Mi-au spart masina.
Am sunat la politie sa ma plang cu ce s-a intamplat, au venit 2 masini de politie ( 5 oameni). S-au uitat, mi-au mai zis cum se intampla astea, ca de obicei drogatii mai intra prin masini sa mai ia ce le mai trebuie.
Mi-au spus agentii, sa merg sa fac o plangere, dar este foarte greu sa recuperez paguba. Fiindca de obicei acesti indivizi nu au cum sa returneze paguba cand sunt prinsi. Mi-a zis ca in afara de o bataie nu prea au ce sa le faca (+dosar si mai departe). Unu mai tinerel mi-a luat nr de tel, ma bagasem cu el mai mult in seama. Si mi-a luat nr de tel si a zis ca daca afla ceva zilele astea ma suna sa ma duc sa il achitam pe hot!!! M-a uimit cum a spus. O sa spun fragmentul "Daca il prin ii pun catusele si veniti voi si il bateti, ca plangere oricum nu poate sa faca" Am ramas mut, dar e si asta o obtiune care m-ar satisface foarte mult. Mi-au zis sa merg sa fac o plangere. In cele din urma nu am mai mers, pentru ca oricum o faceam degeaba.
Oamenii legii au fost destul de amabili. Au ajuns in 3 minute si chiar nu ma gandeam ca o sa vina pentru asa ceva.
Hotii sau hotul cred ca intrase in masina fiindca vazuse suportul de la GPS. Dar in masina nu aveam nimic de valoare. Mi-au furat o geaca, mi-au umblat prin toata masina. Mi-au varsat scrumiera pe scaune. Actele nu le-au luat. Le-au lasat pe jos prin masina.
Intamplarea a avut loc la intersectia Cetatea Veche cu Huedin. Au vazut masina de gorj, fara alarma, si cu ceva atragator inauntru si au intrat. Norocul lor a fost ca nu au intrat mai tarziu, sau sa fii avut eu treaba mai devreme, ca muream cu ei de gat.
- Tiry213
- 1nsane Member