Firmele autorizate ce comercializeaza piese de schimb

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Tavite portbagaj (presuri portbagaj, tavi, tava) 10%reducere

30 Oct 2008, 20:21

Am primit tavita de portbagaj azi.Arata bine si se potriveste perfect in masina,in plus am primit-o foarte repede.Iti multumesc si te recomand tuturor.
PS: ai cumva tavita portbagaj pt VW Passat sedan,model 2007?

31 Oct 2008, 09:28

Salut!

Christyan78 - Eu iti multumesc si ma bucur ca-ti place tavita!
Da, am si pentru Passat B6 sedan. Pretul - la fel ca a ta - 145-146 ron - transport gratuit.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

31 Oct 2008, 13:41

Tavita pt Passat e pt un prieten;o sa-i transmit si daca o sa vrea sa-si ia,o sa te contactez pt comanda.Multumesc

03 Noi 2008, 10:00

salut. revin cu inca o cerere:
- tavita pentru portbagaj
- presuri de cauciuc
pentru Renault Megane Sedan Prima (model 2008)

03 Noi 2008, 10:15

Salut Mircea,
Vreau si eu o tavita de portbagaj pentru Ford C-Max a.f. 2004.
Te rog sa-mi spui daca ai pe stoc sau poti sa aduci, ca sa iti trimit datele de facturare pe PM.

Multumesc!

03 Noi 2008, 20:38

Salut!

Christyan78 - OK! Oricand doresti, iti stau la dispozitie!

xxl_cm - Tavita pentru Mergane Sedan am pe stoc. Presuri vor veni abia la jumatea lui Nov.
asa cum spuneam mai sus, una dintre fabrici ne-a trimis deja presuri auto de cauciuc si primim saptamanal. O alta, la care e si Renault, Audi, BMW, Merc ne-a programat pt.prima livrare mai tarziu. Dupa ce incepem, clar ca si de la astia va veni ritmic, dar... mai un pic.
Daca poti astepta, te rog anunta-ma si te sun eu cand apar si presurile pt.Megane.

Nic_BV - covoras (tavita) portbagaj pt.C-max n-am acum, dar e pe drum spre noi si va ajunge joi-vineri. Daca vrei, te rog da-mi PM cu datele de facturare, livrare si - neaparat- numarul de telefon si te sun eu cand ajunge si pleaca spre tine. 146 ron - transport gratuit
Presuri de cauciuc pentru C-max, nu vrei? 115 ron.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

05 Noi 2008, 09:03

Salut!

Pentru Nissan Qashqai ai cumva tavita de portbagaj?

Merci,
Cristi

05 Noi 2008, 10:29

Salut!

toxicristi - Am pe stoc tavita pt.Quashqai. 145 ron minus 10% sau transport gratuit.
Am si presuri de cauciuc pentru Q. Nu vrei? Uite mai jos poza.

Nic_Bv - Uite mai jos si bandourile noastre puse pe langa bandourile cu care vine C-Max pe piata vestica.
Alea originale sunt cele de deasupra. Ale noastre sunt dedesubt. Sunt doua modele (F1 - cele rotunjite, F3 - cele mai patratoase). A treia poza e cu un detaliu.

Multumesc,
Mircea
FiÅŸiere ataÅŸate
Ford Focus C-MAX - F-3 (5).JPG
Ford Focus C-MAX - F-3 (2).JPG
Ford Focus C-MAX - F-1 (2).JPG
Nissan_Qashqai - compressed.jpg

05 Noi 2008, 17:02

salut Mircea
Am primit azi tavita pt portbagaj, mersi mult.

06 Noi 2008, 18:59

Salut!

catalin1982 - Iti multumesc ca ai cumparat de la mine si sper sa ne mai auzim.

Multumesc,
Mircea

07 Noi 2008, 08:54

Salut!
Rog posesorii de Ford Fiesta care au achizitionat tavita de portbagaj si presuri de cauciuc sa posteze niste fotografii pentru ca nu am gasit nicaieri.
Multumesc.

