Pe mine nu ma deranjeaza ... ba chiar m-am bucurat cand am luat masina si am vazut ca am unde sprijini piciorul ....
Am avut matiz inainte si nu aveai in ce sa te sprijini ... atunci sa vezi cum te doare piciorul ca-l tii incordat .
De ce va plangeti ca-i tare .... sunt o gramada de materiale ce se pot pune acolo pt a va fi mai moale ..... ceva rotund din buretel sau pasla inchisa la culoare .... sunt o gramada de chestii moi si discrete ce se pot pune acolo ...
@edit : nu toate masinile sunt facute pt toti ... unii prefera sportivitatea , altii comoditatea , altii designul , altii versatilitatea , altii spatiul ,altii ... pana mea ce mai prefera ... se pare camasina asta nu te reprezinta ... vinde-o frate ca altfel iti faci sange rau ...
Si eu am cateva chestii care nu-mi plac dar sunt multe altele care imi plac si din cauza carora mi-am luat masina asta .
Ce are motorul de 1.6 benzina de la ford ??? sau ce nu are ??? turbo ? ca are inj multipunct , 16 supape , euro 4 si daca nu-ti convine nici asa este ti-vct -ul ..... consuma mult ? ... parerea ta ... ia mergi lejer inafara localitatii ( 90-110 ) sa vezi 5.5 % consum si intr-un oras semaforizat dar fara blocaje si ai sa vezi 8% consum .....
Zici de Megane 2 ......are mai mult spatiu in spate dar stii ca la puntea spate are 2 bucse care nu se gasesc decat cu tot cu punte si costa 80 milioane lei vechi ? si dupa 100000 de km la toti se duc bucsele ale si dau instabilitate la denivelari ???? dar de directie ce parere ai ? eu parca joc nfs .... parca are un arc la volan care cu cat invart mai tare volanul cu atat il trage mai tare inapoi ....
Sunt curios cat ce pret va mai avea peste 2-3 ani kia cee'd ..... alea care au xenon de fabrica

si cand m-am uitat au de ala care putem sa ne punem oricare ... fara lupa fara nik ... : alea care au 7 ani garantie

ca sa le cotizezi lor 7 ani revizii umflate si distributii de 20 mil .....
Masini sunt multe si probleme la fel .........
Sunt atat de multe de zis .......
Si eu sper sa pot schimba masina asta peste 2-3 ani ..... cu focus 3