Suflu praful si reiau topicul...
Dupa aproape un an am reusit sa scot pragurile din debara si sa le fac o proba inainte ca masina sa ia un strat nou de vopsea.
Uitandu-ma la masina asa cum e in poza de mai jos m-a lovit o intrebare. Sa fac pragurile argintii sau masina rosie?

Daca puneam si eleronul rosu de ST pentru proba sigur incepeam sa vad masina rosie.

Am cerut pareri legate de adaptarea dintre praguri si caroserie (de care am povestit in postarile anterioare) si n-am reusit sa ajung la o concluzie. Unii zic ca fibra va crapa, ca va arata diferit fata de alte elemente vopsite etc etc. Mi-e frica in special de bucata de pe aripa din fata unde sare multa apa. O solutie ar fi o pereche de mud flaps "WRC style" (ceva de genul... ) puse doar in anotimpurile ploioase.
Alta dilema pe care o am, la care va cer parerea, este legata de bandourile laterale si semnalizarea din aripa. Sa ramana sau sa dispara? Diferentele pot fi vazute in imaginea de mai jos. In caz ca dispar semnalele din aripa voi pune oglinzile cu semnalizare.
O alta nebunie care mi-a venit in minte, inspirata de la alte marci auto, este legata de duzele de pe capota. Vreau sa le mut de pe capota, implicit sa astup gaurile capotei, si sa le pun in grilajul de la baza stergatoarelor. Recent am facut un test cu duzele puse acolo si stropirea parbrizului se face aproape la fel de bine.
Mai am o idee nebuna, nebuna de tot. Vreau sa tai bara spate pe lungime ca sa o prelungesc 5-6cm in jos. O idee cel putin curajoasa, zic eu. M-am jucat putin in Photoshop cu ideea asta si rezultatul arata foarte bine. Din pacate, nu mai gasesc poza respectiva.
Click pentru zoom