07 Noi 2008, 09:10

Salut!

vexxatu - ai mai jos o poza cu presurile de Fiesta. Vei vedea ca cele din fata au niste "urechi" ce par a fi adaugate... Explicatia e ca fabrica a facut o singura matrita atat pentru modelele dinainte de 2005, cat si pentru cele de dupa 2005. In functie de modelul pe care-l ai, "urechile" alea pleaca sau raman.
Am dat saptamana trecuta la un Fiesta din 2007 si se potrivesc la fix! Daca mai vrei poze de detaliu cu presuri, vezi si aici: http://www.flickr.com/photos/25835939@N02
Cat despre tava portbagaj - caut poza in calculator ca trebuie sa am...
Dar nu-ti fa griji! Asa cum ai vazut in pozele din tot acest topic, tavitele se potrivesc perfect la masinile pentru care sunt create. Cred ca nu ai nici un motiv sa banuiesti ca la Fiesta nu s-ar potrivi la fel... :D

Multumesc,
Mircea
FiÅŸiere ataÅŸate
fiesta_big.jpg

08 Noi 2008, 06:39

Multumesc pentru fotografii. Eram f. curios sa vad presurile de cauciuc. Am vrut sa stiu daca sunt colectoare pentru ca vine iarna, zapada pe talpi.... etc. Saptamana viitoare voi da comanda si de presuri si de tavita. Sper sa le ai pe stoc.

08 Noi 2008, 17:10

La mine, tavitele au ajuns in mai putin de 24 de ore de la plasarea comenzii =D> . Cum era de asteptat, se potrivesc la fix, atat pe Focus cat si pe Qashqai.

Recomand! (*)

08 Noi 2008, 22:11

Salut, cat e pretul pentru tavita si presuri pentru fusion? Poze sunt?

09 Noi 2008, 11:05

Salut!

toxicristi - Iti multumesc ca ai cumparat de la mine si, de asemenea, pentru recomandare. Ma bucur ca-ti plac tavitele! :D
Cat despre faptul ca au ajuns in 24 de ore...e "o scapare" a firmei de curierat... =)) sau mai bine zis rezultatul faptului ca am insistat tu si cu mine... Nu incetez a ma mira cat pot fi de incompetenti, delasatori si nepasatori!

driver - Fusion din ce an, ca au fost modificari la portbagaj? Al tau arata ca in poza de mai jos, sau nu se "vad" (sunt ascunse) cele trei balamale ale banchetei din spate? Evident ca difera tavita. Am ambele modele pe stoc - ~146 ron. Din pacate, n-am poza cu tavita montata in portbagaj, dar, crede-ma: vine la fix!
Fusion si Fiesta fiind platforma comuna, evident ca podul pedalier este acelasi, deci si presurile de interior sunt aceleasi - vezi poze cu un post mai sus. Mai ai poze cu detalii ale presurilor si pe http://www.flickr.com/photos/25835939@N02
Presurile sunt 115 ron.
Daca iei ambele produse, platesc eu curierul rapid si taxele de ramburs pentru tot coletul.

Dragos12 - OK! Cele 5 tavite sunt puse deoparte. DA, ai 4+1 gratuita. :D
Presuri de Kalos primesc peste ~6-8 zile, dar nu au "limba" aia peste sprijinul piciorului stang. Asa cum scriam mai sus, sunt doar cateva modele care au acea "excrescenta si aici e vorba despre cele cu latime mai mare a acesteia. Motivul este numarul mare de rebuturi la scoaterea din matrita a presurilor - din cate spun producatorii, ~30% din acele extensii s-ar rupe si ar ramane in matrita. Ori, nici un producator nu-si permite 30% rebut. Ai mai jos poze cu presurile de Aveo/Kalos.
Pretul e 115 ron.
Evident ca transportul e gratuit pentru tot coletul.
Daca le expediem miercuri - le primesti Joi sau Vineri.

