ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
05 Mai 2009, 19:57
Am pe cineva in familie care sufera de aceasta boala si care trebuie neaparat s-o trateze, in caz contrar riscand sa-si piarda dintii de buni. Va rog daca stiti ceva cabinete medicale stomatologice specializate in tratarea parodontozei si implanturi dentare, de preferat in Bucuresti, Iasi, dar nu numai. Am cautat in Bacau, dar medicii stomatologi de aici nu se pricep la asa ceva, astia stiu doar sa-ti scoata dintii din gura si sa-ti mai ia si banii pt. asta. Toata lumea ne trimite la Bucuresti.
Mentionez ca nu toti medicii stomatologi se pricep la asa ceva, aceasta boala poate presupune pe langa tratament si ceva interventii de chirurgie bucala.
As aprecia orice informatie, adrese, numere de telefon, nume de medici. Situatia e destul de presanta si trebuie sa ne miscam repejor, cat inca se mai poate face ceva.
Va multumesc anticipat.
05 Mai 2009, 23:20
te-as indruma aici:
http://www.3d-dental.ro/acolo cumosc unul dintre medici. in cazul in care vrei sa vorbesti acolo intreaba de marius ancuta din partea mea. este un cabinet unde se fac tratamenta laser, etc...
am sa o intreb si pe sora mea (este stomatolog si are cabinet propriu) unde te-ai mai putea duce si ce imi recomanda.
mai poti sa faci investigatii aici:
http://www.medicover.com/roro/Load.aspx ... f=p&f=1732si mai am o idee: intreaba-l direct pe asgard.
05 Mai 2009, 23:35
multumesc Bogdan, mi-am notat datele si chiar de maine o sa incepem cautarile
i-am dat un PM si lui Asgard, ai dreptate, uitasem
intre timp, daca mai apare ceva, sunt pe receptie
06 Mai 2009, 00:40
Boala parodontala este un blestem...revenire grea, rezultate de multe ori minore...tratamente ar fi vaccinul stafilococic, operatia cu lambou, sau mai nou gelul pericare cu care am si avut ceva rezultate.Dar in toate cazurile astea, trebuie indepartata spina iritativa si anume tartrul, apoi curetaj al pungilor parodontale...si deabia la sfarsit tratamentul de electie.
oricum, pacientul trebuie vazut. Pentru tratare parodontozei...o sa vb maine cu un profesor de la facultate...poate te trimit la el.
06 Mai 2009, 02:21
Urata treaba...aceeasi problema o cam am si eu
06 Mai 2009, 08:14
Alen, la Iasi cel mai bun ar fi Zetu, dar lucreaza tare incet, dureaza cu lunile numai detartrajul. iar pretul e destul de serios.
Daca vrei iti iau detalii ca are cabinetul aproape de casa mea, si discuta de programare.
06 Mai 2009, 11:10
va multumesc, am inceput sa ne miscam deja
Paul, daca va fi cazul vorbim la telefon
06 Mai 2009, 11:14
salut am si eu un caz in familie, dar deocamdata aici in craiova, un doctor ne-a promis un vaccin, dar care din pacate nu a venit si au trecut aproape 4-5 luni. ne-a spus ca ar fi undeva in jur de 2-300 de lei, stiti alte preturi?!
intre timp i-a dat pacientului o solutie (de fapt reteta sa o faca la farmacie), impotriva sangerarilor gingivale... nu stiu daca are legatura...