Discutii libere/forum

Spalatoria de la PETROM ORADEA-de evitat

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Spalatoria de la PETROM ORADEA-de evitat

Mesajde sictiritu » 12 Dec 2007, 17:22

M-a pus Scaraotzchi sa imi spal masina azi, la cea pe care o duc eu era coada si am zis s-o duc la perii, ca o data la 2 ani nu o fi foc. Si nu am reusit sa-i demontez antena, tipul a zis ca e ok si asa...pe naiba, mi-o trantit-o la 5 metri uscatorul. Si boul, ca nu-i pot spune altfel, dupa ce ca se face ca nu vede (dar s-a auzit bine, cand mi s-a rupt surubul) da din umeri. Pai ce alta treaba are el, nu sa supravegheze utilajul? In fine, mi-e tare teama ca vor ramane urme la demontarea si montarea plafonului. A mai fost cineva cu astfel de interventii? Raman/nu raman urme?
Ultima oară modificat de sictiritu pe 13 Dec 2007, 12:07, modificat 1 dată în total.
Mondeo nov.2003,TDCI 130HP, 6SP
sictiritu
Ford Freak

Mesajde Cornel001 » 12 Dec 2007, 17:40

Mi-au inlocuit mie de curand suportu de antena, tot rupt, , si nu am vazut urme.
Oricum tot acolo umblasera si cand mi-au montat senzorii de parcare (afisajul).
Nu ai luat de guler maimutoiul ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde VIPER » 12 Dec 2007, 18:03

Dragii mei, inainte sa va infierbantati, cititi ce scrie MARE afara la orice spalatorie automata! Cine te-a pus sa te iei dupa gura lui? Scrie mare afara ca nu isi asuma nimeni responsabilitatea daca iti zboara ceva de pe masina? Scrie! Era logic ca acel uscator, care sta la 1-2 cm de caroserie, iti va agata antena? Era logic. Atunci? De ce un titlu generic care arunca cu noroi in toate spalatoriile Petrom? Doar asa, de dragul de razbunare? Eu unul spal numai la Petrom si sunt foarte multumit. Si vin acolo masini sanatoase, de imi e si rusine cu a mea (vorba vine...).
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde verga_Cip » 12 Dec 2007, 18:09

Asa este, la Bacau scrie: DEMONTATI ANTENA, TRAGETI OGLINZILE..etc etc.

De acord cu tine sictiritu in ceea ce priveste atitudinea angajatului, care si la Bacau lasa mult de dorit!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde tomcatmouse » 12 Dec 2007, 18:51

de ce spalati oameni buni la perii??? un mediu mai bun de a zgaria lacul nu exista :roll:
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde Tiry213 » 12 Dec 2007, 18:54

Titlul topicului induce in eroare si face antireclama. Cred ca ar trebuii modificat. Ai putea spune intamplare la spalatorie petrom. Sau etc fara sa ataci acest gen de spalatorie si firma.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde tomcatmouse » 12 Dec 2007, 19:04

$1 scrie:$2itlul topicului induce in eroare si face antireclama. Cred ca ar trebuii modificat. Ai putea spune intamplare la spalatorie petrom. Sau etc fara sa ataci acest gen de spalatorie si firma.
dar cand denigram service-uri,mecanici bla.bla bla ,,cum este ? petrom ce ere sa nu putem vb de rau ?? :?:
tomcatmouse
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 12 Dec 2007, 19:10

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2itlul topicului induce in eroare si face antireclama. Cred ca ar trebuii modificat. Ai putea spune intamplare la spalatorie petrom. Sau etc fara sa ataci acest gen de spalatorie si firma.
dar cand denigram service-uri,mecanici bla.bla bla ,,cum este ? petrom ce ere sa nu putem vb de rau ?? :?:

Pai tocmai asta e problema. Ca nu are de ce sa il vorbeasca de rau. La majoritatea spalatoriilor cu perii scrie, (la mine in oras scrie) sa pliezi antena si oglinzile.
Daca nu a facut asta, de ce sa de-a vina pe aia. Eu am fost la spalatorii dinastea si nu a zburat nimic.
Si nu ma refer doar la petrom. Orice firma ar fii fost.

In cazurile service - urilor, ce li s-a intamplat celorlalti e strict din vina serviceurilor.
Aici ar fii putut sa reproseze ca nu isi dau angajatii interesul, nu ca i-a zburat antena din cauza spalatoriilor.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 12 Dec 2007, 19:19

Si eu cred ca ar trebui sa scrie care spalatorie Petrom...e in incident izolat, dovada ca parerile sunt impartite!!!