Duminica placuta!
Mircea
FiÅŸiere ataÅŸate
Aveo.jpg
Fusion nou - portbagaj.jpg

09 Noi 2008, 12:09

Te rog un pret ptr FF2 2008-4 usi(sedan) presuri - ma intereseza doar cel din dreapta (de la sofer ) deoarece cel original in 2 luni s-a gaurit.Explicatia celor de la service ford ,ca sotia mea porta tocuri......Ce pot sa-ti spun este ca am avut un Megan si in ultimii 4 ani sotia mea a avut aceleasi tocuri si NU S-A GAURIT presul de la sofer.Am modelul acela cu talpa ptr piciorul stang.
Poti sa-mi aduci eventual acelasi model ,eventual modelul care se prinde cu surub?eventual la o calitate mai buna?
Cat costa o tavita ptr portbagaj?Am posibilitatea sa le iau direct din Timisoara.

10 Noi 2008, 00:19

Ai cumva tavita si pentru un Opel VECTRA C modelul in 5 usi , si la ce pret ??

10 Noi 2008, 09:37

Salut!

ANDU4 - presuri mi-e teama ca pot sa-ti dau doar tot setul, nu doar unul singur... 115 ron /set. Din pacate, nu au "limba" aceea pentru rest-pied.
Cat priveste calitatea cauciucului - e buna! Chiar foarte buna! :D
Tavita pentru portbagaj am pe stoc. 146 ron minus 10 % sau trabsport gratuit prin curier rapid. Evident ca da o ridici din TM ai reducerea, ca de transport nu-i vorba.

spicu - din pacate, n-am pe stoc pentru Vectra C HB, dar este pe comanda care va ajunge la noi joia viitoare. Daca doresti, te rog da-mi un PM cu nr.de tel. si cand ajunge te sun si ti-o trimit imediat.

Multumesc,
Mircea
0722.259258

10 Noi 2008, 11:41

Salut.
Te rog sa-mi spui daca exista mai multe tipuri de presuri pentru fiesta. Alea din fotografie sunt simple sau colectoare? Au marginea suficient de inalta sa retina apa de la zapada dezghetata? Iarna mi se uda mocheta si pana in primavara nu se mai usuca.
Ma voi tine de cuvant si saptamana asta voi da comanda de presuri si de tavita.
Comanda o trimit direct prim pm sau o afisez aici?
Multumesc!

10 Noi 2008, 18:03

Salut!

vexxatu - Exista un singur model de covorase pentru Fiesta.
Marginea are inaltime de 1 cm. Nu cred ca stai tu pana se umple ca sa dea pe-afara... :)
Pe link-ul pe care ti l-am scris si in raspunsul anterior (adica asta: http://www.flickr.com/photos/25835939@N02 ) vezi si poze de detaliu ale presurilor, precum si poze cu rezolutie mai buna.
Postez mai jos si o poza cu un detaliu.
Oricand doresti, iti stau la dispozitie.

Multumesc,
Mircea
0722.259258
FiÅŸiere ataÅŸate
Mitsu Lancer - Detalii.JPG

10 Noi 2008, 18:44

spicu - din pacate, n-am pe stoc pentru Vectra C HB, dar este pe comanda care va ajunge la noi joia viitoare. Daca doresti, te rog da-mi un PM cu nr.de tel. si cand ajunge te sun si ti-o trimit imediat.
Un pret si o poza cu tavita de VECTRA C HB poti pune ??

11 Noi 2008, 08:56

Salut!

spicu - Pretul...scuze! Am crezut ca l-ai vazut prin topic :D :~146 ron minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid.
Poza ai mai jos cu Vectra C sedan. HB-ul este doar foarte putin diferit, dar cred ca poti sa-ti faci o idee. Scuze pentru urmele de bocanci de pe tavita... =))
Materialul din mijloc nu este textil, ci este un material anti-alunecare - un fel de tesatura de cauciuc.

