Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

APLICAM FOLII AUTO OMOLOGATE RAR LLumar, SunTek, 3M, Samurai

24 Feb 2009, 04:39

Aplicam folii auto omologate RAR, aplicare profesionala cu garantie intre 5-10 ani, in functie de tipul foliei. Detinem in stoc toata gama de folii autorizate Llumar, SunTek, 3M si Samurai. Se ofera odata cu folia Certificat de omologare, Certificat de garantie, timbre RAR de securizare si factura. Indiferent de tipul autoturismului folia se aplica dintr-o singura bucata pe fiecare geam, inclusiv luneta. Nu este necesara demontarea gamurilor sau panourilor usilor. Timpul maxim de lucru este de 3 ore.
Pentru mai multe detalii astept intrebarile voastre. Ne puteti vizita la adresa http://www.folie-auto.com .
Id messenger: foliellumar ; tel 0762.178.327

Re: APLICAM FOLII AUTO OMOLOGATE RAR LLumar, SunTek, 3M, Samurai

24 Feb 2009, 14:59

preturi? pt o fiesta in 5 usi, doar spatele, 2 geamuri mari, 2 mici si luneta, as vrea sa imi pun sapt asta.

si inca ceva : Conform regulament sectiune comercial trebuie specificat un discount pentru membrii Forumului si trecute datele firmei. multumesc
Ultima oară modificat de slick99 pe 24 Feb 2009, 15:03, modificat 1 dată în total.

24 Feb 2009, 15:01

Salut!

Scuze de interventie: dar pentru a pune o folie pe un geam si a da o garantie ca aceasta nu se va dezlipi te asigur ca ai nevoie sa scoti geamul sa cureti bine suprafata acestuia si sa aplici folia cat mai bine pe aproximativ toata suprafata sa! Si o alta intrebare: aplici uscat sau umed? Pentru ca odata ce aplici umed...unde se scurge toata solutia? In portiera,nu? Si iti spun acest lucru pentru ca am 2 ani de experienta in domeniu si pe langa mine mai am 2 baieti ce lucreaza de 5 ani. In Iasi nici o firma nu aplica folia fara a da jos geamul! ! ! ! !

Edit: slick99 - cu 300 ron in Iasi ti-o foliezi cu folie Llumar sau Sunteck! :D Asa ca pret informativ!

24 Feb 2009, 17:55

$1 scrie:$2returi? pt o fiesta in 5 usi, doar spatele, 2 geamuri mari, 2 mici si luneta, as vrea sa imi pun sapt asta.

si inca ceva : Conform regulament sectiune comercial trebuie specificat un discount pentru membrii Forumului si trecute datele firmei. multumesc

Salut. In mod normal pretul era 100 Eur insa toti membrii forumului beneficiaza de reducere 20%. Deci pt masina ta pretul este de 80 Eur cu folia SunTek sau 120 Eur cu LLumar sau 3M. Garantia este aceeasi, 5 ani.

24 Feb 2009, 17:57

Folie anti-efractie Lumar aveti ? mersi

24 Feb 2009, 18:39

$1 scrie:$2olie anti-efractie Lumar aveti ? mersi

Da, avem si folie Llumar anti-efractie.

24 Feb 2009, 19:13

$1 scrie:$2alut!

Scuze de interventie: dar pentru a pune o folie pe un geam si a da o garantie ca aceasta nu se va dezlipi te asigur ca ai nevoie sa scoti geamul sa cureti bine suprafata acestuia si sa aplici folia cat mai bine pe aproximativ toata suprafata sa! Si o alta intrebare: aplici uscat sau umed? Pentru ca odata ce aplici umed...unde se scurge toata solutia? In portiera,nu? Si iti spun acest lucru pentru ca am 2 ani de experienta in domeniu si pe langa mine mai am 2 baieti ce lucreaza de 5 ani. In Iasi nici o firma nu aplica folia fara a da jos geamul! ! ! ! !

Edit: slick99 - cu 300 ron in Iasi ti-o foliezi cu folie Llumar sau Sunteck! :D Asa ca pret informativ!

