Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
18 Aug 2009, 08:11
e posibil la schimbarea uleiului sa fi pus putin si pe langa, si ala pic-pic se scurge

ieri mi-a spalat si eu putin motorul, uite-te la poza asta ca si la mine se vad urme de ulei scurs probabil de la revizie.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

30 Aug 2009, 19:29
Mai devreme, pe soare, am vazut ca am niste zgarieturi pe hayon si pe jumatatea inferioara a capotei + cateva pe montantul C... il suspectez pe noul meu caine, inteligent de altfel, ca este autorul operei! Masina o tin in curte. O sa incerc sa fac niste poze, poate se vede ceva. Cred ca urmeaza un polish, nu? Plus deportarea cainelui in Siberia!
12 Sep 2009, 06:24
cu rovigneta e foarte simplu, mai sunt topicuri pe tema asta. dar iti fac eu rezumatul:
cand o sa o lipesti pe cea noua, nu o lipi direct pe geam, ci intai pune-o cu partea adeziva pe tricoul tau sau pe husele masinii , apoi o dezlipesti cu atentie sa nu se rupa (stai linistit ca nu se lipeste tare de haine), ea o sa se umple de scame mici, si de abia apoi o lipesti pe parbriz. la anul cand o sa o scoti o sa vezi ce simplu va fi, deoarece i-ai redus mult adeziunea prin operatiunea "Scama"

de dezlipit una lipita direct de altcineva... merge intai incalzita ca sa mai topeasca putin lipiciul, sau cu rivez de geamuri (doar cu rivex), sau cu apa calduta si detergent de vase puse pe un burete.
daca mai ai nelamuriri sau mai vrei solutii, zi-mi.
17 Sep 2009, 03:45
22.222 km

. Foarte multa politie pe strazi, baietii care uda necontenit si meseriasii nelipsiti. Dar nu e nicio problema cand te plimbi cu masina prin orasul gol, cand faci o distanta de 10 km in Bucuresti in cateva minute, pentru ca ai prins verde si te gandesti ca peste 2.5 ore totul o sa fie un vis frumos!
02 Oct 2009, 00:47
Stie cineva un pret pentru motajul unui cablu de aux? Ma intereseaza sa imi montez asa ceva pt ca nu e foarte practic sa fac colectii de CD-uri audio in torpedo... Poate chiar careva aftermarket sau "meserias" (evident glumesc, nu rad de oamenii care se pricep)!
14 Dec 2009, 13:19
Sambata seara am lovit un caine, cred ca avea tendinte sinucigase. Acum am bara fata sparta, nimic grav, nici nu se vede, dar nu mai sta fixata cum trebuie, a luat si o clema cu el. Nu am facut poza ca nici nu se oberva.
Ma puteti ajuta cu procedura pe care trebuie sa o urmez ca sa repar masina pe casco, va rog?
Imi puteti recomanda un service care sa faca treaba bine, sau macar asa cum trebuie si repede?
Va multumesc!
22 Dec 2009, 18:02
In sfarsit mi-am luat stergatoare, de la ForCar, standard. 75 ron, sterg cum ar trebui sa stearga! Am amanat prea mult timp inlocuirea lor. Dar am alta problema... duzele alea ma inebunesc! Arunca peste masina. Am incercat sa le indrept cu o agrafa, le-am pozitionat eu cat am crezut ca e bine, dar tot anapoda bat! Oricum, e ok...
18 Ian 2010, 13:46
Am dus masina la reparat, la Neste Neste Automotive. Joi sau vineri s-ar putea sa fie gata. Daca tot e masina acolo o sa fac geometria/directia si o sa montez un cablu aux-in. Cat de curand vreau sa pun si folie neagra pe geamurile din spate + luneta. Mai am eu niste planuri, husa piele pentru schimbator si cotiera, dar le las pentru mai tarziu. O sa pun niste poze cand iau masina din service.
23 Ian 2010, 12:33
"Joi sau vineri" a trecut iar masina tot la ei a ramas, noroc ca e vremea naspa si nu am nevoie masina.
Poate saptamana viitoare...
25 Ian 2010, 19:15
Am scos masina din service! Reparatia e ok din cate am vazut, au spalat masina si mi-au montat si cablul Aux (200 ron). Se aude un pic cam naspa, de pe Nokia 5800. O sa incerc cu alt player sa vad daca se aude la fel si o sa schimb si cablul. Voi ati intampinat vreo problema la Aux?
26 Ian 2010, 14:02
Am incercat si alt player, un Serioux x70 de 2GB (are si functie de fm transmitter) si s-a intamplat ceva ciudat. La prima incercare s-a auzit perfect, am pus 2 melodii si se auzea cum trebuie. Apoi am scos cablul si am incercat cu altul, rezultat dezamagitor, se auzea la fel de prost ca ieri. Am mai facut o incercare cu cablul "castigator" si tot prost se auzea... M-am jucat putin cu jack-ul care intra in aux si mi-a lasat senzatia ca piciorusele din aux nu fac contact fidel cu jack-u, trebuie sa apas foarte tare pe el sau sa il tin intr-o parte. Sa ma duc inapoi la Neste sa le spun sa se mai uite odata (desi nu ma incanta ideea ca as putea fi nevoit sa platesc iar manopera) sau sa incerc sa caut un meseria sa desfaca el sectiunea de sub frana de mana si sa se uite acolo? Ati patit asa ceva?
05 Feb 2010, 16:10
Nu e deloc un fleac si da, m-au ciuruit!
Intr-o seara, pe super soseaua Aviatorilor, mai exact de la Charles de Gaulle spre Pescarus, incercam sa iau gropile mici, in defavoarea celor mari, viteza nu prea mare, totusi e Fiesta si cu ochii cat cepele dupa jmekerii care vin in forja si dau flashuri, am vazut un Passat cum trece pe langa mine. M-am gandit ca sigur face boacana. Si a facut, mi-a aruncat frumusete de piatra in parbriz, in partea central-dreapta, jos. Momentan e o floricica frumoasa si ma rog sa nu creasca in vreo liniuta de toata frumusetea. Atasez poza.
Aveti cumva vreo cunostinta care repara parbrize? Multumesc!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- a doua poza
-

