Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
06 Sep 2010, 11:50
Deci intamplarea are loc asa :
Aseara vin dispre plevnei si traversez podul cotroceni ca sa fac stanga pe splai. Aveam verde acolo imediat dupa pod sa fac stanga , si cei din fata aveau si ei verde dar trecusera toti si mai era doar 1 masina care era la ceva distanta. Eu am crezut ca pot sa trec pana vine el dar am apreciat prost si era aproape sa fac accident

. Dupa incidentul asta ma trezesc ca respectivul ma urmareste cu masina pana la piata operei (mentionez ca pe drum sa bagat in fata mea si a tot franat sa ma tina locului ). La piata operei la semafor sa dat jos din masina a venit la mine si a inceput sa injura (nu mai tin minte exact ce a zis), dupa aceea in timp ce se ducea catre masina lui se tot uita spre botul masinii mele (nu stiu daca se uita la numar sau la farurile cu xenon, adevarul e ca sunt cam puternice ). Dupa aceea el a facut stanga, eu inainte si nu neam mai vazut.
Acum intrebarea mea e daca e posibil sa ma trezesc cu vreo surpriza gen amenda pe treaba asta? As dori un raspuns rapid ca sa stau si eu putin linistit.
06 Sep 2010, 12:06
Daca nu a fost vreun politist martor la eveniment nu - si daca era iti dadea amenda pe loc. Concluzie stai linistit si fii mai atent cand conduci.
06 Sep 2010, 12:06
Daca nu era politist acolo sa constate ca nu ai acordat prioritate si sa iti ia permisul nu prea are cine sa iti dea amenda, nu? Linistit o sa stai cand nu o sa te mai bagi unde nu ai prioritate cand nu esti absolut sigur ca te poti baga in siguranta. Eu cred ca se uita la farurile cu xenon. Adevarul e ca sunt cool rau astea aftermarket.
06 Sep 2010, 12:10
Multam mult ...
In general conduc atent... am tendinta sa nu ma bag mai deloc .... acum pur si simplu eram absent parca
Si legat de faruri, pai nush mie mi se par un pic cam puternice, dar alta varianta nam ... decat sa folosesc farurile de ceata dar cu alea in oras merg mai mult pe intuneric
Oricum mersi mult
06 Sep 2010, 12:13
Raspuns rapid: stai linistit!
Daca smecherul si-a facut damblaua si te-a sicanat in trafic suficient ca sa simta el bine atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme. De ce sa iei amenda? Te-a oprit vreun militian in trafic? Nu... asadar...
07 Sep 2010, 13:35
E posibil sa-ti fi luat numarul ca sa vada ce hram porti! In rest..nu cred sa tiu se intample ceva!
07 Sep 2010, 13:56
hram ? ce e aia ?
07 Sep 2010, 14:04
Din dexonline:
HRAM, hramuri, s. n. 1. Patronul unei biserici creștine; p. ext. serbarea patronului unei biserici. 2. (Pop.; în expr.) Ce hram porți (ori poartă) sau ții (ori ține)? = ce fel de om ești (sau este)?
07 Sep 2010, 14:05
adica din ce judet sunt ?
07 Sep 2010, 14:34
$1 scrie:$2ram ? ce e aia ?
un fel de scara ierarhica la bizoni
07 Sep 2010, 16:46

Poate imi iau un warn dar nu m-am putut abtine
10 Sep 2010, 22:13
$1 scrie:$2............ farurile de ceata dar cu alea in oras merg mai mult pe intuneric
neaparat si stopurile de ceata odata cu ele