Salut. Ma bucura interventia ta, pentru ca mai luminam niste aspecte in ceea ce priveste folia si metodele de aplicare.
In primul rand mi-ar fi jena sa ma numesc aplicator de folie fara a fi capabil sa pun folie si fara a da geamurile jos. Mare parte din clientii nostri de asta si apeleaza la solutiile noastre. Este deasemenea adevarat ca la cerere punem foliile si cu geamurile jos, insa sunt foarte rare asemenea cazuri. Avantajele si dezavantajele exista insa mi se pare mult mai eleganta metoda noastra. Poate ca totusi ti-ai da seama ca am dreptate daca ai asista o zi in atelierele noastre si ai vedea despre ce este vorba. De la 2 ani experienta ta si pana la 8 ani experienta mea eu zic ca mai este ceva, suficient insa pt a avea timp sa stapanesti tehnicile moderne fara demontarea barbara a geamurilor. Cat despre scurgerea solutiei in portiera, tin sa iti aduc la cunostiinta ca NU are loc acest fenomen, iar folia se aplica pe toata suprafata geamurilor. Inca odata vreau sa subliniez ca nu trebuie sa ai cunostiinte in domeniu ca sa fi capabil sa pui folie pe un geam lateral dat jos de pe masina. Daca ai timp liber o sa te invat gratuit metode de a scurta la maxim timpul necesar aplicarii foliei unui autoturism.
Cat priveste pretul fiecare este liber sa practice tarifele care le doreste, insa noi folosim consumabile dintre cele mai bune, iar calitatea cere tributul ei. Iar daca nici o firma din Iasi nu aplica folia fara a demonta geamurile inseamna ca profesionalismul nu este inca pe cele mai inalte culmi, ar trebui sa ne facem un sediu si acolo sa dovedim de ce suntem in stare. Numai bine.
P.S: Folia se numeste SunTek si nu "Sunteck".

24 Feb 2009, 19:50

Cat ma costa geamurile fata, pt Ford Focus 2008?
In Bucuresti aveti punct de lucru? Sau doar in Pitesti?

24 Feb 2009, 21:58

$1 scrie:$2at ma costa geamurile fata, pt Ford Focus 2008?
In Bucuresti aveti punct de lucru? Sau doar in Pitesti?

Salut. Atelierele noastre sunt numai in Pitesti. Depinzand de folia dorita pretul este 150 sau 200 Ron.

24 Feb 2009, 22:25

-20%, da?

24 Feb 2009, 22:35

$1 scrie:$220%, da?

Ma refeream la marca, nu la transparenta. Iti pot pune orice folie, insa omologata este cea de 70% transparenta.

24 Feb 2009, 22:40

focus 2, 2 usi, fata spate cat mai inchis si omologate cat ma costa?

24 Feb 2009, 22:48

Nu, ma refeream la 20% discount. Pt ca asa sunteti mai scumpi chiar si decat expert detailing, care au cele mai mari preturi din Bucuresti

24 Feb 2009, 23:16

cum fras, in tm la expert detailing ii 550 cu reducer ca-i extrasezon. de unde is la voi preturile astea?

24 Feb 2009, 23:29

$1 scrie:$2ocus 2, 2 usi, fata spate cat mai inchis si omologate cat ma costa?

Salut. Cu SunTek te costa 500 Ron, iar cu Llumar sau 3M 750 Ron.

24 Feb 2009, 23:38

$1 scrie:$2u, ma refeream la 20% discount. Pt ca asa sunteti mai scumpi chiar si decat expert detailing, care au cele mai mari preturi din Bucuresti

Nu inteleg, 150 Ron este mult pt geamurile fata cu omologare? Asta nu am mai auzit-o pana acum. Sincer. =D> Oricum, asa cum spuneam mai devreme calitatea costa, si oricum preturile eu zic ca sunt destul de mici comparativ cu scumpirea materialelor pe care noi le platim in Euro. In tot cazul fiecare isi face socotelile lui. La noi astea sunt preturile. Cine vrea bine, cine nu are multe alte optiuni. CALITATEA COSTA!

24 Feb 2009, 23:43

$1 scrie:$2um fras, in tm la expert detailing ii 550 cu reducer ca-i extrasezon. de unde is la voi preturile astea?

Te rog fii mai explicit si incearca sa scrii corect.

25 Feb 2009, 19:50

trece si locatia la profil...

05 Mar 2009, 08:27

Regulile secţiunii

Doar firmele autorizate au dreptul sa initieze cate un subiect nou in aceasta sectiune! Topicurile pentru cerere de oferta vor fi sterse fara atentionare! Daca doriti sa aflati pretul unui anumit produs/serviciu oferit de firma respectiva, postati in topicul firmei.
Firmele care doresc sa isi publice oferta trebuie sa declare datele de contact (adresa, nume, persoana de contact, telefon, site, email), cat si sa respecte legislatia romana in vigoare (eliberare de factura, garantie, etc).

Cei care nu respecta ce scrie in regulament vor avea topicurile mutate sau inchise (dupa caz)!! Va rog precizati: adresa, nume firma, persoana de contact, telefon, site, email. Multumesc.
Subiect închis