Mircea
FiÅŸiere ataÅŸate
Vectra C.jpg

11 Noi 2008, 12:09

$1 scrie:$2alut!

spicu - Pretul...scuze! Am crezut ca l-ai vazut prin topic :D :~146 ron minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid.
Poza ai mai jos cu Vectra C sedan. HB-ul este doar foarte putin diferit, dar cred ca poti sa-ti faci o idee. Scuze pentru urmele de bocanci de pe tavita... =))
Materialul din mijloc nu este textil, ci este un material anti-alunecare - un fel de tesatura de cauciuc.

Mircea

exista si pe culoarea gri sau numai negru ??

11 Noi 2008, 19:03

Salut!

spicu - Numai negru. :D

12 Noi 2008, 12:49

Salutare themircea,

Cateva intrebari daca nu e prea mare deranjul :) Un pret pentru covorase + tava portbagaj Ford Fiesta 6 (115 ron + 146 ron?), daca nu le ai pe stoc cam cat dureaza pana le poti aduce?

Multam mult.

PS: am incercat sa-ti dau si PM dar vad ca ramane blocat in Outbox.

12 Noi 2008, 16:22

As fi interesat de tavite portbagaj pentru urmatoarele masini:
- Ford Focus 2, 2007
- Opel Astra H, 2006
- Dacia Logan, 2007

Care ar fi pretul si cum se procedeaza cu comanda? Se poate niste poze?

Multumesc.

13 Noi 2008, 07:06

Salut!

ctinescud2004 - cum sa fie deranj? Pai eu pentru ce-s aici? :D
Pt.Fiesta: presurile - 115 ; tavita - 130 ron.
Le am pe stoc. Transportul pana la tine, ai vazut deja - gratuit prin curier rapid.
PM-ul tau imi apare ca fiind sters de autor inainte de a fi expediat. Da' nu-i bai. Daca doresti - te rog suna-ma.

razvann - Sunt poze pe topic: Astra H HB in primul post, alte doua poze cu FF2 HB pe prima pagina - postate de Bogda1313. Mai jos postez Logan Sedan.
Oricum, daca doresti, te voi ruga sa-mi spui si ce caroserie au masinile : HB, sedan , combi/caravan/MCV? Evident, ca difera tavitele.
Pretul, la euro actual este 147 ron.
La trei tavite ai inca 10 ron/ buc reducere si transportul gratuit prin curier rapid. Daca vrei, te rog suna-ma si azi pleaca spre tine.

Multumesc,
Mircea
0722.259258
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_1997 compressed.JPG
IMG_1996 compressed.JPG
IMG_1989 compressed.JPG

13 Noi 2008, 11:14

Apreciez discutia de la telefon. Despre presuri intreb si vedem daca iese ceva.

Multumesc,
razvan

13 Noi 2008, 14:40

$1 scrie:$2alut!

ctinescud2004 - cum sa fie deranj? Pai eu pentru ce-s aici? :D
Pt.Fiesta: presurile - 115 ; tavita - 130 ron.
Le am pe stoc. Transportul pana la tine, ai vazut deja - gratuit prin curier rapid.
PM-ul tau imi apare ca fiind sters de autor inainte de a fi expediat. Da' nu-i bai. Daca doresti - te rog suna-ma.

Am primit produsele si le-am si pus in masina. Acum pot sa confirm cele spuse aici de ceilalti membrii: produse excelente, calitate excelenta, servicii excelente, promptitudine (cred ca a durat mai putin de 24 ore livrarea) ... intr-un cuvant un alt client extrem de multumit. Cu siguranta voi mai apela la tine pentru alte produse.

Apelati cu incredere la Mircea.

PS: in curand si pozele.
Subiect închis