Subiect închis

Re: Dezbateri orase si date desfasurare Zilele ClubFord 2010

17 Ian 2010, 10:47

Mda...
Mai scriu si eu pe-aici, mai sadesc scaiva samanta de scandal :)
Eu am fost de la inceput impotriva weekendului Rusaliilor, si va si spun de ce. Cu totii cautam motive sa iesim din localitatile de bastina. de Rusalii, cand erau 3 zile libere, cu totii am fi iesit (poate unii deja si-au facut planuri). nu ar fi stricat sa se aleaga un weekend fara prea multa insemnatate pentru a se organiza iesirea, mai ales ca in toata nebunia nu e organizata decat pentru 2 zile.

Apoi, alt motiv, si cel mai important as spune eu, este cel legat de preturi. Sa nu va asteptati la cine stie ce discounturi din partea pensiunii, pentru ca in acel weekend cu siguranta va fi ocupata in proportie de 90-95%. daca era un weekend chior, si ar fi avut 30% grad de ocupare, cu siguranta ne-ar fi dat cateva procente bune in jos la pret, ca doar stateam acolo, mancam acolo, bla bla.

S-a plecat de la ideea: Hai sa ne strangem undeva unde e mare si frumos si incapem toti la un loc, ca sa fim multi si sa avem discount si deja se vorbeste de cazare alternativa.

Pt comitetul de la BV, mult respect pentru implicare, dar cred ca e momentul in care trebuie sa avem si noi o lista cu preturile, cu discount, fara discount, sa vedem cati ne strangem si in ce fel. Mai e foarte putin timp (chiar daca pare mult) si nu as vrea sa ne strangem la Cheile Gradistei si sa nu putem sta decat 5 insi acolo.

Mult succes,

17 Ian 2010, 11:12

Shine!! Nu prea ai ce face in privinta zilelor in care a fost aleasa intalnirea, deoarece a fost supusa la vot si daca asa vrea lumea.... asta e. :-?? Ne supunem. Nici mie nu-mi convine, deoarece sotia lucreaza week-end-ul respectiv. Dar asta e. O scot eu pana la urma la capat. Un schimb de tura, ceva zile de concediu,un pumn in ochi si o trimit sa-si ia medical... :D La fel si locatia, a fost votata si asta a iesit. Nu mai ramane decat sa ne supunem votului multimii si sa incercam sa facem intalnirea cat mai placuta si sa trecem peste toate frustrarile suferite. :D

17 Ian 2010, 11:59

pai tocmai, si eu ma supun majoritatii, desi din punct de vedere financiar ma dezavantajeaza si pe mine si pe multi altii. multi au votat doar fiind atrasi de cele 3 zile libere, fara sa se gandeasca la ce implica sa mergem in marea calatorie de anul asta in momentul in care vor merge toti inspre incolo! :) eu as fi scos din start optiunea aia :) noroc ca nu sunt eu cel care a luat decizia! ca va duceam la Padis la bani putini si in natura.

gata cu offtopicul! Am zis! :))

19 Ian 2010, 10:06

de unde stii motivatia pentru care au votat multi? Ti-a soptit flacara violeta? :D

La cabana indicata de link-ul tau sunt numai 60 de locuri de cazare. Hai sa ramanem on-topic. ;)

20 Ian 2010, 13:55

$1 scrie:$2a ce pret ai facut rezervarea??

Doua nopti de cazare intr-o camera dubla cu mic dejun inclus ajunge la 280ron.

$1 scrie:$2-a plecat de la ideea: Hai sa ne strangem undeva unde e mare si frumos si incapem toti la un loc, ca sa fim multi si sa avem discount si deja se vorbeste de cazare alternativa.

Rezervarea mea nu este definitiva, nu am achitat nici un avans si poate fi anulata in orice moment. Am vrut doar sa fiu acoperit pt orice eventualitate (daca solutia organizatorilor nu mi se potriveste sau nu ma incadrez in locurile disponibile). Nu a fost intentia mea de a jigni organizatorii si imi cer scuze daca aceasta este situatia.

$1 scrie:$2a cheile Gradistei...ca sa stiti sa spuneti la sefi

Sa inteleg ca va avea loc un Ford Meet in Brasov, dupa care vom fugi cu totii la Cheile Gradistei unde va fi cazarea si cheful??

