$1 scrie:$2sunt 2 drumuri spre Grecia prin BG.- relativ paralele prin Stara Zagora si Nova Zagora...cand ne-am dus, cel prin Nova era inchis. asa k a trb sa ne intoarcem sa o luam pe celalalt...cand ne-am intors era deschis...
atentie! ziua sunt muuuulte tiruri si nu f prietenoase, merg si cu viteza si sunt si km nessi...
Cand intrati in BG va luat NEAPARAT rovinieta aia (sz dc am scris gresit:P)
costa 5 e- val 7 zile...de luni de ex, pana duminica inclusiv ...adica dc va intoarceti tot luni, la intrarea din Gr in Bg, o sa va mai ceara 5 e.... iar podul de la Giurgiu, cand va intoarceti in RO costa 6 e, numai in euro ...
raderele lor sunt albe sau bleu-marin si stau, de obicei acolo unde nu te astepti si f putin vizibile.
Bulgarii au majoritatea niste cazaturi de masini, conduc aiurea si mai ales pietonii traverseaza pe oricunde, oricand si pe rosu, n-au nicio treaba...dupa vreo 3-4 cazuri, am fost tentata sa generalizez ca asa o fii la ei, ca ai lor ii lasa sa treaca chiar dc semaforul e rosu.
Si atentie in BG...dupa ce intrati in tara se fac 2 sosele laaargi cu 2 benzi si despartite de o fasie mai mare de pamant.Nu sunt 2 drumuri sunt 2 sensuri de mers....noi am luat-o bineinteles pe " drumul" din stanga, banda din dreapta...si am mers vreo 2 km pe contrasens....niciunul nu ne-a facut semn cu farurile ca nu e bine pe acolo...nimic, se dadeau pe cealalta banda linistiti.La vama sunt acri si suspiciosiYAK.
Grecii sunt tari si trecutul prin vama pe la ei e chiar ok.
Scz pt scrisul meu enervant gen IRC/Mess...fac eforturi sa ma desprind de el..zadarnice
Din ce vad eu pe harta (maps.yahoo.com), Stara Zagora si Nova Zagora sunt chiar apropiate, si daca treci prin unul din ele, treci si prin celalalt. Personal, drumul pe acolo mi se pare ocolit.
Cel mai scurt drum este: Ruse - Pleven - Sofia (centura) - Blagoevgrad - Kulata
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
-
Fritz - Fondator al Asociaţiei ClubFord
focused - Mesaje: 1405
- Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP