Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
30 Iul 2007, 22:41
Salutari, ma numesc Paul Suciu, sunt din Galati (student la Bucuresti la Universitatea de Constructii Bucuresti la Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri) si incepand cu luna septembrie voi fi mandru proprietar al unui Mondeo nou-nout, comanda am dat-o deja iar masina se estimeaza a ajunge la mine in prima saptamana din septembrie.
Masina este un Mondeo 2.0TDCi, 140CP, TitaniumX argintie, voi pune poze cu ea la rubrica "masinile membrilor" cand o primesc si desigur ca voi fi prezent la urmatoarea intalnire a membrilor clubului pt a o putea admira si voi un pic...
Cu respect.
PS. Am auzit ca masinile mebrilor au un sticker pe luneta si suporti de nr personalizati, cui dau PM pt asa ceva, as vrea si eu pt NEW MONDEO...
30 Iul 2007, 22:53
Salutare si bine ai venit !
Asteptam o prezentare a masinii la "Masinile Membrilor" !
Pentru stickerul clubford, cauta la "Discutii Libere", parca printre primele 10 - 20 de topicuri.
Despre suporti de numere personalizate, abia acum se discuta, inca nu s-a demarat actiunea.
Suporti de numar personalizati
Autocolant
30 Iul 2007, 22:56
Hoho, unu de-al meu !! CFDP, am aplicat si la Buc (unde am avut media peste 10

) , da am ramas in Bv

In ce an esti? Cum e pe acolo?
Salut si bine ai venit! Asteptam alaturi de tine prima sapt din septembrie
30 Iul 2007, 23:37
Bine ai venit printre FORDmidabili.
Felicitari pentru alegerea facut( cu totii visam la ea)...si drive safley!
Cu Stima...cel mai nou posesor de sticker
30 Iul 2007, 23:51
OUCH...Aoleu... mama mea ce se pregateste...
Super frumoasa alegere, sa fie intr-un ceas bun.
Si.. Bine ai venit...
PS: Cat a costat??
31 Iul 2007, 00:21
@DanielArdelian2, merci pt linkuri.
@toxicristi, sunt anul II, pana acum mi se pare ok, nu am dat peste nici un profesor anormal dar sunt totusi la inceput de drum.
@verga_Cip, masina, Sedan 4usi, a ajuns la 36.ooo euro cu toate taxele in conditiile in care am adaugat si cateva dotari optionale care mi s-au parut interesante, cum ar fi sistemul IVDC (sistem de suspensie autoadaptiv, controlat electronic), Pilot automat autoadaptiv, Jante aliaj 17", 5 spite, design "Y" si Perdele geamuri laterale (portiere spate). Din pacate atata m-a tinut punguta, as mai fi vrut si senzori de proximitate (asistenta la parcare) si trapa dar... scumpe.. oricum, senzorii ii pot lua mai incolo dupa ce imi revin din socul financiar in care ma aflu ca urmare a achizitiei...
Mai multe detalii privind masina, dupa ce vine.... chiar nu am ce sa va mai spun deocamdata... AAaa, culoarea este "Machine Silver".
Cu respect
31 Iul 2007, 00:34
holllyyyyyy mother of God!!!
abia asteptam sa te vedem la intilniri ... da' istoria nick-ului tau care e?
welcome 2 the forom
31 Iul 2007, 00:35
bine ai venit , sa stapanesti sanatos masina si sa fie intr-un ceas bun !
31 Iul 2007, 01:20
Io acum am terminat 2, intru in 3. Am inteles ca programele sunt cam la fel. Anu' I a fost cel mai dat dracu, multe restante luate abia in rere
Masinuta abia asteptam sa o vedem (cei din provincie macar in poze)
Numai bine!
31 Iul 2007, 05:45
Bine ai venit si felicitari pentru alegerea facuta.
31 Iul 2007, 12:52
salutare si felicitari!
o sa ai exact culoarea care o am eu pe Focusel (Machine Silver) - o culoare superba (ba e argintie ba e bleo) o sa vezi
31 Iul 2007, 13:30
Salut zeus si bine ai venit .Cum zicea un coleg mai sus esti unul de-al meu ...Univ. Costructii

.Desii tu esti la CFDP eu am terminat acu' vreo 10 ani CIVILE linga voi in dreapta.De la prietenii de atunci caci am avut destui la CFDP auzeam ca aveti niste "calai" de profesori.