- prima poza
07 Feb 2010, 18:43
$1 scrie:$2alut tuturor, in sfarsit m'am decis (impreuna cu parintii) asupra unei masini si asa cum spune si titlul este o Fiesta 1.4 Tdci luata de la BDT, pe leasing. Vineri (20.4.2007) am platit avansul, ieri au trimis ai mei facturile prin fax si ni s'a spus ca vineri (4.05) o sa putem sa o luam acasa! Sper ca am facut alegerea buna cu ea... Ah, am uitat, tot ieri, dealerita ne'a spus ca ne trebuie alarma si ca putem lua de la ei cu (320 ron sau 400 si ceva ron) si mai trebuie sa platim 80 ron la ridicare! Stie careva pt ce este suma asta? Sper sa o am cat mai repede si sa v'o arat!!
buna...asa este ti-o da fara alarma si e bine sa ti-o puna ei ..cat despre suma de 80Ron se poate sa fie numerele rosi..eu am platit 120Ron pt ele..BAFTA!!!
08 Feb 2010, 17:39
este un centru de reparat parbrize la intersectia Dimitrov, cum vii dinspre obor faci dreapta pe langa liceul Iulia Hasdeu sa te duci spre Universitate, si imediat la 100m pe dreapta este aceasta firma
20 Mar 2010, 21:17
Azi am fost la Floresti la padure cu masina, cam incarcata, 5 oameni, dar s-a descurcat pe drumurile proaste pe care am dus-o si chiar am mers putin pe o panta laterala destul de inclinata. A fost putin cam prea palpitant pt mine si pt Fiesta, dar nu au fost probleme. Ma gandesc sa ii pun folie, cam transparenta s-ar potrivi pe culoarea masinii (tonic blue)? Ma gandeam sa ii pun folie si pe lateralele fata, cat este legal...
22 Mar 2010, 21:16
Si o poza facuta acum ceva timp, dar uitata in jungla din hdd meu.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- Fiesta @ Pescarus
10 Apr 2010, 16:09
M-am intors dintr-o excursie de o zi cu masina, prietena si inca un cuplu, pe traseul Buc - Brasov - Tg Secuiesc - Intorsura Buzaului - Buzau - Buc.
Am alimentat la plecare cu 34 de litri de motorina, am mers 550km si mai am autonomie de inca 350km, cel putin asa arata cb-ul. Mai aveam o liniuta motorina si autonome de 150 km (cam 5-6L) plus ca pot sa mai fac efectiv 200 km sa spun. Reiese distanta de 700 km, cantitatea de 40L motorina si consumul de 5.4L.
Este ok?
Masina s-a comportat foarte bine, doar pe serpentinele din jurul lacului Siriu am simtit ca s-au intarit franele destul de tare, dar dupa ce am oprit 15 minute sa mancam ceva s-au comportat normal franele.
Depasiri, mers in coloana, serpentine, gropi, ploaie, radare, gps aiurea, drumuri in reparatie... ce sa mai, a fost meniul complet!
04 Mai 2010, 22:11
Masina a implinit de putin timp 3 ani. Am facut 28000km, nu am avut probleme cu ea, s-a comportat mai bine decat ma asteptam! Ce sa spun... la mai mult!
26 Iun 2010, 19:17
Vineri am fost si mi-am pus folie pe geamuri, Llumar cu 80% spate si luneta, cost total 350 ron, timp total de lucru 1.5 ore, autorizata si omologata!
Atasez niste poze redimensionate.
Sunt fericit ca am reusit sa pun folia pana la urma, dupa 3 ani de lasat pe alta data!
Peste o luna trebuie sa ii fac revizia, unde imi recomandati sa ma duc? Anul trecut am fost la Neste si am fost multumit, dar astept opini...
Am dat acum cateva ore peste
asta. As putea sa ma duc la un atelier specializat sa mi le monteze si sa imi faca schimbul de ulei la un pret per total mai mic decat pe canalul oficial dar sa imi si completeze cartea masinii?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- Se vede diferenta, e mai intuneric si da o atmosfera mai calduroasa, in acelasi timp!
-

