1. Logan e o masina pt cei de varsta a 3-a care toata viata au avut doar dacia sub fund, care sunt obisnuiti cu viteze de croaziere de 70-80km/h. Pt ei este f buna. Pt cei ca noi care s-au obisnuit cu suspensii independente pe toate puntile, motor de peste 100cp, etc.......pt o zi te amuzi......pt mai mult...incepi si te enervezi. Hai sa fim seriosi la drum intins era sa fac pe mine de emotii , vrei emotii luati o curba cu logan cu 100 cand cu focusul nu as lua mai tare de 120.......credeam ca se rastoarna...ca o barca pe sosea. NU INCERCATI VREODATA SA OCOLITI CEVA BRUSC SI APOI SA REVENITI PE TRAIECTORIE !!!!!
2 . Are una din cele mai incomode pozitii de condus......dupa 1 ora m-a durut spatele(a se tine cont ca am condus varianta full cu reglaj lombar)
3. Logan Steppe mi-a palcut mie......tractiune 4x4, etc.......sincer e o masina care as cumpara-o.(doar pt iarna ca sa merg la schi, sau vara la munte, ca o alternativa a IMS antic care mi-l doresc de mic copil)
P.S. - Ieri am condus pentru prima data in viata mea Dacia 1310 veche.....am permisul de ceva timp dar pana acuma asa a fost filmul ca nu am avut ocazia sa o conduc......vreau sa zic ca acuma nu ii voi mai injura pe cei cu daciile care merg pe DN1 cu 70km/h, si ii voi ocoli CAT MAI MULT POSIBIL. SUnt criminale rau amsinile astea, demaraj varza, frane si mai varza, cand ploua nu vezi absolut nimic afara, nu am cuvinte.....pentru o zi a fost chiar misto