Asta e... oricum ...du-te pin' la capat ca n-o sa-ti para rau desii va fi greu.Am vazut ce masina o sa ai ...asa ca te rog nu ne uita sa "treci" si pe la sectiunea dedicata acelei frumuseti MK4.Deci in caz ca inca nu cunosti forumul la sectiunea "Mondeo" avem topicul "MK4".Te rog viziteaza-ne ...Bafta
31 Iul 2007, 17:37
mda...bine ca ai venit...si tu...sa ne bagi in boala...cu masina ta... titanium x....bine mai...bine...
a mai fost unul... care m-a facut sa vorbesc singur pe linga masina lui si dupa prima intilnire...nu a mai venit....ai grija ce faci....pe unde umblii si cum te porti si mai ales sa nu te prind la intilniri in bucuresti ca vai de masinuta ta! atentie! sint dotat cu un trepied pentru aparatul foto care sta in portbagajul masinii tot timpul. si fac minuni cu el si e pregatit tot timpul...deci sa nu te prind...da?!!!! clar?!!!!
glumeam...te asteptam si asteptam poze la inceput cu comanda, apoi cu proforma, cu confirmarea, cu data estimata a transportului, cu locul de parcare si nu in cele din urma cu masina!!! bine ai venit printre noi!
31 Iul 2007, 17:57
welcome
03 Aug 2007, 14:24
Super echipare
Sunt convins ca o sa merite fiecare banut!
Nu stiu cum ai reusit sa-i convingi sa ti-o aduca in Septembrie, cand peste tot astia zic ca de la Ghia in sus vin de-abia in iarna.
03 Aug 2007, 15:12
$1 scrie:$2u stiu cum ai reusit sa-i convingi sa ti-o aduca in Septembrie, cand peste tot astia zic ca de la Ghia in sus vin de-abia in iarna.
Nu a trebuit sa conving pe nimeni... m-am dus la dealer, am facut configuratia impreuna cu el si, la sfarsit, i-am pus 20.ooo euro pe masa si l-am intrebat cand vine ca sa stiu cand pregatesc restul de 15880 euro iar el a zis ca trebuie sa vada ce poate face, la 2 zile m-a sunat si a zis ca masina va ajunge in prima saptamana din septembrie... asta a fost tot.
03 Aug 2007, 15:32
Poate a gasit ceva asemanator prin Germania.
De obicei dureaza 3 luni masina pe comanda.
Ai semnat cu el contractul si scrie acolo ca livrarea se face in 30 zile lucratoare? (presupun ca ai semnat contractul in jurul datei cand ai pus primul post din topic, 28 iulie)
03 Aug 2007, 16:00
bine ai venit, felicitari pt alegere si asteptare usoara
03 Aug 2007, 17:08
Daca vine in prima saptamana din septembrie fac 10 flotari.
16 Aug 2007, 12:57
Odiseea continua..
Am fost azi la dealer sa-i dau banii necesari efectuarii operatiunilor de inmatriculare si incheiere de asigurari RCA + CASCO si am fost anuntat ca masina este in tara (undeva prin Bucuresti) si cei de acolo se chinuie sa adauge alte limbi in software-ul masinii pt ca saracuta nu stie decat germana...
Asteptarea continua... partea buna e ca odata venita, va avea inmatricularea facuta, asigurarea incheiata iar eu nu voi mai trebui sa alerg prin oras si sa stau la cozi ca vita la abator... poate doar pt rovigneta...
OFFTOPIC: cat ma ajunge rovigneta pe an la asta?? Stie cineva??
16 Aug 2007, 15:45
Las-o naibii de rovigneta ca daca nu incepi cu stangul conversatia cu politistul nu te intreaba nici dracu de ea. Parerea mea. Am fost oprit de cel putin 6 ori anul asta...si nu am rovigneta la mine (e la firma-bine ca mi-am adus aminte de ea...ca acum sunt la firma), insa numai o data m-a intrebat un gabor din Vaslui de ea pt ca m-a prins intr-o zi proasta si l-am luat eu mai intai pe el la intrebari...si nici atunci nu mi-a facut nimic pt rovigneta.
16 Aug 2007, 15:57
$1 scrie:$2diseea continua..
Am fost azi la dealer sa-i dau banii necesari efectuarii operatiunilor de inmatriculare si incheiere de asigurari RCA + CASCO si am fost anuntat ca masina este in tara (undeva prin Bucuresti) si cei de acolo se chinuie sa adauge alte limbi in software-ul masinii pt ca saracuta nu stie decat germana...
Asteptarea continua... partea buna e ca odata venita, va avea inmatricularea facuta, asigurarea incheiata iar eu nu voi mai trebui sa alerg prin oras si sa stau la cozi ca vita la abator... poate doar pt rovigneta...
OFFTOPIC: cat ma ajunge rovigneta pe an la asta?? Stie cineva??
Nu inteleg cum pot ei sa se ocupe de inmatricularea masinii daca tu n-ai platit-o integral?
Daca te razgandesti si n-o mai cumperi, ei ce fac cu CI si talon? Pot merge ei in locul tau sa o inmatriculeze?
