24 Iul 2008, 17:22
. m-am gandit sa deschid acest subiect k sa putem vorbi despre radarele fixe. suntem multi, multe zone asa k fiecare ar trebui sa stie pe unde sunt amplasate radarele fixe. de ce??
parerea mea este k ar fi bine sa stim pe unde sunt amplasate, in caz k plecam in calatorii, concedii, etc. incep eu primu. sunt din mehedinti, pe aici momentan nu sunt radare fixe din cate stiu (am inteles k urmeaza sa puna intre simian si filiasi). cu treburi am iesit putin prin tara(severin-petrosani-orastie-sebes-alba iulia-aiud-turda-cluj-oradea-arad-timisoara si invers) si am dat de radare fixe(f.multe) intre turda si cluj(sunt k niste stalpi de 2m cu o cutie dreptunghiulara in cap, albi, se vede camera video daca opresti;erau amplasate la intrare,iesire si in centru localitatilor) si intre cluj si arad(dar din acelea mari care scriu drum aglomerat, reduceti viteza, viteza , etc.; aici sunt curios astea care seamana cu panourile de indrumare chiar sunt radare sau sunt doar pt intimidare??)
. acu astept pareri si alte informatii despre amplasarea radarelor. bafta si atentie la ele
24 Iul 2008, 17:28
28 Iul 2008, 00:11