Discutii libere/forum

Drumul spre Grecia...let's go together!!!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Fritz » 25 Iul 2007, 10:27

$1 scrie:$2sunt 2 drumuri spre Grecia prin BG.- relativ paralele prin Stara Zagora si Nova Zagora...cand ne-am dus, cel prin Nova era inchis. asa k a trb sa ne intoarcem sa o luam pe celalalt...cand ne-am intors era deschis...
atentie! ziua sunt muuuulte tiruri si nu f prietenoase, merg si cu viteza si sunt si km nessi...

Cand intrati in BG va luat NEAPARAT rovinieta aia (sz dc am scris gresit:P)
costa 5 e- val 7 zile...de luni de ex, pana duminica inclusiv ...adica dc va intoarceti tot luni, la intrarea din Gr in Bg, o sa va mai ceara 5 e.... iar podul de la Giurgiu, cand va intoarceti in RO costa 6 e, numai in euro ...

raderele lor sunt albe sau bleu-marin si stau, de obicei acolo unde nu te astepti si f putin vizibile.
Bulgarii au majoritatea niste cazaturi de masini, conduc aiurea si mai ales pietonii traverseaza pe oricunde, oricand si pe rosu, n-au nicio treaba...dupa vreo 3-4 cazuri, am fost tentata sa generalizez ca asa o fii la ei, ca ai lor ii lasa sa treaca chiar dc semaforul e rosu.

Si atentie in BG...dupa ce intrati in tara se fac 2 sosele laaargi cu 2 benzi si despartite de o fasie mai mare de pamant.Nu sunt 2 drumuri sunt 2 sensuri de mers....noi am luat-o bineinteles pe " drumul" din stanga, banda din dreapta...si am mers vreo 2 km pe contrasens....niciunul nu ne-a facut semn cu farurile ca nu e bine pe acolo...nimic, se dadeau pe cealalta banda linistiti.La vama sunt acri si suspiciosi :) YAK.

Grecii sunt tari si trecutul prin vama pe la ei e chiar ok.

Scz pt scrisul meu enervant gen IRC/Mess...fac eforturi sa ma desprind de el :)..zadarnice

Din ce vad eu pe harta (maps.yahoo.com), Stara Zagora si Nova Zagora sunt chiar apropiate, si daca treci prin unul din ele, treci si prin celalalt. Personal, drumul pe acolo mi se pare ocolit.
Cel mai scurt drum este: Ruse - Pleven - Sofia (centura) - Blagoevgrad - Kulata
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Fritz

focused

Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde mariusrizea » 25 Iul 2007, 15:26

$1 scrie:$2erci, eu deja am fost (acum 1 luna). Tot Grecia, dar nu Thasos, ceva mai la sud.

Sunt zvonuri cu ce spui tu acolo. Cand intri la bulgari, fiind f dimineata, s-ar putea sa fie un strumf care sa ceara "atentie", eu i-am dat 5 ron.
Ai grija cu radarele, e destul de multa politie, si te asteapta unde nu te astepti tu.
De altfel, au limitari de viteza super dubioase, din 90km/h, in 50 apoi 40 - asta pe un interval de 100m.

Eu am plecat la 3:30 am (tot luni dimineata), si am fost la ~13 in Thessaloníki.

Crede-ma ca nu sunt zvonuri deloc la Bulgari , asta in cazul in care circuli noaptea, si anume daca treci pe langa un echipaj si nu te opreste ca siguranta cel de-al doilea te va opri si mai mult de atat i-ti va pune acel radar de tot rasul pe capota si-ti va arata ca ai depasit viteza legala cu cel putin 40 Km/h , sa nu cereti dovada ,ca nu au ce va arata pt ca sunt niste aparate vechi si dedemult , cotizatia este de 20 de euro. Orice ai face trebuie sa depui niste banuti in buzunarele lor.
Pentru cei ce vor sa mearga in Grecia recomand cu caldura insula Paros sau Antiparos.
Ex - Ford Focus Hatchback,1.8 TDCI,100 CP,2004,gri metalizat , WFOAXXGCDA4K71822
consultant tehnic energie regenerabila
[url]http://www.1energy.ro[/url]
[url]http://www.1termosobe.ro[/url]
[url]http://www.1panourisolare.ro[/url]
mariusrizea
Member

Maşina: A4, 1.9TDI, ex Focus II

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum