ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
31 Ian 2008, 10:51
Aseara m-am trezit in fata usii cu o bombonica de pisicuta alba cu pete gri. cred ca are in jur de o luna (varsta).
As pastra-o pt ca imi este foarte draga deja, dar noi mai avem deja un motan, care este foarte agresiv cu asta mic.
Nu cred ca este vaccinat, "chiriasi " vad ca nu are, stie sa faca la nisip, si mananca mancare normala de pisicute.
Poze acum nu am sa pun, incerc diseara sa ii fac.
02 Feb 2008, 04:17
Azi i-am facut si deparazitarea externa si interna ... e foarte jucausa, e pacat sa nu isi gaseasca parinti !
02 Feb 2008, 14:25
Bucureşti sau Brăila??
02 Feb 2008, 16:01
bucuresti, dar ajung si la braila ... pe 15.02.2008
07 Feb 2008, 12:21
E inca valabil anuntul. Este foarte jucausa si toarce ca un motor diesel !!
09 Feb 2008, 15:08
am facut cateva poze!!!
- Fişiere ataşate
-

20 Feb 2008, 18:40
e inca valabil anuntul, ... incepe sa reactioneze la numele de Misha
22 Feb 2008, 00:17
super pisicuta ...,sper sa-si gaseasca familie adoptiva
off topic---avatarul tau ma ameteste ..nici nu pot sa ma uit la pisicutza
22 Feb 2008, 18:59
$1 scrie:$2uper pisicuta ...,sper sa-si gaseasca familie adoptiva
off topic---avatarul tau ma ameteste ..nici nu pot sa ma uit la pisicutza

pisicuta am hotarat sa ramana la noi, nu se mai cearta cu motanelul ba mai nou se iubesc, precum fratii.
cat despre avatar ... cand o sa gasesc ceva mai misto o sa-l schimb .. pana atunci va trebui sa va concentrati la ce scriu
22 Feb 2008, 21:53
Povestea asta am mai citit-o pe daciaclub , pe vremea cand eram mandru posesor de Solenza . Un user , driverx pre numele sau , a gasit un pisoi in fata blocului , a deschis un topic pe forum incercand sa paseze pisica in ograda altcuiva si pana la urma a ramas la el , dezvoltandu-se un topic de zeci de pagini cu evolutiile motanului lui driverx .
Succese si sa ne tii la curent !
P.S.
Pisicile sunt niste excroace sentimentale , nu ai ce sa le faci , il exploateaza pe om cum stiu ele mai bine .
27 Feb 2008, 16:45
You can train a dog to do whatever you want.
You can train a cat to do whatever she wants.
27 Feb 2008, 17:13
$1 scrie:$2ovestea asta am mai citit-o pe daciaclub , pe vremea cand eram mandru posesor de Solenza . Un user , driverx pre numele sau , a gasit un pisoi in fata blocului , a deschis un topic pe forum incercand sa paseze pisica in ograda altcuiva si pana la urma a ramas la el , dezvoltandu-se un topic de zeci de pagini cu evolutiile motanului lui driverx .
P.S.
Pisicile sunt niste excroace sentimentale , nu ai ce sa le faci , il exploateaza pe om cum stiu ele mai bine .
Seamana cu femeile...
27 Feb 2008, 18:19
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ovestea asta am mai citit-o pe daciaclub , pe vremea cand eram mandru posesor de Solenza . Un user , driverx pre numele sau , a gasit un pisoi in fata blocului , a deschis un topic pe forum incercand sa paseze pisica in ograda altcuiva si pana la urma a ramas la el , dezvoltandu-se un topic de zeci de pagini cu evolutiile motanului lui driverx .
P.S.
Seamana cu femeile...

si inca cum !!!!!!!!
28 Feb 2008, 11:55
$1 scrie:$2cat despre avatar ... cand o sa gasesc ceva mai misto o sa-l schimb .. pana atunci va trebui sa va concentrati la ce scriu

nu consideram ca asta-i mai misto....nu-i asa,
tomcatmouse ?

ne-ai facut nefericiti