Discutii libere/forum

Mi-au spart masina.

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mi-au spart masina.

Mesajde Tiry213 » 28 Noi 2007, 13:34

Azi dimineata pe la ora 5 ma pregateam sa plec pana la autogara. Cand m-am apropiat de masina mi -sa parut ca e inghetata, cand am ajuns mai aproape am vazut ca nu mai am geamul dreapta fata deloc.
Am sunat la politie sa ma plang cu ce s-a intamplat, au venit 2 masini de politie ( 5 oameni). S-au uitat, mi-au mai zis cum se intampla astea, ca de obicei drogatii mai intra prin masini sa mai ia ce le mai trebuie.
Mi-au spus agentii, sa merg sa fac o plangere, dar este foarte greu sa recuperez paguba. Fiindca de obicei acesti indivizi nu au cum sa returneze paguba cand sunt prinsi. Mi-a zis ca in afara de o bataie nu prea au ce sa le faca (+dosar si mai departe). Unu mai tinerel mi-a luat nr de tel, ma bagasem cu el mai mult in seama. Si mi-a luat nr de tel si a zis ca daca afla ceva zilele astea ma suna sa ma duc sa il achitam pe hot!!! M-a uimit cum a spus. O sa spun fragmentul "Daca il prin ii pun catusele si veniti voi si il bateti, ca plangere oricum nu poate sa faca" Am ramas mut, dar e si asta o obtiune care m-ar satisface foarte mult. Mi-au zis sa merg sa fac o plangere. In cele din urma nu am mai mers, pentru ca oricum o faceam degeaba.

Oamenii legii au fost destul de amabili. Au ajuns in 3 minute si chiar nu ma gandeam ca o sa vina pentru asa ceva.

Hotii sau hotul cred ca intrase in masina fiindca vazuse suportul de la GPS. Dar in masina nu aveam nimic de valoare. Mi-au furat o geaca, mi-au umblat prin toata masina. Mi-au varsat scrumiera pe scaune. Actele nu le-au luat. Le-au lasat pe jos prin masina.

Intamplarea a avut loc la intersectia Cetatea Veche cu Huedin. Au vazut masina de gorj, fara alarma, si cu ceva atragator inauntru si au intrat. Norocul lor a fost ca nu au intrat mai tarziu, sau sa fii avut eu treaba mai devreme, ca muream cu ei de gat.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde xdocx » 28 Noi 2007, 13:36

nasol!
ai casco?
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2004 1.3 60cp

Mesajde Tiry213 » 28 Noi 2007, 13:37

Nu :(
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde xdocx » 28 Noi 2007, 13:39

mai nasol atunci!
:(
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Mesajde OctavianC » 28 Noi 2007, 13:40

razbunarea nu e buna.....dar e al draq de dulce.....daca te suna.....nu ezita sa mergi
Volvo S60 2.4 D5 Gold

DEAD Ford Focus TDCI 2001
OctavianC
1nsane Member

Mesajde xdocx » 28 Noi 2007, 13:41

si daca vrei venim si noi sa te ajutam!
nu te lasam la greu!
xdocx
1nsane Member

Mesajde Officer » 28 Noi 2007, 13:58

Hai mai Tiry. S-a mai discutat deja pe aici. Pretorian a patit exact acelasi lucru. NU VA MAI LASATI SUPORTII DE GPS SI DETECTOR IN GEAM! Toti drogatii banuie ca aparatele respective sunt in torpedo. Considera-te norocos ca ai gasit actele. Nici alea nu se lasa in masina.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde toxicristi » 28 Noi 2007, 14:01

Sorry ptr ghinion, dar noroc ca nu au luat actele (sper ca talonul nu l-ai lasat in masina).
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Tiry213 » 28 Noi 2007, 14:05

$1 scrie:$2orry ptr ghinion, dar noroc ca nu au luat actele (sper ca talonul nu l-ai lasat in masina).

Aveam un pliculet dinala transparent, cu toate actele. Le aveam in torpedo sau in usa stanga. De obicei le tin sub presuri. Dar le-am scos sambata cand m-a oprit un agent, si nu le-am mai bagat.