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=6074
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=4799

Alte 2 topicuri interesante!!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde tomcatmouse » 12 Dec 2007, 19:23

ma rog luati-o cum vreti ,,sper sa nu mai auzim de asemenea cazuri ,,este frustrant si sunt ferm convins ca daca ni se intampla oricarui dintre noi ,,o sa fim foarte nemultumiti si pe viitor o sa evitam "brand-ul" cu pricina :wink:
tomcatmouse
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 12 Dec 2007, 19:26

Eu stiu ce scrie, ca am fost si eu la spalatorie d-asta, insa un "incepator" care vine pt prima data si se chinuie, si ii zice angajatul asta, tinde s-o ia de buna, pe principiul "daca zice inseamna ca are experienta cu alte masini care au intrat cu antena si nu s-a intamplat nimic in ciuda avertismentului" (un avertisment poate sa insemne o posibilitate nu si ceva neaparat). De acord ca o fi si vina lui ca s-a increzut in ala, insa asta nu-l scuza pe ala de a fi luat de guler si batut.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde titocus » 12 Dec 2007, 19:30

Nu sistemul de perii este de vina, ci persoanele juridice care presteaza serviciile de spalare auto.
Spun asta pt. ca ei cumpara periile cele mai tari (sunt mai ieftine) fiindca rezista mai mult.
Fratele meu se ocupa cu echipamente de curatenie si pana acum nu a vandut nici o perie de calitate fiindca sunt scumpe (dar nu zgarie masinile).
Am auzit ca cei de la spalatorii mai pun tot felul de porcarii in detergenti ca sa faca economie, sa curete mai repede si noi ne trezim cu masinile ruginite.
Toti de zgarcesc la detergenti si echipamente profesionale, desi mai bine nu zic cat profit se scoate dintr-o spalare...
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde tomcatmouse » 12 Dec 2007, 19:34

$1 scrie:$2u sistemul de perii este de vina, ci persoanele juridice care presteaza serviciile de spalare auto.
Spun asta pt. ca ei cumpara periile cele mai tari (sunt mai ieftine) fiindca rezista mai mult.
Fratele meu se ocupa cu echipamente de curatenie si pana acum nu a vandut nici o perie de calitate fiindca sunt scumpe (dar nu zgarie masinile).
Am auzit ca cei de la spalatorii mai pun tot felul de porcarii in detergenti ca sa faca economie, sa curete mai repede si noi ne trezim cu masinile ruginite.
Toti de zgarcesc la detergenti si echipamente profesionale, desi mai bine nu zic cat profit se scoate dintr-o spalare...
nu iti rugineste masina din cauza detergentilor ,,in cel mai rau caz o sa ai un lac matuit :( ...
tomcatmouse
1nsane Member

Mesajde VIPER » 12 Dec 2007, 19:59

Exista la PetromV spalatorii cu perii textile, asa ca nu mai generalizati (din nou). Si care spala foarte bine, si nu lasa nici un fel de urma (nu zic de masina mea ca are destule din start, am vazut alte masini cum ies de acolo).
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde sictiritu » 13 Dec 2007, 12:14

Am modificat titlul topicului, pt ca sa nu fie antireclama. De fapt, nu de-asta m-am infierbantat, ca mi-a zburat antena. M-am suparat ca tipul a incercat sa o demonteze, nu a reusit si eu am vrut sa caut un patent, s-o demontez, dar a zis sa o las balta, ca merge si asa. In al doilea rand, am mai avut masina dusa la spalat cu perii, cei de-acolo au avut grija si au manevrat periile/uscatorul manual. Gagiul in schimb s-a facut ca nici nu a vazut ca s-a rupt antena, asta m-a enervat si mai tare.
De scris scrie afara ca tre sa renunti de bunavoie la antena,altfel ti-o rup ei. Insa eu m-am legat de faptul ca tipul nu a supravegheat utilajul, de-asta e vina lui. Pur si simplu a plecat de-acolo sa isi faca de lucru pe langa masina unei tipe din fata mea
Mondeo nov.2003,TDCI 130HP, 6SP
sictiritu
Ford Freak

Mesajde tomcatmouse » 13 Dec 2007, 12:52

si totusi ma intreb daca se defecteaza senzorii de distanta ...,intr-un fel te-ai scos ,,pleci cu cabrio :lol:
tomcatmouse
1nsane Member

Înapoi la Discutii libere/forum