$1 scrie:$2alut!
Scuze de interventie: dar pentru a pune o folie pe un geam si a da o garantie ca aceasta nu se va dezlipi te asigur ca ai nevoie sa scoti geamul sa cureti bine suprafata acestuia si sa aplici folia cat mai bine pe aproximativ toata suprafata sa! Si o alta intrebare: aplici uscat sau umed? Pentru ca odata ce aplici umed...unde se scurge toata solutia? In portiera,nu? Si iti spun acest lucru pentru ca am 2 ani de experienta in domeniu si pe langa mine mai am 2 baieti ce lucreaza de 5 ani. In Iasi nici o firma nu aplica folia fara a da jos geamul! ! ! ! !
Edit: slick99 - cu 300 ron in Iasi ti-o foliezi cu folie Llumar sau Sunteck!

Asa ca pret informativ!
Salut. Ma bucura interventia ta, pentru ca mai luminam niste aspecte in ceea ce priveste folia si metodele de aplicare.
In primul rand mi-ar fi jena sa ma numesc aplicator de folie fara a fi capabil sa pun folie si fara a da geamurile jos. Mare parte din clientii nostri de asta si apeleaza la solutiile noastre. Este deasemenea adevarat ca la cerere punem foliile si cu geamurile jos, insa sunt foarte rare asemenea cazuri. Avantajele si dezavantajele exista insa mi se pare mult mai eleganta metoda noastra. Poate ca totusi ti-ai da seama ca am dreptate daca ai asista o zi in atelierele noastre si ai vedea despre ce este vorba. De la 2 ani experienta ta si pana la 8 ani experienta mea eu zic ca mai este ceva, suficient insa pt a avea timp sa stapanesti tehnicile moderne fara demontarea barbara a geamurilor. Cat despre scurgerea solutiei in portiera, tin sa iti aduc la cunostiinta ca NU are loc acest fenomen, iar folia se aplica pe toata suprafata geamurilor. Inca odata vreau sa subliniez ca nu trebuie sa ai cunostiinte in domeniu ca sa fi capabil sa pui folie pe un geam lateral dat jos de pe masina. Daca ai timp liber o sa te invat gratuit metode de a scurta la maxim timpul necesar aplicarii foliei unui autoturism.
Cat priveste pretul fiecare este liber sa practice tarifele care le doreste, insa noi folosim consumabile dintre cele mai bune, iar calitatea cere tributul ei. Iar daca nici o firma din Iasi nu aplica folia fara a demonta geamurile inseamna ca profesionalismul nu este inca pe cele mai inalte culmi, ar trebui sa ne facem un sediu si acolo sa dovedim de ce suntem in stare. Numai bine.
P.S: Folia se numeste SunTek si nu "Sunteck".