de moro50 » 30 Aug 2011, 20:06
1. Pe banii tai nu esti in general nesimtita, in cazul de fata chiar nici nu se pune problema.
2. Chederele nu cred ca ti le schimba, dar asta tu trebuie sa cunosti cel mai bine, pentru ca trebuie sa ai anumite clauze in contract. Dar ce au chederele de vrei sa le schimbi, banuiesc ca nu ai avut accident sa fie rupte, deci cam slabe sanse.
3. Cum adica sa-ti vopseasca usa pe interior, sa-ti desfaca panoul din interiorul masinii, cel de plastic, sau cum? Asta nu se face nici cand e revopsire totala. Sau nu te-ai exprimat tu cum trebuie.
4. Zgarieturile si stopul trebuie sa ti le faca si nu e treaba lor cand vrei tu sa le faci. Acum depinde ce fransiza ai. Unele societati fac un dosar la fiecare zgarietura si te pun sa platesti fransiza cate o suta de euro la prima, 200 la a doua si tot asa, incat te lipsesti, nu face reparatia unei zgarieturi cat trebuie sa platesti tu. Dar asta tot tu trebuie sa cunosti cel mai bine pentru ca noi nu stim ce contract ai tu, nici macar nu ne-ai spus la ce firma, ca sa ne facem o idee.
5. Nu au cum sa te oblige sa faci alt contract cu ei si eu zic sa te grabesti, poti sa mergi la constatare si maine, de ce trebuie sa mai stai pana pe 2-3 sau 5. Daca erai la inceput de contract puteau sa-ti ceara eventual sa-l achiti pe tot, dar asa ei au incasat banii, deci teoretic nu au de ce sa comenteze, doar teoretic....
6. Daca nu mai ai randul 2 de chei sa-i anunti daca mai faci contract cu ei, sau daca faci cu altii sa le zici de la inceput, altfel, in caz de ceva, nu o sa mai primesti banii niciodata, poti sa faci tu ce vrei.
Avand in vedere ca intrebarile sunt generaliste, raspuns mai complet nu cred ca o sa primesti, mai ales in conditiile actuale cand aproape fiecare client negociaza cat de mult poate pentru contractul lui, deci majoritatea nu seamana intre ele.
FOCUS 2 - SEDAN; 2.0 TDCI - 136 CP.