Cand am vazut geamul, primul lucru la care m-am gandit au fost actele. Dar din pliculet nu lipseste absolut nimic. De vazut le-au vazut sigur ca le-au aruncat pe jos.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde gigi » 28 Noi 2007, 14:05

Chestia asta imi aduce aminte de o intamplare acum 5-6 ani. 2 prieteni de-ai mei stateau intr-un apartament inchiriat in zona politehnicii. Aveau baietii atunci cate o dacie berlina care fusesera sparte de vreo 2 ori fiecare in parcarea din fata blocului. Intr-o seara ma duc pe la ei, ca trebuia sa mergem la o petrecere. Si cum stateam eu la geam si fumam o tigara vad 2 baieti ca umblau intr-o masina. Il chem pe un prieten si il intreb..'aia nu e ma masina ta?'. :) Am coborat toti 3, si nu va zic ce cafteala au luat hotii...de strigau sa vina politia :)
2002 Ford FOCUS 1.6 101 CP, HatchBack, Black
gigi
Member

Maşina: Ford

Mesajde Tiry213 » 28 Noi 2007, 14:06

$1 scrie:$2ai mai Tiry. S-a mai discutat deja pe aici. Pretorian a patit exact acelasi lucru. NU VA MAI LASATI SUPORTII DE GPS SI DETECTOR IN GEAM! Toti drogatii banuie ca aparatele respective sunt in torpedo. Considera-te norocos ca ai gasit actele. Nici alea nu se lasa in masina.

Sa stii ca ai dreptate. Azidimineata m-am gandit.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde kosmin » 28 Noi 2007, 14:08

$1 scrie:$2ai mai Tiry. S-a mai discutat deja pe aici. Pretorian a patit exact acelasi lucru. NU VA MAI LASATI SUPORTII DE GPS SI DETECTOR IN GEAM! Toti drogatii banuie ca aparatele respective sunt in torpedo. Considera-te norocos ca ai gasit actele. Nici alea nu se lasa in masina.

Coect! :)
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
kosmin
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007

Mesajde Maximilian » 28 Noi 2007, 14:44

Eeh, saptamana trecuta i-au spart maica-mii masina de 2 ori in 6 zile.
Prima oara prin Balotesti, au vazut geanta in masina, au spart geamul dreapta-fata, au luat din geanta niste lanturi de aur si 2 milioane si au aruncat geanta 15 metri mai incolo.

A 2-a oara era chiar pe langa Catedrala Sf. Iosif, atunci au vazut suportul de GPS si handicapatii au crezut ca e aparatul in torpedo.

Are casco, a rezolvat de ambele dati, insa nu stiu daca vor fi prinsi hotii, desi se cam stie cine sunt.

In Balotesti sunt niste tigani care aveau proces pt incendierea unei case si nu aveau bani sa plateasca avocatii, asa ca au spart tot ce au gasit.(la sectia de politie cand am fost mai era unul cu un Cielo, la fel i-au spart masina, i-a fugarit prin camp ca aia erau cu caruta, si a vazut si unde stau) Asta mi-a zis-o si politia, si mi-au zis ca nu pot sa intre peste ei in casa, ca au nevoie de nush ce de la procuratura...va dati seama ca nu era nicio sansa in felul asta sa recupereze bunurile.

In Bucuresti, in zona aia sunt niste hoti de oglinzi, si spargatori de masini, se stie exact cine sunt, au mai fost prinsi, dar din nou sunt mici sanse sa se faca ceva.

ASTA ESTE...
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde Tiry213 » 28 Noi 2007, 14:48

$1 scrie:$2n Bucuresti, in zona aia sunt niste hoti de oglinzi, si spargatori de masini, se stie exact cine sunt, au mai fost prinsi, dar din nou sunt mici sanse sa se faca ceva.

ASTA ESTE...

Cred ca te inseli putin. Nu ai idee ce ciuda au politistii pe astia. Si abia asteapta sa prinda cate unu. Sa nu mai vorbesc de sutii de portofele ce omor isi ia.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde jenel » 28 Noi 2007, 14:49

$1 scrie:$2azbunarea nu e buna.....dar e al draq de dulce.....daca te suna.....nu ezita sa mergi

si poti sa ne chemi si pe noi... :evil:
Ford Focus 3.5 Titanium 5 usi, 1.0 ecoboost 125cp, Candy Red, dec. 2016
Ford Focus 3.5 Titanium 5 usi, 1.5Tdci, 120cp, Frozen White, iulie 2016 (vandut)
“nu accelera mai mult decat ingerul tau pazitor poate zbura”
jenel
Gold Member

