Re: Dezbateri orase si date desfasurare Zilele ClubFord 2010
Mai scriu si eu pe-aici, mai sadesc scaiva samanta de scandal

Eu am fost de la inceput impotriva weekendului Rusaliilor, si va si spun de ce. Cu totii cautam motive sa iesim din localitatile de bastina. de Rusalii, cand erau 3 zile libere, cu totii am fi iesit (poate unii deja si-au facut planuri). nu ar fi stricat sa se aleaga un weekend fara prea multa insemnatate pentru a se organiza iesirea, mai ales ca in toata nebunia nu e organizata decat pentru 2 zile.
Apoi, alt motiv, si cel mai important as spune eu, este cel legat de preturi. Sa nu va asteptati la cine stie ce discounturi din partea pensiunii, pentru ca in acel weekend cu siguranta va fi ocupata in proportie de 90-95%. daca era un weekend chior, si ar fi avut 30% grad de ocupare, cu siguranta ne-ar fi dat cateva procente bune in jos la pret, ca doar stateam acolo, mancam acolo, bla bla.
S-a plecat de la ideea: Hai sa ne strangem undeva unde e mare si frumos si incapem toti la un loc, ca sa fim multi si sa avem discount si deja se vorbeste de cazare alternativa.
Pt comitetul de la BV, mult respect pentru implicare, dar cred ca e momentul in care trebuie sa avem si noi o lista cu preturile, cu discount, fara discount, sa vedem cati ne strangem si in ce fel. Mai e foarte putin timp (chiar daca pare mult) si nu as vrea sa ne strangem la Cheile Gradistei si sa nu putem sta decat 5 insi acolo.
Mult succes,

Membru care face treaba sa mearga!
Prezentarea micului meu monstru
Blogul echipei de ciclism JET POWER TEAM
-

shine - Membru reincarnat
- Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
- VIN: EuPreferDemisecul
Ne supunem. Nici mie nu-mi convine, deoarece sotia lucreaza week-end-ul respectiv. Dar asta e. O scot eu pana la urma la capat. Un schimb de tura, ceva zile de concediu,un pumn in ochi si o trimit sa-si ia medical...
La fel si locatia, a fost votata si asta a iesit. Nu mai ramane decat sa ne supunem votului multimii si sa incercam sa facem intalnirea cat mai placuta si sa trecem peste toate frustrarile suferite.