Salut!
toxicristi - Iti multumesc ca ai cumparat de la mine si, de asemenea, pentru recomandare. Ma bucur ca-ti plac tavitele!
Cat despre faptul ca au ajuns in 24 de ore...e "o scapare" a firmei de curierat...

sau mai bine zis rezultatul faptului ca am insistat tu si cu mine... Nu incetez a ma mira cat pot fi de incompetenti, delasatori si nepasatori!
driver - Fusion din ce an, ca au fost modificari la portbagaj? Al tau arata ca in poza de mai jos, sau nu se "vad" (sunt ascunse) cele trei balamale ale banchetei din spate? Evident ca difera tavita. Am ambele modele pe stoc - ~146 ron. Din pacate, n-am poza cu tavita montata in portbagaj, dar, crede-ma: vine la fix!
Fusion si Fiesta fiind platforma comuna, evident ca podul pedalier este acelasi, deci si presurile de interior sunt aceleasi - vezi poze cu un post mai sus. Mai ai poze cu detalii ale presurilor si pe
http://www.flickr.com/photos/25835939@N02Presurile sunt 115 ron.
Daca iei ambele produse, platesc eu curierul rapid si taxele de ramburs pentru tot coletul.
Dragos12 - OK! Cele 5 tavite sunt puse deoparte. DA, ai 4+1 gratuita.
Presuri de Kalos primesc peste ~6-8 zile, dar nu au "limba" aia peste sprijinul piciorului stang. Asa cum scriam mai sus, sunt doar cateva modele care au acea "excrescenta si aici e vorba despre cele cu latime mai mare a acesteia. Motivul este numarul mare de rebuturi la scoaterea din matrita a presurilor - din cate spun producatorii, ~30% din acele extensii s-ar rupe si ar ramane in matrita. Ori, nici un producator nu-si permite 30% rebut. Ai mai jos poze cu presurile de Aveo/Kalos.
Pretul e 115 ron.
Evident ca transportul e gratuit pentru tot coletul.
Daca le expediem miercuri - le primesti Joi sau Vineri.
Duminica placuta!
Mircea