$1 scrie:$2... nasol pentru Romania! ...
nu am mai scris demult timp, pentru ca am vrut sa respect regulamentul forumului de a nu se face politica ... dar vad ca altii "joaca" dupa metodele Lacatus (adica faulteza regulamentul la limita, cit sa nu ma vada arbitrii )
am si eu niste intrebari catre sustinatorii "partidelor de senzatie" si sustinatorii demiterii.
In afara programului
social/economic/de reconciliere sociala Jos Basescu, mai exista si altceva ??? Vreun program economic ??? Vreo speranta de revenire si crestere economica??? Ne transformam in republica sclavagista bugetarilor si a pensionarilor ??? Problemele Romaniei se rezolva mai nou la Antena3, RealitateaTV, B1TV sa RomaniaTV ??? Sincer eu credeam pina acum ca se rezolva in cu totul alta parte !!!
eu constat urmatoarele, si vorbesc strict in dreptul meu, lucrand numai si numai in mediul privat (NU am avut nici un contract cu statul niciodata si nici nu imi doresc asa ceva):
- ca de cind il avem prim-ministru pe "fantasticul" ctrl-c ctrl-v ( dati-mi si mie voie sa cred ca este un plagiator si un mitoman notoriu ) cursul leu euro a luat-o razna.
Astazi cursul urca la 4,65
sa va spun perspectivele> 5,0 - 5,5 RON/EUR (in categoria asta ma situez si eu), dar sa va spun si scenariul pesimist care este de 6.5 -7.0 RON/EUR ... la 31.12.2012 (daca nu ma credeti intrebati sursele informate si credibile din mediul bancar)
- spuneti-mi si mie care sunt domeniile care "merg", pentru ca eu vad toti indicatorii economici pe MINUS ACCENTUAT ( nu am sa folosesc denumirea de macro economici ca va zgirie pe urechi );
- eu stiu ca NU AM TAIAT NICI O FACTURA in ultimele 3 luni, iar luna asta daca nu "misca" nimic pina la finele lunii, trimit TOT personalul acasa, adica pe intelesul vostru SOMERI (MI S-A RUPT INIMA IN MINE ATUNCI CIND LE-AM DAT PREAVIZUL) ... probabil incepind cu luna octombrie ma trec si eu in somaj;
- imi pun intrebarea fireasca care vor fi consecintele economice, in prezenta unor sanctiuni economice serioase. din partea partenerilor UE ( NU UITATI NICI O CLIPA CA 70% DIN EXPORTURI SE PAC PE SEAMA UE, iar exporturile alimenteaza, direct si indirect, bugetul de stat intr-o proportie de 50% ) sau sunteti intr-atit de naivi ca o sa fie tolerate aceste derapaje;
- personal nu sunt nici pro si nici contra demiterii presedintelui, fiecare poate avea motivele sale, insa sa nu credeti nici o clipa ca se poate "juca" tot timpul cu schimbarea regulilor in timpul jocului ... adica ca sa fiu pe intelesul tuturor, sa organizezi un referendum in care soliciti prezenta la vot a 18.000.000 (sunt de acord ca cifra este discutabila), pentru ca mai apoi cind vezi rezultatul sa spui "ptiu nu merge" ... suna a meciul unor copii razgiati de pe maidan