Uite ca o sa sparg eu gheata si o sa zic:
ce prostie!! Nici macar nu ati gandit actiunea cum trebuie.
Sa le luam pe rand:
$1 scrie:$2: Mergem pe rute usoare - Pta Romana - Victoriei / Unirii - Victoriei pe AVARII cu 20 km/h la consum ca e benzina scumpa !
In primul rand e impotriva regulamentului sa mergi cu 20 km/h, minimul e 30, numai daca ai probleme la masina poti merge mai incet. 100 de masini care au probleme in acelasi timp, imposibil.
In al doilea, mergeti pe rutele astea cum? In linie, pe toate benzile, claxonati, fluturati steaguri? Cum faceti cunoscut mesajul vostru?
$1 scrie:$2: Mergem in benzinarii si blocam benzinariile fara sa creem probleme.
Daca blochezi benzinariile... deja ai creat probleme. Poate sunt oameni care chiar au nevoie sa alimenteze, pleaca din localitate (mai e si Ajunul).
$1 scrie:$2aca ai impresia ca platesti benzina/motorina la pret de Germania si salariul tau e de Romania
Pe principiul asta masinile ar trebui sa fie 2-3 mii euro NOI, nu? Pretul benzinei si motorinei nu il stabilim noi. A, ca adauga statul roman o gramada de taxe, da. Dar cam cat ar trebui sa fie carburantul ca sa fie romanul multumit?
Alt punct care trebuie atins este: acest "miting" este legal, adica are aprobare de la Primarie? Ca e destul de periculos, iar cei care se inhama la treaba asta ar trebui sa stie ca pot fi arestati.
Sa mai zic si ca nu poti sa pui benzina de 10 Lei?
Daca vreti sa faceti ceva, faceti cum trebuie. Nu pe 24 Decembrie cand e nebunie peste tot, nu acum cand e zapada, nu cand Parlamentul e in vacanta, nu fara sa fie legal, nu fara Media. Cine va vede pe voi pe 24? Ce vreti voi sa intreprindeti intr-o saptamana seamana a adunatura de copii care vor sa se bage in seama.
In final, ca o paralela: degeaba detii un caz in care ai dreptate, dar obtii dovezile in mod ilegal, ele nu vor fi luate in considerare la tribunal.
Later: eu, personal, n-as implica Asociatia si ClubFord.ro in treaba asta; adica cine vrea sa mearga, sa mearga, nu il tine nimeni; dar nu as face o campanie pe forum din asta, e de ajuns topicul asta. Motivul pentru care am parerea asta este pentru ca, pana la noi informatii, acest protest este ilegal.