Romcar si politica injectoare
Sunt dezolat de mizeriile pe care le poate face service-ul Ford. Am 34.000 km. cu un mondeo care mi s-e oprea la relanti. Am mers la service si in urma diagnozei mi s-a spus ca 3 injectoare sunt defecte. Si asta din cauza motorinei proaste, spun ei. Pe acest motiv injectoarele nu fac obiectul garantiei. Motorina pe care am bagat-o este doar de la benzinariile recomandate de ei. Am gasit si pe alte forumuri aceeasi problema ca a mea. Si ce ma intristeaza cel mai mult este ca nu pot demonstra ca motorina este doar de la statiile recomandate de ei. Consider abuz si lipsa de onestitate din parea lor.
Pentru ca aceeasi motorina o folosesc si intr-o alta marca de masina si am 130.000 km. fara sa am probleme cu nici macar un injector.
Exista totusi o metoda sa nu platesc injectoarele (500 euro buc.)? Vreau doar sa beneficiez de garantia pe care ei s-au angajat sa mi-o ofere.
Va multumesc
Pentru ca aceeasi motorina o folosesc si intr-o alta marca de masina si am 130.000 km. fara sa am probleme cu nici macar un injector.
Exista totusi o metoda sa nu platesc injectoarele (500 euro buc.)? Vreau doar sa beneficiez de garantia pe care ei s-au angajat sa mi-o ofere.
Va multumesc
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 19 Iul 2009, 20:57, modificat 1 dată în total.
Motiv: Mutat la service .. te rog sa completezi la profil ce masina ai .. locatia, etc.
Motiv: Mutat la service .. te rog sa completezi la profil ce masina ai .. locatia, etc.
- bogdans77
- Incepator