Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: My baby : Foca sau Bubu :)

03 Ian 2011, 22:05

ei... nu se strica :)
daca as fi sa aleg din nou tot ford ff mi-as lua :)
ff - foarte frumos :P focus
si i-as mai pune daca as mai avea suficiente finante : faruri xenon, niste "lampite" in zona pasageri spate - ca e cam intuneric, si eventual si "jos" la usa sofer si pasager fata.
sigur ii mai pun in primavara "kitul" care inchide geamurile automat cand inchid alarma... mi se intampla sa ma grabesc vara si sa...ma intreb daca am inchis pana sus geamurile au ba. :">
si... i-as schimba portierele cu unele in care sa AM LOC DE DEPOZITARE.... nici macar o sticla de suc nu intra ca lumea acolo, dar asta e.... un vis :)

04 Ian 2011, 16:02

da. frumos.tre sa castigi o gramada de bani sa vrei sa pui astea toate pe masina. uite ceva ff frumos de design aici http://slick99shop.blogspot.com/2010/02 ... anere.html

07 Mar 2011, 12:50

am si eu o dilema. adica doua.
am luat modulator fm, dar nu sunt multumita de calitatea audio redata.
prin urmare azi mi-am luat cablu AUX.
1) este suficient sa pun cablu in mp3 si sa redea muzica? bineinteles setare pe AUX(nu radio sau cd)
2) poate reda si MP4?
nu de alta, dar downladez de youtube (daca as gasi cd-uri originale cu ce imi place, le-as cumpara, dar pt o melodie -doua bune, si restul de umplutura, nu se merita) iar muzica nu este f clara.
exista un program care sa mai prelucreze calitatea? si eventual unul mai pentru profani, ca nu sunt dj de meserie.
thx

07 Mar 2011, 15:28

Calitatea de pe iutub e diferita de aia transformata in mp3 si care redata pe pc e la randul ei diferita fata de cea redata de modulator ?
Adica se strica calitatea in cadrul acestor pasi ?
Cu ce program o transformi in mp3 ?

07 Mar 2011, 16:30

aveam pe stick niste melodii (nu de pe youtube). pe modulator se auzeau prost, nu aveau claritate.
acum am testat cablul AUX si se aud mai bine pe mp3. astea prin aux se aud mai bine decat pe calculator (e adevarat ca le-am ascultat pe laptop).
o transform cu youtube mp3 downloader.
o sa incerc sa vad daca merge si cu mp4.

07 Mar 2011, 17:20

La partea cu , convertitul , eu folosisem la un moment dat un alt program, insa trebuia sa selectezi o anumita optiune de calitate ca sa se auda cum trebe in modulator (chiar daca era unul mai smecher).
Acuma sunt modulatoare si modulatoare. Unele sunt ceva mai scumpe si se aud mai bine.
Dar daca esti multumita de aux, lasa-l asa.

07 Mar 2011, 17:24

nu sunt multumita pentru ca este greu de utilizat.
in sensul ca nu poti selecta melodia dorita sau da next, decat de la mp3.
si eventual sa tii torpedoul deschis...
habar nu am, sa vad daca il inchid si las cablul afara, e ok au ba.

07 Mar 2011, 17:38

Daca vrei sa dai de la comenzile de la volan sau unitatea audio, iti trebe un adaptor gen astea
http://www.xcarlink-dmc.ro/index.php?page=menu&car=ford
Buba ar fi ca scot mai multi bani din buzunar, +trebuie montat, in plus tre sa-ti confirme ei 100% ca merg cu acele comenzi, dar eu asa stiam, ca merg.
Vad ca scrie aici ca merg : http://www.xcarlink-dmc.ro/index.php?page=product

23 Aug 2011, 21:53

help
am revizia de 2 ani. intrebare. revizia asta echivaleaza itp-ul?
daca nu, se poate face itp-ul absiolut oriunde este statie autorizata?
oare service-ul are si o zona de itp incorporata, ca sa zic asa, sa faci all-in-one, de exemplu.
ce vreti, nu le stiu pe toate...
Ultima oară modificat de chefdejoaca pe 23 Aug 2011, 21:57, modificat 1 dată în total.

23 Aug 2011, 21:55

n-are treaba una cu alta.

24 Aug 2011, 06:14

Mai toate service-urile medii si mari au statie ITP.

24 Aug 2011, 06:21

$1 scrie:$2..
oare service-ul are si o zona de itp incorporata, ca sa zic asa, sa faci all-in-one, de exemplu.

Marea majoritate au...
Eu am facut initial asa (evident ca dupa revizie la ei nu prea te poate pica... :D ).
In general insa sunt mai scumpe. Poti merge la oricare daca ai dotarile necesare (stingator, trusa, etc) si nu ai probleme, mai degraba m-as uita sa nu fie inghesuiala.
Dureaza putin si este automatizat procesul, nu are cum sa te pice fara motiv. Se fac poze, au calculator care monitorizeaza tot procesul.

24 Aug 2011, 06:48

Am intalnit si cazul unei Kia Cee'd dusa la ITP intr-un service Citroen unde a fost prima si singura masina a zilei respective si a fost blocata de RAR sa vina si ei sa o verifice. :D In coluzie ... sa fie mai liber dar nu foarte.

