ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Dau spre adoptie pisicuta !!!

31 Ian 2008, 10:51

Aseara m-am trezit in fata usii cu o bombonica de pisicuta alba cu pete gri. cred ca are in jur de o luna (varsta).
As pastra-o pt ca imi este foarte draga deja, dar noi mai avem deja un motan, care este foarte agresiv cu asta mic.
Nu cred ca este vaccinat, "chiriasi " vad ca nu are, stie sa faca la nisip, si mananca mancare normala de pisicute.
Poze acum nu am sa pun, incerc diseara sa ii fac.

02 Feb 2008, 04:17

Azi i-am facut si deparazitarea externa si interna ... e foarte jucausa, e pacat sa nu isi gaseasca parinti !

02 Feb 2008, 14:25

Bucureşti sau Brăila??

02 Feb 2008, 16:01

bucuresti, dar ajung si la braila ... pe 15.02.2008 :D

07 Feb 2008, 12:21

E inca valabil anuntul. Este foarte jucausa si toarce ca un motor diesel !!

Re: Dau spre adoptie motanel !!!

09 Feb 2008, 15:08

am facut cateva poze!!!
Fişiere ataşate
BENQ0004.JPG

Re: Dau spre adoptie pisicuta !!!

20 Feb 2008, 18:40

e inca valabil anuntul, ... incepe sa reactioneze la numele de Misha

22 Feb 2008, 00:17

super pisicuta ...,sper sa-si gaseasca familie adoptiva
off topic---avatarul tau ma ameteste ..nici nu pot sa ma uit la pisicutza [-X

22 Feb 2008, 18:59

$1 scrie:$2uper pisicuta ...,sper sa-si gaseasca familie adoptiva
off topic---avatarul tau ma ameteste ..nici nu pot sa ma uit la pisicutza [-X

pisicuta am hotarat sa ramana la noi, nu se mai cearta cu motanelul ba mai nou se iubesc, precum fratii.

cat despre avatar ... cand o sa gasesc ceva mai misto o sa-l schimb .. pana atunci va trebui sa va concentrati la ce scriu :)

22 Feb 2008, 21:53

Povestea asta am mai citit-o pe daciaclub , pe vremea cand eram mandru posesor de Solenza . Un user , driverx pre numele sau , a gasit un pisoi in fata blocului , a deschis un topic pe forum incercand sa paseze pisica in ograda altcuiva si pana la urma a ramas la el , dezvoltandu-se un topic de zeci de pagini cu evolutiile motanului lui driverx .
Succese si sa ne tii la curent !
P.S.
Pisicile sunt niste excroace sentimentale , nu ai ce sa le faci , il exploateaza pe om cum stiu ele mai bine .

27 Feb 2008, 16:45

You can train a dog to do whatever you want.
You can train a cat to do whatever she wants.

:)

27 Feb 2008, 17:13

$1 scrie:$2ovestea asta am mai citit-o pe daciaclub , pe vremea cand eram mandru posesor de Solenza . Un user , driverx pre numele sau , a gasit un pisoi in fata blocului , a deschis un topic pe forum incercand sa paseze pisica in ograda altcuiva si pana la urma a ramas la el , dezvoltandu-se un topic de zeci de pagini cu evolutiile motanului lui driverx .
P.S.
Pisicile sunt niste excroace sentimentale , nu ai ce sa le faci , il exploateaza pe om cum stiu ele mai bine .

Seamana cu femeile... :@)

27 Feb 2008, 18:19

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ovestea asta am mai citit-o pe daciaclub , pe vremea cand eram mandru posesor de Solenza . Un user , driverx pre numele sau , a gasit un pisoi in fata blocului , a deschis un topic pe forum incercand sa paseze pisica in ograda altcuiva si pana la urma a ramas la el , dezvoltandu-se un topic de zeci de pagini cu evolutiile motanului lui driverx .
P.S.

Seamana cu femeile... :@)

si inca cum !!!!!!!! ^:)^

28 Feb 2008, 11:55

$1 scrie:$2cat despre avatar ... cand o sa gasesc ceva mai misto o sa-l schimb .. pana atunci va trebui sa va concentrati la ce scriu :)

nu consideram ca asta-i mai misto....nu-i asa, tomcatmouse ? :D

ne-ai facut nefericiti :(
Răspunde