ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Lyoness - "afacere"sau ţeapă piramidală?

09 Mar 2011, 20:34

Cum spune si titlul... Lyoness - "afacere"sau ţeapă piramidală?
In ultimul timp la tot pasul sunt tot mai des abordat pentru a mi se elibera un card si a intra in aceasta "super afacere"...
Ce stiti despre aceasta "afacere"...?! Comisioane si taxe ascunse, profituri pentru cine si cand...?!

Re: Lyoness - "afacere"sau ţeapă piramidală?

10 Mar 2011, 01:07

Cred ca este afacere piramidala (MLM) bazata pe reduceri la diverse firme, atata timp cat taxa de inscriere sau valoarea "pachetului de baza/start" este zero sau foarte mica, nu prea are ce teapa sa fie.

Re: Lyoness - "afacere"sau ţeapă piramidală?

17 Mar 2011, 17:19

nu e teapa
practic se merita daca ai firma sau faci mari cumparaturi.atunci se aduna ceva sume deoarece in functie de magazin ti se returneaza o parte din suma 1-5%. si aici sunt bagate Omv, Rompetrol, lukoil, Carrefour, Hervis Domo plus multe altele
daca nu vrei sa faci cariera nu trebuie sa cumperi niciun pachet. poti folosi pur si simplu acel card sau sa platesti cu bonuri valorice pe care le cumperi de la ei.
dincolo e de ceva timp, nu e o noutate..
eu folosesc ocazional de vreo doi ani in care mi-am recuperat cativa banuti ( sa zic vreo 200 de lei)
mai multe inf se pot lua de aici http://www.lyoness.net/ro/
Răspunde