- Totusi se vede ceva prin ea...
-

- Sper ca nu e trecerea prea brusca de la transparent la opac!
-

- Fiesta "bronzata"
26 Iun 2010, 20:42
$1 scrie:$2u e deloc un fleac si da, m-au ciuruit!
Intr-o seara, pe super soseaua Aviatorilor, mai exact de la Charles de Gaulle spre Pescarus, incercam sa iau gropile mici, in defavoarea celor mari, viteza nu prea mare, totusi e Fiesta si cu ochii cat cepele dupa jmekerii care vin in forja si dau flashuri, am vazut un Passat cum trece pe langa mine. M-am gandit ca sigur face boacana. Si a facut, mi-a aruncat frumusete de piatra in parbriz, in partea central-dreapta, jos. Momentan e o floricica frumoasa si ma rog sa nu creasca in vreo liniuta de toata frumusetea. Atasez poza.
Aveti cumva vreo cunostinta care repara parbrize? Multumesc!
ai rezolvat cu parbrizul? daca da, unde? acolo pe Dimitrov? la ce bani?
Multi Km fara probleme!
27 Iun 2010, 01:11
Am fost la un service/inlocuiri parbrize din Crangasi, acum vreo saptamana, langa o statie de taxi si baietii de acolo mi-au spus ca lovitura este prea mica pentru a fi tratata... in plus, daca nu s-a intins pana acum (lovitura am incasat-o in dec-ian) nu se mai intinde. Ei bagau o rasina sub presiune si rezolvau treaba, costa si putin, 30 ron, dar nu se mai merita, iar daca ma deranjeaza atat de rau pot sa il fac pe casco, ei au decontare directa cu asiguratorul meu. Daca se intinde aia e, il schimb, dar asa nu e deranjant si nu a afectat incalzirea in parbriz, ceea ce se putea intampla in urma tratamentului cu rasina. Tot acolo mi-am schimbat si becurile de frana, m-am trezit ca din 3 mai mergea decat 1, 20 ron manopera (data viitoare le schimb eu) si 6 lei becurile.
Acum caut sa imi schimb burduful de la schimbator cu unul de piele si daca gasesc ceva convenabil si frumos si aparatoarea de la frana de mana! Daca gasesc ceva, dau de veste! Intre timp, trebuie sa imi fac directia, trage intr-o parte si nu reusesc sa ajung de niciun fel, am avut 2 programari dar au intervenit examenele de la facultate si am renuntat. As vrea sa verific si franele, mi se par cam moi...
Stati linistiti, masina merge bine, dar am eu piticii mei si vreau sa ii stiu la locul lor! Adica ocupati si sterilizati, sa nu faca pui!