de bogd_an » 27 Iun 2010, 01:11
Am fost la un service/inlocuiri parbrize din Crangasi, acum vreo saptamana, langa o statie de taxi si baietii de acolo mi-au spus ca lovitura este prea mica pentru a fi tratata... in plus, daca nu s-a intins pana acum (lovitura am incasat-o in dec-ian) nu se mai intinde. Ei bagau o rasina sub presiune si rezolvau treaba, costa si putin, 30 ron, dar nu se mai merita, iar daca ma deranjeaza atat de rau pot sa il fac pe casco, ei au decontare directa cu asiguratorul meu. Daca se intinde aia e, il schimb, dar asa nu e deranjant si nu a afectat incalzirea in parbriz, ceea ce se putea intampla in urma tratamentului cu rasina. Tot acolo mi-am schimbat si becurile de frana, m-am trezit ca din 3 mai mergea decat 1, 20 ron manopera (data viitoare le schimb eu) si 6 lei becurile.
Acum caut sa imi schimb burduful de la schimbator cu unul de piele si daca gasesc ceva convenabil si frumos si aparatoarea de la frana de mana! Daca gasesc ceva, dau de veste! Intre timp, trebuie sa imi fac directia, trage intr-o parte si nu reusesc sa ajung de niciun fel, am avut 2 programari dar au intervenit examenele de la facultate si am renuntat. As vrea sa verific si franele, mi se par cam moi...
Stati linistiti, masina merge bine, dar am eu piticii mei si vreau sa ii stiu la locul lor! Adica ocupati si sterilizati, sa nu faca pui!

///\\\ Love It! ///\\\