$1 scrie:$2ltima intrebare pe acest topic inainte de a face comanda si a-mi forma propriul topic:
In urma deliberarilor cu sotia am decis sa mai facem un efort si sa ajungem la un 1,6 100 Cp benzina. Privind insa oferta, diferenta intre 1,6 100 cp benzina si 1,6 Tdci 90 cp este de ~200 E. Iar sunt pus in dilema: Ce sa aleg? La care sunt costurile de inntretinere mai mici (includ aici si reviziile). La putere este diferenta mare intre aceste doua motoare? In favoarea cui?
Astept un raspuns cu argumente, plssssss.
Ce sa aleg :icon_question:
la dieselare reviziile sunt mai scumpe decit la benzina; daca tin io bine minte, la 15k km la diesel e vreo 140 eur, pe cind la benzina e vreo 110; la benzinara mea ma confrunt cu un "cost de exploatare" ridicat, pen'ca ii bag benzina de 100 de la OMV, care costa 3,85-3,9 lei litrul (cind i-am bagat de 95 de la OMV a cam tusit, saracutza); daca vrei, iti pot da un catalog cu FOCUS, toate modelele si motorizarile, si gasesti acolo toate datele comparative; vezi ca zvony are un 1,6 de 90, poate el stie sa iti descrie comportamentul masinii lui
bafta si la buna reauzire
Adi