Cat te costa taxa de prima inmatriculare pana la urma?
L.E.1: Ai putut sa iei echiparea asta pt ca masina era facuta pentru DE si a reusit dealer-ul s-o aduca. Sunt curios ce apare ca tara de destinatie in MicroCat la ea
L.E.2: Aici ai preturile de rovinieta:
http://www.rovinieta.ro/cui_ii_trebuie.htm
16 Aug 2007, 19:19
$1 scrie:$2u inteleg cum pot ei sa se ocupe de inmatricularea masinii daca tu n-ai platit-o integral?
Daca te razgandesti si n-o mai cumperi, ei ce fac cu CI si talon? Pot merge ei in locul tau sa o inmatriculeze?
Cat te costa taxa de prima inmatriculare pana la urma?
Inmatricularea nu o fac "ei" o face reprezentantul de vanzari cu care am tratat eu problema (si o face in timpul lui liber). Cand vine masina eu achit diferenta (am banii pusi deoparte) si el se ocupa de treaba asta, masina fiind platita integral. Iar in urma discutiilor pe care le-am purtat cu el, a zis sa-i dau 1200ron si se ocupa el... acum, pe net am vazut ceva de 2000ron, nus ce sa zi... om vedea ce iese...
$1 scrie:$2as-o naibii de rovigneta ca daca nu incepi cu stangul conversatia cu politistul nu te intreaba nici dracu de ea. Parerea mea. Am fost oprit de cel putin 6 ori anul asta...si nu am rovigneta la mine (e la firma-bine ca mi-am adus aminte de ea...ca acum sunt la firma), insa numai o data m-a intrebat un gabor din Vaslui de ea pt ca m-a prins intr-o zi proasta si l-am luat eu mai intai pe el la intrebari...si nici atunci nu mi-a facut nimic pt rovigneta.
De ce sa-mi complic viata pt un mizilic de 15euro?? Nu mai bine sa fie totul in regula sa nu le dai motive sa se ia de tine?? In plus fac adesea drumuri in afara RO si la vama se mai uita dupa ea din cand-in-cand... Better safe than sorry...
16 Aug 2007, 20:29
nu stiu daca am vazut bine 36 000 ? pt un mondeo ? cu tot respectu` pt FORD dar la banii astia iti iei noul C-Klasse poate chiar elegance.
17 Aug 2007, 00:57
$1 scrie:$2u stiu daca am vazut bine 36 000 ? pt un mondeo ? cu tot respectu` pt FORD dar la banii astia iti iei noul C-Klasse poate chiar elegance.
Crede-ma ca m-am uitat la toate... C-Klasse Elegance nu are nimic in plus (ca dotari) fata de Mondeo si are o ambianta extrem de claustrofobica in interior (cel putin asa o percep eu)... Nu cumpar masina doar pt emblema de pe capota... M-am uitat si la BMW 320d... urata masina, din orice unghi o privesti e urata cu caroseria-n colturi, aceeasi poveste cu Renault Laguna II (care era si la promotie cu o reducere de vreo 1000euro), urata... Passat, nu multumesc!! Nissan nu ofera nimic competitiv in aceasta gama, Opel Vectra este un model vechi care se pregateste sa iasa la pensie, Seat face toate masinile la fel, daca pui Ibiza, Leon, Toledo si Altea una langa alta si le privesti din fata nu le poti deosebi. De coreene m-am ferit (Hyundai, Kia, etc etc).
Si mai intervine un fenomen... FORD imi da 4 ani garantie fara limita de kilometri la masina asta, Mercedes imi da 100.000km. Daca imi sparge cineva geamul, cat ma costa un geam de Mondeo si cat ma costa unul de Benz??
Nu... Benz sau BMW poate peste vreo 20ani pt mine...
Cu respect!!
17 Aug 2007, 01:29
iti dau dreptate in mare parte, dar cine da 36 000 pe o masina nu cred ca se gandeste ca poate nu are bani sa schimbe un geam la mercedes. Cat despre ambianta claustrofobica nush ce sa zic ca nu am stat inca in noul C. Dar sunt sigur ca m-as putea obisnui

Oricum fiecare ea ce-i place. Eu sigur as fi optat pt un mercedes mai putin echipat. Sa ai noroc cu forduletzul si bine ai venit in club
21 Aug 2007, 15:36
Exista vreo sansa sa primesc masina mai devreme de termenul de 30 zile din contract?? In conditiile in care masina era in Bucuresti saprtamana trecuta...
21 Aug 2007, 18:30
da, exista... ai grija sa nu aiba 5 usi, ca s-ar putea sa mai astepti ceva...
21 Aug 2007, 22:39
Sa stii ca nu m-ar mira deloc... din cele citite pe forum, cam 85% din cei ce au luat masina pe comanda nu au primit ce au cerut... Nu stiu care e problema celor de la FORD dar daca nu-mi aduce exact masina configurata la ei, acolo, imi cer banii inapoi si ma duc sa-mi iau o Toyota Avensis...
21 Aug 2007, 23:02
Depinde ce prevederi ai in contract ca si clauza de reziliere ...