24 Aug 2011, 15:15

=)) kia nu se ridica la pretentiile inspectorilor de la citroen :)) de-aia au oprit-o

24 Aug 2011, 15:45

Am impresia ca au un termen de doua ore pentru a ajunge acolo sa verifice...

24 Aug 2011, 16:47

ai rezolvat cu itp-u? sa ne zici si noua cat te-a costat

24 Aug 2011, 20:52

la neste e 140. incerc sa aflu un pret si din alta parte ;)

24 Aug 2011, 20:56

incearca si la autoklass chitila, anul trecut am obtinut un pret foarte bun la ei...

24 Aug 2011, 21:18

Nu mai cauta pentru ca preturile nu difera prea mult, poate gasesti cu 20-30 de lei mai ieftin decat la reprezentanta. Sunt destule service-uri de cartier care fac, asa ca daca nu ai chef sa mergi pe la marginea Bucurestiului, mergi la orice service care face ITP.

24 Aug 2011, 21:59

De multe ori la 20-30lei reducere uitam sa luam in calcul carburantul pana la destinatie si timpul pierdut pe drum. :)

24 Aug 2011, 23:06

Si verifica termenele de valabilitate ale stingatorului si trusei medicale, era sa fiu respins la masina de 2 ani vechime, pe motiv ca trusa imi expirase. :)

P.S. Sa o stapanesti sanatoasa!

24 Aug 2011, 23:44

$1 scrie:$2e multe ori la 20-30lei reducere uitam sa luam in calcul carburantul pana la destinatie si timpul pierdut pe drum. :)

Pai la asta ma referam si eu, adica sa nu mai mearga pe la reprezentante care sunt pe la marginea Bucurestiului si sunt mai scumpe si sa mearga la service-urile din cartier care cred ca sunt si mai ieftine.

30 Aug 2011, 18:31

imi expira casco pe 5 septembrie.
as vrea sa schimb asiguratorul.
in acelasi timp vreau sa "profit" si sa imi fac din casco pe care l-am platit : zgarieturi , un stop pe spate. daca dau masina pe 2 septembrie pentru dosar dauna, se va cere oare o reinnoire de contract?
si doi, as fi nesimtita daca as cere sa imi dea si chederele si sa imi revopseasca usa pe interior ?
trebuie sa le zic ceva legat de zgarieturi sau de chedere? sa nu ma intrebe de ce nu am venit mai devreme?

ps: al doilea set de chei il cer doar in caz de furt, nu?

30 Aug 2011, 20:06

1. Pe banii tai nu esti in general nesimtita, in cazul de fata chiar nici nu se pune problema.
2. Chederele nu cred ca ti le schimba, dar asta tu trebuie sa cunosti cel mai bine, pentru ca trebuie sa ai anumite clauze in contract. Dar ce au chederele de vrei sa le schimbi, banuiesc ca nu ai avut accident sa fie rupte, deci cam slabe sanse.
3. Cum adica sa-ti vopseasca usa pe interior, sa-ti desfaca panoul din interiorul masinii, cel de plastic, sau cum? Asta nu se face nici cand e revopsire totala. Sau nu te-ai exprimat tu cum trebuie.
4. Zgarieturile si stopul trebuie sa ti le faca si nu e treaba lor cand vrei tu sa le faci. Acum depinde ce fransiza ai. Unele societati fac un dosar la fiecare zgarietura si te pun sa platesti fransiza cate o suta de euro la prima, 200 la a doua si tot asa, incat te lipsesti, nu face reparatia unei zgarieturi cat trebuie sa platesti tu. Dar asta tot tu trebuie sa cunosti cel mai bine pentru ca noi nu stim ce contract ai tu, nici macar nu ne-ai spus la ce firma, ca sa ne facem o idee.
5. Nu au cum sa te oblige sa faci alt contract cu ei si eu zic sa te grabesti, poti sa mergi la constatare si maine, de ce trebuie sa mai stai pana pe 2-3 sau 5. Daca erai la inceput de contract puteau sa-ti ceara eventual sa-l achiti pe tot, dar asa ei au incasat banii, deci teoretic nu au de ce sa comenteze, doar teoretic....
6. Daca nu mai ai randul 2 de chei sa-i anunti daca mai faci contract cu ei, sau daca faci cu altii sa le zici de la inceput, altfel, in caz de ceva, nu o sa mai primesti banii niciodata, poti sa faci tu ce vrei.
Avand in vedere ca intrebarile sunt generaliste, raspuns mai complet nu cred ca o sa primesti, mai ales in conditiile actuale cand aproape fiecare client negociaza cat de mult poate pentru contractul lui, deci majoritatea nu seamana intre ele.

01 Sep 2011, 22:25

@moro
explicatiile le trimit pe privat.

a luat cineva fix it pro? anti-zgarieturi?
l-am gasit la oferta si nu stiu daca e bun, sau daca efectul se duce la prima spalare

05 Sep 2011, 20:51

din auzite, nu la prima.. dar nici nu e de durata.
Răspunde