Maşina: Focus 3.5, Titanium, 2016, 1,0, 125CP, hatch,Candy Red

Mesajde kosmin » 28 Noi 2007, 14:49

Probabil ca in 2-3 ani o sa dispara acest fenomen... la fel cum a disparut si furtul de telefoane mobile. Cand o sa fie f ieftine o sa stam linistiti. Pana atunci, paza buna o sa treaca primejdia rea.
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
kosmin
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007

Mesajde Maximilian » 28 Noi 2007, 14:50

Faza e ca si in alte tari stii clar ca daca iti lasi masina o gasesti sparta, dar chiar in centrul Bucurestiului parca nu te-ai astepta.
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde titocus » 28 Noi 2007, 18:30

Nasoala intamplare !
Eu nu las niciodata actele in masina tocmai din acest considerent...nu se stie niciodata ce nebun sparge un geam, ia actele si apoi am de umblat o gramada (+bani). Actele tau mai bine la mine in buzunar in portmoneu.
Un prieten a patit la fel...avea Octavia nou-nouta (a luat botezul saraca masina). La costat geamul dreapta fata cu tot cu montaj 180 ron parca (la Pilkington).
Cat te costa geamul si montajul?
Sper sa gasesti cat mai ieftin.
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde Tiry213 » 28 Noi 2007, 18:45

Am tot cautat. Nu am gasit nimic. Nici la second nici nou.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde kingisthebest » 28 Noi 2007, 18:49

S-au inmultit cazurile de spargeri. Acum 2 saptamani a fost sparta masina unui prieten. Intamplator tot Ford Mondeo.
FORD MONDEO, Ghia 2.0 TDCI 130CP, 2004
kingisthebest
Ford Freak

Mesajde stropa1975 » 28 Noi 2007, 18:58

Pai au inceput sa se intoarca acasa conationalii nostri minoritari. Parca a fost mai bine in ultimii 2-3 ani, cand erau toti plecati afara la furat
Mondeo TDCI, 130 CP, Octombrie 2003
stropa1975
Ford Freak

Mesajde TNT » 28 Noi 2007, 18:59

Nu stiu cat ai facut de bine ca nu ai depus plangere.Si eu cand am patit-o am mers la politie si au zis ca numa sa nu depun ca imi cumpara ei piesele (cred ca mi-ar fi dat-o fi pe mama lor atunci), cunosc ei la dezmambrari , etc. Nu m-au mai cautat nici pana in ziua de azi.Nu aveam pretentia sa imi cumpere nimic ... dar macar sa zica ceva , daca au aflat , daca s-au interesat ... Pauza.

Inca ceva : bataia e rupta din rai ! :twisted:
TNT
Granada Owner

Maşina: Ford Granada

Mesajde Tiry213 » 28 Noi 2007, 19:09

$1 scrie:$2u stiu cat ai facut de bine ca nu ai depus plangere.Si eu cand am patit-o am mers la politie si au zis ca numa sa nu depun ca imi cumpara ei piesele (cred ca mi-ar fi dat-o fi pe mama lor atunci), cunosc ei la dezmambrari , etc. Nu m-au mai cautat nici pana in ziua de azi.Nu aveam pretentia sa imi cumpere nimic ... dar macar sa zica ceva , daca au aflat , daca s-au interesat ... Pauza.

Inca ceva : bataia e rupta din rai ! :twisted:

Pai daca faci plangere, ei trebuie sa dea rapoarte probabil. Tot la fel cred ca trebuie sa dea rapoarte cu cazurile rezolvate .
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde adipit » 28 Noi 2007, 19:18

am avut is eu o experienta de genu asta acum multi ani mi-au deschis dacia, si au luat casetofonu si toate casetele, dupa vreao 3 ani a fost chemat tata la politie s aisi aleaga un casetofon din cle recuperate....nici unul nu mergea :D si oricum erau fumate de mult.
adipit
Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Tdci 109cp

Mesajde danmatyas » 29 Noi 2007, 04:29

si mie mi-au spart-o acum 3 ani, dar nu mondeo, un polo...luasera doar cd-urile din torpedou. Fata de la cd-player era sub scaun dar nu au cautat acolo. Astea se intampla in cj.
VW Passat Sportline 2.0 tdi
danmatyas
1nsane Member