20 Ian 2010, 14:47

Deoarece vine lume din toata Romania, nu vor ajunge cu totii la acceasi ora in Brasov si este stresant sa vii de la un drum lung si sa astepti pentru altii care nu stii cum ajung.
Momentan nu s-a hotarat, dar banuiesc ca va vom astepta la Cheile Gradistei... acum ramane sa discutam intre noi si sa vedem, dar de indata ce stabilim ceva, vom posta.

23 Ian 2010, 18:21

De chestia asta a zis cineva:
http://www.vilabran.ro/
Stiu ca e la bran si nu la Moeciu, dar nu cred ca echiar departe.

23 Ian 2010, 22:01

le-am cerut io o oferta acum 1 luna si ceva cred, si mi-au dat niste scoruri de mariott :D

23 Ian 2010, 22:47

adispane, tu iti faci griji unde ai sa te cazezi? ca eu nu imi fac asa de mari griji
shine stai calm ca vii cu noi ca ne esti drag, ieftin si bun ,
sa ne vedem o data la o intalnire de seara sa vb
Nu stiu cate camere are tanti mioara in moeciu , nu are rost sa ne cazam la chei, parerea mea
Eu dau bani numai pentru party

25 Ian 2010, 15:16

deci gata incepem sa strangem banii? :)

25 Ian 2010, 15:29

sa strangem banii de acum ca e an de criza si se strang foarte greu sau sa ne cautam loc de cazare ieftin pe acolo?

29 Ian 2010, 15:12

Brasov:) ..oky!!!

02 Feb 2010, 21:04

cazarea la gradistrea este scumpa iar mancare la vestitul restaurant est proasta oricum
gratarul ramane la putere insa

08 Feb 2010, 00:49

cum ramane 21-23 mai la Moeciu???

10 Feb 2010, 22:45

Aceea este perioada... e batuta-n cuie.
Mai e putin... asteptam vesti de la organizatori .
Toate cele bune !

13 Feb 2010, 00:26

Param pam pam! Gata, nenica, prezent la datorie! :D

16 Feb 2010, 22:34

cum e s-a votat locatzia? :-??

17 Feb 2010, 07:41

pai s-a cam votat cu cva vreme in urma ...

intrebarea e: ce vesti mai avem? s-a vorbit ceva de cazare? de party? defilarea?

17 Feb 2010, 10:20

mi-a zis Cristi ca a vorbit la Chei dar astepta raspuns.

17 Feb 2010, 21:31

Imi placeee...incepe agitatzia....
AMR-ul e-n scadere...

18 Feb 2010, 09:06

abia astept.. sa dansam.. sa defilam :D

18 Feb 2010, 10:31

"sa ne-mbatam"....

18 Feb 2010, 10:38

Mwahahahaha !!!

18 Feb 2010, 20:30

@ mctano : vezi k piticu' a mai crescut cu 1 an...
I-am luat un focus pe masura: 110cp si sper peste o saptamana sa-l duc la 136cp...deh ...pretentiile cresc odata cu varsta ;)
Mi-e dor de voi...

20 Feb 2010, 22:00

hai ce faceti o punem de un Ford party?
ori v-ati ramooooolit? aka insurati proaspeti... toti?

20 Feb 2010, 22:25

$1 scrie:$2 mctano : vezi k piticu' a mai crescut cu 1 an...
I-am luat un focus pe masura: 110cp si sper peste o saptamana sa-l duc la 136cp...deh ...pretentiile cresc odata cu varsta ;)
Mi-e dor de voi...

Pai mai sunt intalniri, mai treci:)

21 Feb 2010, 16:57

Din nefericire, nu stau in week end-uri prin oras, iar la cele de seara e mai complicat...
Astept sa vina "anuala"...aici venim sigur.

22 Feb 2010, 10:28

hmmmm.... baieti se pare ca o lungim la nesfarsit asa...va lipseste elanul la naiba.... :D ..eu am votat pt Brasov!!! ;)

22 Feb 2010, 10:33

Si eu votasem pentru Brasov. :D Poate la anu' mergem pe autostrada soarelui :D

27 Feb 2010, 19:03

21-23 mai suna bine
long live Ford community
Subiect închis