intrebare legata de neacordarea prioritate
Deci intamplarea are loc asa :
Aseara vin dispre plevnei si traversez podul cotroceni ca sa fac stanga pe splai. Aveam verde acolo imediat dupa pod sa fac stanga , si cei din fata aveau si ei verde dar trecusera toti si mai era doar 1 masina care era la ceva distanta. Eu am crezut ca pot sa trec pana vine el dar am apreciat prost si era aproape sa fac accident
. Dupa incidentul asta ma trezesc ca respectivul ma urmareste cu masina pana la piata operei (mentionez ca pe drum sa bagat in fata mea si a tot franat sa ma tina locului ). La piata operei la semafor sa dat jos din masina a venit la mine si a inceput sa injura (nu mai tin minte exact ce a zis), dupa aceea in timp ce se ducea catre masina lui se tot uita spre botul masinii mele (nu stiu daca se uita la numar sau la farurile cu xenon, adevarul e ca sunt cam puternice ). Dupa aceea el a facut stanga, eu inainte si nu neam mai vazut.
Acum intrebarea mea e daca e posibil sa ma trezesc cu vreo surpriza gen amenda pe treaba asta? As dori un raspuns rapid ca sa stau si eu putin linistit.
Aseara vin dispre plevnei si traversez podul cotroceni ca sa fac stanga pe splai. Aveam verde acolo imediat dupa pod sa fac stanga , si cei din fata aveau si ei verde dar trecusera toti si mai era doar 1 masina care era la ceva distanta. Eu am crezut ca pot sa trec pana vine el dar am apreciat prost si era aproape sa fac accident

Acum intrebarea mea e daca e posibil sa ma trezesc cu vreo surpriza gen amenda pe treaba asta? As dori un raspuns rapid ca sa stau si eu putin linistit.
- Mindbender
- Incepator
- Maşina: Ford Focus 1.6 tdci