nu am mai scris de mult datorita unor probleme de sanatate ale mamei care m-au tinut in priza in fiecare zi

; bine ca acuma e ok ; si-a revenit si maine iese din spital
revenind.... de acum imi puteti spune in mod "oficial" NFS ( = New Fiesta Sport ..... evident

)

si am si reusit sa trec de 1500 km deci.....

da stiu, nu erau 1500

, dar era seara tarziu si..... sa-i dau.... sa nu-i dau..... ii dau !

; deci ce sa zic..... decat extaz nr. 2 dupa primul care a fost cand am ridicat-o ; motorul (sau mai bine zise motor + toba + filtru sport) e genial, se simte cum peste vreo 3500 ture incepe sa traga al naibii de bine si sa scoata un sunet grav, puternic nu stiu altfel cum sa-i zic ; bine stiu o sa ziceti ca e doar 1.6, ce-i mare scofala, dar eu vin de pe un 1,2 75CP deci..... ma intelegeti cred

; parca si vad ca incepe sa se adevereasca in curand acel consum de 15% in oras pe care mi l-a prevestit cineva in acest topic

lol
oricum inca nu-i stiu adevaratele posibilitati, m-am limitat in aceasta prima seara pe la vreo 5500 rpm, pt prima zi e suficient, mai ales ca trebuie sa mai exersez cu tinutul volanului cu atentie la viteze mari

; si astept sa si ies din Buc sa prind peste 130 km/h
ca o chestie simpatica..... tocmai vroiam sa-i prezint prietenei "aptitudinile" masinii

si ca atare am retrogradat in a 2-a si i-am dat ; sa brodit sa fie langa mine un bmw seria 3 care cred ca "s-a simtit" si i-a dat si el ; pana ce am schimbat in a 3-a era deja cu o lungime in spatele meu

; bine stiu, depinde si ce motor avea acuma, cred ca era totusi un diesel, pt ca se auzea la stop motorul si nu parea benzina ; oricum a fost nice

, am exemplificat cum se cuvine prietenei
o sa mai revin cu detalii si cu.... alte "victime"

lol
P.S. : dupa prima tura in viteza prin cartier m-am oprit nitel sa verific tot, pe langa mirosul specific de toba incinsa am mai remarcat ceva: se incinge destul de tare tabla de deasupra tobei, cea din portbagaj, desi in acea zona pare a fi izolata cu ceva ; prin covoras nu se simte, dar daca il dai la o parte frige nitel in unele portiuni
acelasi lucru se intampla si cand deschid capota (chiar fara mers in viteza): tija care trebuie trasa pt a deschide si mai ales tija care sustine capota sunt cam..... fierbinti ; dehh, e o masina HOT