Da, este al lui Cosmin, mai are un Corvette, un Lambo Hamman Edition, Rs5-ul si un X6. O sa fie la SAB toate prezente, plus multe surprize in standul UNKNOWN.
In alta ordine de idei, vreau sa prezint un eveniment si rog moderatorii sa il promoveze unde trebuie.
In perioada 13-15 IUNIE 2015, se desfasoara, probabil, cel mai tare eveniment care a avut loc in tara noastra. Acum daca am inceput asa pompos va dau si detalii.
Locatia: Transfagarasan (Balea Lac - Balea Cascada), o sectiune de 9 km, a fost pusa la dispozitie pentru 2 zile. In aceste 2 zile, o sa fie VTM pentru amatori pe o distanta de 4 km (sambata) si drift (duminica). Totodata intr-o zona undeva la jumatatea traseului o sa fie un expo cu foarte multe masini. Detaliile puternice o sa fie publicate dupa jumatatea lunii aprilie, mai exact dupa SAB. Intentia mea este (daca se poate) sa facem si zilele Club Ford acolo. Club AlfaRomeo, si-a anuntat prezenta si la expo si la Hillclimb. Daca este cineva interesat sa-mi dea de stire sau vreun moderator sa promoveze evenimentul.
Precizez ca totul o sa fie facut profi, o sa fie jandarmi, ambulanta, pompieri, masini de tractare, etc.
Cronometrarea o sa fie cu fotocelule. La drift deja s-au anunat prezente din afara tarii.
Astept feedback-ul vostru.

@ Sorin-T, si eu am in cap sa ii fac un colant in mai multe culori, dar m-am cam pierdut in detalii. Cred ca o vopsesc din nou, integral, ii fac un alt portocaliu, mai intens si ma las pagubas cu patratele si dungi.