$1 scrie:$2u stiu daca am vazut bine 36 000 ? pt un mondeo ? cu tot respectu` pt FORD dar la banii astia iti iei noul C-Klasse poate chiar elegance.
Crede-ma ca m-am uitat la toate... C-Klasse Elegance nu are nimic in plus (ca dotari) fata de Mondeo si are o ambianta extrem de claustrofobica in interior (cel putin asa o percep eu)... Nu cumpar masina doar pt emblema de pe capota... M-am uitat si la BMW 320d... urata masina, din orice unghi o privesti e urata cu caroseria-n colturi, aceeasi poveste cu Renault Laguna II (care era si la promotie cu o reducere de vreo 1000euro), urata... Passat, nu multumesc!! Nissan nu ofera nimic competitiv in aceasta gama, Opel Vectra este un model vechi care se pregateste sa iasa la pensie, Seat face toate masinile la fel, daca pui Ibiza, Leon, Toledo si Altea una langa alta si le privesti din fata nu le poti deosebi. De coreene m-am ferit (Hyundai, Kia, etc etc).
Si mai intervine un fenomen... FORD imi da 4 ani garantie fara limita de kilometri la masina asta, Mercedes imi da 100.000km. Daca imi sparge cineva geamul, cat ma costa un geam de Mondeo si cat ma costa unul de Benz??
Nu... Benz sau BMW poate peste vreo 20ani pt mine...
Cu respect!!
2007 Ford Mondeo, TitaniumX, sedan (4uşi) 2.0TDCi 140CP, Stardust Silver Metalic.
2007 Ford Transit Connect, Base, SWB Van (5uşi) 1.8TDCi 90CP, Diamond White.