Asa sa fie, hai sa ne facem ca nu vedem ca in afara de suspendare nu s-a luat absolut nicio masura buna. In trei luni!
Cine a determinat instabilitatea, totusi? Eu imi aduc aminte de indemnuri repetate la modificarea constitutiei, la pachet cu demisia presedintelui. Bag seama ca nu puteau astepta pana atunci, ei voiau puterea acum.
Cine oare va plati eforturile BNR de pastrare a cursului, cine va pati referendumul facut la misto, cine va spala rusinea Romaniei in fata Europei? Cine va suporta cursul crescator al euro? Relativ in scurta vreme se va stabili si cursul euro folosit la accizele pe combustibil...
Eu sincer nu vad niciun castig pentru poporul roman. Banii dati inapoi la bugetari sunt deja mancati de cursul euro, la pensionari nici nu ajung banii pe cat de repede se scurg din aceleasi motive. In afara de niste avantaje ale usl-ului, restul lumii pierde.
Zvony, zici de pierderea alegatorilor... Ai vreo garantie ca in toamna nu vor proceda la fel cu alegerile? Si sa numere pana le iese castigatorul de la ei??? Sau sa revada listele de participanti, poate cumva au votat si cei din Spania/Italia...?

Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP