In poza intradevar iese bine, dar daca te aproprii un pic de el, ii vezi toate problemele. Zgârieturi la vopsea, bara fata si tampoanele de pe bara care adăpostesc duzele de spălare ale farurilor sunt crăpate, ornamentele de cauciuc de pe ambele bare de protectie sunt zgariate. Poi ridici capota si vezi ca radiatorul de incalzire al interirului nu este conectat si furtunurile sunt taiate, filtrul de ulei e ruginit bine, semn ca nu a fost schimbat de câțiva ani buni, sistemul de splare a farurilor anulat stutul de isire din popita acestuia este rupt si in locul lui are pus un surub ca sa nu piarda apa, furtunurile de la racire sunt toate coapte si pline de calcar/rugina pe interior, toba finala se eșapament are o gaura cat pumnul in ea(noroc ca am cumparat alta) frânele scârțâie mai ceva ca ale unui tren, bucse coapte...si asta sa pana nu m-am apucat de desfacut. Apoi incepe distractia. Oricum vreau sa o pregatesc in prima faza sa ii fac vreificarea tehnica, ca sa se poata circula cu ea, si apoi încet încet se repara, dar o sa fie un drum lung lung lung, ca nu prea am timp sa ma ocup de ea.
Am schimbat pana acuma doar bujiile dar, am vazut ceva pe langa pompa de apa, s-ar putea sa fie nevoie sa o schimb si pe aia, toba de esapament finala deja o am cumparata, ceva bucse am comandat si trebuie sa vina din Germania, la fel si manualul de Haynes de reparatie e comandat si trebuie sa vina, desi nu cred ca o sa am nevoie prea repede de el. Senzorul de temperatura trebuie schimbat, dar intai o sa schimb termostatul si eventual o sa curat senzorul. (acul indica dar nu se ridica pe cat ar trebui de mult). placutele de frana si sabotii de pe spate(tamburi trebuie sa fie, nu se vad de jantele de aluminiu), amortizoarele toate 4...lucruri marunte. iar cadn ajung la final cu partea mecanica o sa trebuiasca sa o vopsesc...a...da si am gasti paie(cred ca era cuib de soricei) in niste gauri de la sistemul de ventilație

Atasez poze si cu celelalte 2 Granade din familie. Pt cei care nu observa, au acelasi numar de inmatriculare pt ca cel verde este radiat temporar din motive economice (impozit).