$1 scrie:$2a sa completez, apropo de suspensia independenta pe spate, care la logan nu exista inca, ford`ul meu din 1990 are asa ceva....
Pai daca e sa vorbim de doari..
:icon_lol: Oltcitu meu are ce nu are nici mama loganului:
frane pe disc ventilate pe fata
Frane pe disc pe spate,
Suspensie independenta pe spate
Iar ca dotari suplimentare: volan imbracat in piele, bord imbracat in piele, scaune de toyota Celica cu reglaj lombar, incalzire in scaunul soferului, magazie CD-uri etc... Lipseste Clima, Oglinzile incalzite, parbrizul incalzit...
hihi...
Eu am optat cand a aparut Supernova intre Mondeo SH din 94 cu 100+ de mii de km (cred ca avea in jur de 160.000) ... Am ales mondeo si am fost fericit doi ani. Dupa 2 ani am vandut-o mai scump decat am luat-o! Adica am dat 4800 de dolari pe ea, am dat-o cu 4800 de Euro!
Apoi am optat intre Logan nou si o fiesta TDCi SH ... iarasi am ales Forduletul. Desi am luat-o din start cu probleme la caseta de directie, in 20.000 km am schimbat la ea un bec de far pe fata si siguranta de la bricheta. Aaa, era sa uit, ulei, filtre de aer, filtru de motorina, da alea nu se pun ca sunt consumabile.
Mi-as lua oricand inca o data o fiesta SH...
Momentan ma dau cu caruta prin oras si ii invat pe unii sa circule si sa dea prioritate :icon_mrgreen: .
Nu sunt mecanic.. doar motociclist, oltcitist, si cate-odata daciot.. in principal sunt pescar de crapi koy cu ochii bulbucati
Honda Dominator NX 650
Dacia 1304 GPL(cotet pe roti)
Oltena 12 TRS 205.000 km (Racheta visinie)