Maşina: VW Passat 2.0 TDI-140 CP Sportline Variant

Mesajde mirceamc » 29 Noi 2007, 11:04

Imi pare rau de patanie Tiry, dar din pacate aceste probleme sunt destul de intalnite in Romania - duminica dimineata am vazut un Audi care patise exact ca tine - geamul din dreapta spart. Lui chiar ii furasera un detector de radar.
Eu am patit altfel: Eram cu Fusionul meu in trecere prin Targoviste si tocmai realizasem ca nu am rovinieta (abia imi pusesem numerele definitive). M-am oprit la o vis-a-vis de benzinarie Petrom - pe sensul meu de mers.
Am coborat si m-am dus in benzinarie ca sa iau rovinieta. Sotia si fiica-mea care ramasesera in masina s-au dus sa se uite in portbagaj la niste pui vii pe care tocmai ii cumparasem. In acest timp cineva a venit si a deschis usa din dreapta fata si a furat geanta sotiei cu tot ce era in ea (acte, card, bani, mobil etc.). Va dati seama - cu sotia si copilul linga masina!!! Ele nu au auzit nimic.
Am chemat politia si am depus plangere desi politaii nu vroiau sa ne creada. Au venit pana la urma si au luat amprente (si declaratiile). De atunci (prin mai) nu am auzit nimic de la politie.
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
Imagine
mirceamc

Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

Mesajde wanna » 29 Noi 2007, 12:45

Imi pare rau sa va dau eu vestea asta, dar nu o sa auziti nimic de la politie din pacate, nici tu Tiry si nici tu mircea. Spun din proprie experienta! Din fericire, la noi nu a fost masina sparta ci din pacate ne-au fost furate 2 scootere. prejudiciu de 5000 lei. nu am auzit de la politie nimic din luna mai.
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde Tiry213 » 29 Noi 2007, 12:59

$1 scrie:$2mi pare rau sa va dau eu vestea asta, dar nu o sa auziti nimic de la politie din pacate, nici tu Tiry si nici tu mircea. Spun din proprie experienta! Din fericire, la noi nu a fost masina sparta ci din pacate ne-au fost furate 2 scootere. prejudiciu de 5000 lei. nu am auzit de la politie nimic din luna mai.

Stiu. Nici nu ma astept sa iau ceva inapoi. Dar as fii curios daca prinde pe cineva sa ii rup putin capu. Si alt individ si tot l-as bate.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde bogdanv » 29 Noi 2007, 13:00

politia nu va face nimic, dar e bine sa le dai de lucru si sa faci plingere caci asa ii vei vedea mai mult pe strada. daca nu au reclamatii, nu au cazuri , nu au probleme, zona lor e linistita si atunci stau la caldurica in birou.
la mine in parcare s-au spart intr-o noapte acum 2 ani 23 de masini! s-a luat tot ce se putea lua repede si baieti au fost cu o camioneta in care au incarcat scaune, roti de rezerva, etc. politia a venit si prima intrebare a fost daca stim pe cineva care ne-ar vrea raul!!!
in fine de atunci s-au mai intimplat citeva furturi si baietii, de fiecare data, le ziceau pagubitilor sa nu faca reclamatie dar acestia au facut. datorita numarului mare de reclamatii acum prin zona trece la fiecare ora cite un echipaj si uneori cind nu functioneaza luminile intre blocuri un echipaj sta in parcare.
e drept din aceeasi parcare au mai fost furate un audi A6 si un S80 nou nout (chiar cind l-a adus de la dealer) si au mai fost doua sau trei jafuri de genul luat geanta de pe umar in fuga.
daca insa nu se reclamau aceste fapte, baietii aveau in continuare vad si politia statea la caldurica caci nu aveau probleme.
concluzia mea: reclamati fratilor orice eveniment, sa le dam de lucru caci altfel ei iau banii nostrii degeaba si o freaca la caldurica! banuiesc ca majoritatea platiti taxe si impozite!!!
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde OctavianC » 29 Noi 2007, 14:01

aseara i-a spart la frate-meu astra-ul...... no comment
Volvo S60 2.4 D5 Gold

DEAD Ford Focus TDCI 2001
OctavianC
1nsane Member

Următorul

Înapoi la Discutii libere/forum