam in calatorii, concedii, etc. incep eu primu. sunt din mehedinti, pe aici momentan nu sunt radare fixe din cate stiu (am inteles k urmeaza sa puna intre simian si filiasi). cu treburi am iesit putin prin tara(severin-petrosani-orastie-sebes-alba iulia-aiud-turda-cluj-oradea-arad-timisoara si invers) si am dat de radare fixe(f.multe) intre turda si cluj(sunt k niste stalpi de 2m cu o cutie dreptunghiulara in cap, albi, se vede camera video daca opresti;erau amplasate la intrare,iesire si in centru localitatilor) si intre cluj si arad(dar din acelea mari care scriu drum aglomerat, reduceti viteza, viteza , etc.; aici sunt curios astea care seamana cu panourile de indrumare chiar sunt radare sau sunt doar pt intimidare??)
la iesire din oradea, am trecut de oras(zona cu blocuri), trec pe zona industriala(metro si ce mai e pe la iesire) merg ce merg k omu decent si o accelerez k nu mai era nimic pe langa mine si deodata, exact langa panou in care apare oradea taiat este si chestia asta enorma si imi spunde viteza 111km/h. este radar??daca da, vai s-amar de permisu meu
. acu astept pareri si alte informatii despre amplasarea radarelor. bafta si atentie la ele 

la iesire din oradea, am trecut de oras(zona cu blocuri), trec pe zona industriala(metro si ce mai e pe la iesire) merg ce merg k omu decent si o accelerez k nu mai era nimic pe langa mine si deodata, exact langa panou in care apare oradea taiat este si chestia asta enorma si imi spunde viteza 111km/h. este radar??daca da, vai s-amar de permisu meu

Ford Mondeo 2.2 TDCI 200CP VIN: WF0EXXGBBEBE03739
Ford Mondeo Tournier 2.0 TDCI 115CP, 07/2005 VIN:WF0WXXGBBW5A37593
Ford Mondeo Tournier 2.0 TDCI 115CP, 07/2005 VIN:WF0WXXGBBW5A37593
-
nairpic20 - Member
- Maşina:
- VIN: