de edit » 13 Mai 2009, 23:07
la mine topul e cam asa:
1 si 2. la egalitate accord si mazda 6
3, 4, 5 la egalitate skoda superb, mondeo si passat (pacat ca superbul are curul ala de rahat pt ca interiorul mi se pare de poveste si up to date). poate as prefera superbul pt "bang for the buck" intre cele 3.
-ce este clar ar fi faptul ca nu m-as opri niciodata la insignia sau C5 din cauza ca masinile sunt ffff grele si sunt praf si pulbere la performante.
-avensis este urata la exterior, laguna este urata la exterior si este renault, 407 este vechi si depasit iar legacy este vechi(cu toate ca e o masina buna) si urmeaza sa apara un alt model si mie niciodata nu mi-a placut o masina ce este sau urmeaza sa devina in curand penultimul model.
saab 9-3 si volvo S40 sunt premium wanna be si sunt intr-o alta categorie de pret si ca atare nu le introduc in aceasta discutie. totusi, saab 9-3 este o masina cu spatiul mic in interior si nu as lua-o in calcul din cauza asta nici de ar fi ieftina iar S40 este totusi o masina din clasa compacta si de fapt din acest punct de vedere nu are ce cauta in aceasta discutie alaturi de mondeo, passat, insignia samd.
concluzia:
1-2 la egalitate accord, mazda 6
3-4-5 la egalitate superb, mondeo, passat
6-7-8-9-10 la egalitate C5, laguna, insignia, 407, legacy, avensis
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection