Discutii libere/forum

Lyoness - "afacere"sau ţeapă piramidală?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Lyoness - "afacere"sau ţeapă piramidală?

Mesajde Florin21 » 09 Mar 2011, 20:34

Cum spune si titlul... Lyoness - "afacere"sau ţeapă piramidală?
In ultimul timp la tot pasul sunt tot mai des abordat pentru a mi se elibera un card si a intra in aceasta "super afacere"...
Ce stiti despre aceasta "afacere"...?! Comisioane si taxe ascunse, profituri pentru cine si cand...?!
Florin21
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi

Re: Lyoness - "afacere"sau ţeapă piramidală?

Mesajde toxicristi » 10 Mar 2011, 01:07

Cred ca este afacere piramidala (MLM) bazata pe reduceri la diverse firme, atata timp cat taxa de inscriere sau valoarea "pachetului de baza/start" este zero sau foarte mica, nu prea are ce teapa sa fie.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Re: Lyoness - "afacere"sau ţeapă piramidală?

Mesajde Buhani73 » 17 Mar 2011, 17:19

nu e teapa
practic se merita daca ai firma sau faci mari cumparaturi.atunci se aduna ceva sume deoarece in functie de magazin ti se returneaza o parte din suma 1-5%. si aici sunt bagate Omv, Rompetrol, lukoil, Carrefour, Hervis Domo plus multe altele
daca nu vrei sa faci cariera nu trebuie sa cumperi niciun pachet. poti folosi pur si simplu acel card sau sa platesti cu bonuri valorice pe care le cumperi de la ei.
dincolo e de ceva timp, nu e o noutate..
eu folosesc ocazional de vreo doi ani in care mi-am recuperat cativa banuti ( sa zic vreo 200 de lei)
mai multe inf se pot lua de aici http://www.lyoness.net/ro/
ford focus hatchback 2001 1,8 tddi 90 cp
ford focus combi 2006 1,6 tdci 109 cp
Buhani73
1nsane Member

Înapoi la Discutii libere/forum