Cum va cresteti copiii? Si unde?
iesi din bloc si pe scari gasesti 20-30 golani si "fetite" ce stau la o samanta si o cola, 8 din 10 cuvinte sunt p**a, urla ca sa se stie cine e gorila alfa din parcare... pleci cat mai repede, treci pe langa sala de internet, de magazinul de vise si de sala de jocuri (pacanele) in fata carora mai stau cativa clienti fideli.
ai ajuns la masina, te uiti in mare la ea, sa nu fi ramas fara oglinzi sau alte minuni, te sui si ... unde sa mergem la plimbare, unde putem scoate copilul la aer? avem un pseudo parc in constanta, l-au tot ciopartit si au tot construit, insa ultima "realizare" le-a intrecut pe toate, acum se poate circula cu masina prin parc pe alei. de preferat sa ai faza lunga si proiectoare aprinse, muzica la maxim, geamuri fumurii, scaunul cat mai lasat pe spate, viteza minima 50km/h pe o alee fix de latimea masinii si sa razi cand sperii babele si femeile cu copii mici care au facut imprudenta sa vina acolo. daca scapi de masini, te alearga cainii comunitari ce cresc din mila unor trecatori, au primit adapost, iar masa vine regulat in fiecare zi, asa ca ei stiu ca sunt de fapt stapanii parcului. grupul minim intalnit - 6 caini.
deci cu parcul o lasam pe alta data ... prin cartiere nu ai pe unde, la mall-uri e prea aglomerat si praf, noi totusi cautam o gura de aer.
hai prin centru, recte strada stefan cel mare / bd tomis / grand. intr-o ora cat ne-am plimbat seara asta pe acolo din toti cei pe care i-am intalnit 5 numarati au fost romani linistiti (3 pensionari pe o banca si 2 emo ce se iubeau), in rest numai minoritari in treninguri albe care respectau regula celor de la bloc si urlau si isi introduceau diverse in defuncti.
nu vreau sa imi imaginez ce o fi la periferie daca aici in buricul targului se intampla asa.
vroiam sa va intreb deci ... cum va cresteti voi copiii pentru a nu fi in contact cu astfel de specimene, pentru a ii proteja de prieteni din categoria "maneaua ieste viata mea", pentru a ii proteja de violente, de droguri, pe unde va mai plimbati ca sa fiti linistiti si sa va oxigenati?
Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
-
martini - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL