Informatii despre parodontoza-cabinete medicale specializate
Am pe cineva in familie care sufera de aceasta boala si care trebuie neaparat s-o trateze, in caz contrar riscand sa-si piarda dintii de buni. Va rog daca stiti ceva cabinete medicale stomatologice specializate in tratarea parodontozei si implanturi dentare, de preferat in Bucuresti, Iasi, dar nu numai. Am cautat in Bacau, dar medicii stomatologi de aici nu se pricep la asa ceva, astia stiu doar sa-ti scoata dintii din gura si sa-ti mai ia si banii pt. asta. Toata lumea ne trimite la Bucuresti.
Mentionez ca nu toti medicii stomatologi se pricep la asa ceva, aceasta boala poate presupune pe langa tratament si ceva interventii de chirurgie bucala.
As aprecia orice informatie, adrese, numere de telefon, nume de medici. Situatia e destul de presanta si trebuie sa ne miscam repejor, cat inca se mai poate face ceva.
Va multumesc anticipat.
Mentionez ca nu toti medicii stomatologi se pricep la asa ceva, aceasta boala poate presupune pe langa tratament si ceva interventii de chirurgie bucala.
As aprecia orice informatie, adrese, numere de telefon, nume de medici. Situatia e destul de presanta si trebuie sa ne miscam repejor, cat inca se mai poate face ceva.
Va multumesc anticipat.
"Live for nothing or die for something"
"Lifeline"
"The Last Hurrah"
"Liniştea....mulţi dintre noi o caută, puţini sunt însă cei care o găsesc"
"Lifeline"
"The Last Hurrah"
"Liniştea....mulţi dintre noi o caută, puţini sunt însă cei care o găsesc"
-
Alen - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi