Discutii libere/forum

APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

Mesajde wanna » 01 Aug 2008, 09:41

LISTA CU FORIDSTII CARE AU CONTRIBUIT PENTRU AJUTORAREA SINISTRATILOR DIN ZONA BACAU - SAUCESTI

1. Marian ONOFRIEVICI - 50 LEI
2. Catser - 30 LEi
3. Forbidden27 - 100 Lei
4. Shine - 30 Lei
5. Ilie13 - 40 Lei
6. RaduR (Radu Razvan) - 100 lei
7. Monterey -120 lei
8. Anonim(dar de pe forum) -100 lei
9. Bmarianr -150 lei
10. Matei.Virgil - 30lei
11. Anonim(dar de pe forum) - 150 lei
12. naparst - 100 lei
13. adicristea - 30 lei
14. ovibc - xxx lei
15. Anonim(dar de pe forum)- 50 lei
16. Pavalutz - 50 lei
17. adispan - 70 lei
18. Dragos Serban -50lei
19. dan2stefanescu - 100 lei
20. cornel0017 - 50 lei
21. wanna - 50 lei

*Dupa ce faceti plata, va rog expediati dovada pe mail la: marius306@yahoo.com

NUME: COCIORVA MARIUS
IBAN: RO67 BRDE 410S V985 3398 4100[/quote][/quote][/quote]
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde mariuscociorva » 01 Aug 2008, 09:56

domnii C.C si S.T (cu donatii pe data de 31/07) sunt rugati sa ma contacteze pe pm
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde ovibc » 01 Aug 2008, 11:15

Pt Dinu in special. Am fost la Saucesti zilnic. Nu m-a oprit nimeni sa intru. Am ilmat in locurile cele mai afectate am umblat prin apa, am vazut oamenii de care spui. Foarte putini i-am auzit sa se plinga. Dar de ce nu povestesti despre cei care stau in circiumi sau sint beti turta si nu fac nimic asteptind sa vina jandarmul sau pompierul. De ce nu spui despre o batrina beata moarta in casa scoasa de politisti cu forta pentru ca nici nu-si dadea seama ca apa venise peste ea? Am gasit camioanele cu ajutoare pe toate ulitele din sat. Cu paturi si mincare. E drept ca in primele zile m-am revoltat vazind ca oamenii primesc doare piine si apa. Asta a durat pina au venit ajutoarele. Vorbesti despre evaluare.....sa fim realisti! O evaluare se poate face doar dupa ce apele se retrag, pt ca multe dintre case stau sa cada. De ce n-am vazut niciun localinic sa puna mina pe sapa?? Si sa-ti mai spun ceva in seara in care au venit apele eram la dig. Oamenii se uitau cum militarii munceau si dadeau indicatii. Unul n-ar fi pus mina pe lopata....Asa ca situatia e alta decit ai vazut-o tu intr-o ora de plimbare. Sa fim seriosi! Uita-te la televizor si crede-ma ca n-am facut regie niciodata si ai sa vezi ca oamenii n-au crezut nicodata ca apa va veni peste ei asa. E usor sa critici. Critic si eu cind este cazul....dar de data asta chiar n-ai dreptate!
Carmen Stan corespondent Realitatea TV
Furibund pe sosea inseamna uneori muribund la spital

Ford Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale
ovibc
Gold Member

Maşina: Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale

Mesajde Ludicass » 01 Aug 2008, 11:18

Referitor la data incheierii acestei actiuni, am primit mai multe mesaje din partea forumistilor solicitind prelungirea ei in ideea ca vor mai fi si altii care vor dori sa contribuie financiar. NU vreau sa fiu inteles gresit! Atit Marius cit si eu avem un program incarcat si incercam, pe cit posibil, sa ne rupem din timpul nostru dedicat altor activitati. In domeniul meu de activitate (traduceri), aceasta perioada iulie-august este perioada de virf ! O zi pierduta se contabilizeaza in multe milioane piedute. Asa ca va rog sa ne intelegeti si sa va grabiti cu depunerea banilor. Nu vom putea continua aceasta actiune la nesfirsit! Eventual miine vom trage linie si vom contabiliza sumele adunate pina in acest moment. Vom livra produsele achizitionate din prima transa de bani iar pe viitor contul lui Marius va ramine deschis pentru depuneri. Sumele care se vor depune incepind de miine vor putea face parte dintr-o a 2a etapa de ajutorare a sinistratilor din Saucesti - Bacau! Dar repet, nu vom putea colecta bani la nesfisit, alerga la cumparaturi si transporta bunurile intre Bacau si Saucesti. Cel tirziu la finele saptaminii viitoare aceasta actiune se va incheia! Sau va fi continuata de alte persoane care doresc sa se implice!

Va multumim pentru intelegere!
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde ovibc » 01 Aug 2008, 11:45

nu vreau sa fiu inteles gresit ptr mesajul anterior...dar cea care l-a scris este corespondenta Realitatea tv, si care chiar a fost acolo zi de zi...si se pare ca realitatea este cam alta, desi s-au daramat cam 100 case...putin sunt cei care intr-adevar ajuta jandarmii sau soldatii

ovibc
Gold Member

Mesajde Ludicass » 01 Aug 2008, 11:49

Ovidiu prietene.. ! Mesajul ala e al tau sau al corespondentei Realitatea tv??? Sa stiu cui ma adresez..! Cam confuz mesajul!

1. In calitate de jurnalist domnisoara o fi intrat pe unde a vrut domnia sa. Mie ca persoana fizica nu mi s-a permis accesul, nici zilele trecute, nici ieri. Marius poate sa-ti confirme ca in fata noastra masinile erau intoarse din drum. Erau 5 masini de politie in fata la primarie. Imediat dupa primarie drumul era blocat si masinile intoarse din drum. Am discutat cu unul dintre politisti si ne-a dat voie sa trecem dar conditionat, cu tinta precisa, sa mergem la autoritati, la locul unde se depoziteaza ajutoarele. Nu am respectat indicatiile si am mers pina in Schineni.

2. Scuza-ma, eu si Marius am evaluat situatia stind de vorba cu oamenii la casele lor, gata sa cada, in curtile pline de mil, in gospodarii. Nu m-a dus mintea sa dau o raita la crisma sa fac evaluarea situatiei acolo. Ma intreb reportera respectiva ce o fi cautat la crisma? Cumva senzationalul?!! Fiecare sat are betivii lui.. "betivul satului" e prezent si in Moldova, si in Transilvania, si in Banat. Oricum, ajutorul nostru nu se indreapta spre cei din circiumi.

3. Unde a gasit reportera camioane cu ajutoare? Pe care uliti? Ca ieri, cind am fost noi, nici macar nu se putea intra pe ulitile satului. Erau inca pline de apa. Singurul drum circulabil era DRUMUL PRINCIPAL..cel asfaltat, care se vede si in poze, mai avea inca portiuni acoperite cu apa. Cind ieseam noi din Saucesti abia se intorcea coloana de autocare aducind acasa sinistratii evacuati acum citeva zile. Marius.. tu ai vazut macar 1 CAMION cu ajutoare ieri? :-O

4. Domnisoara reporter vrea ca oamenii sa i se plinga live pe camera? Un mesaj pt domnisoara reporter.. tu pleci mai departe in 2-3 zile. Oamenii ramin sa traisca acolo cu oamenii / autoritatile pe care-i critica. Daca nu crezi, uite, iti promit eu ca iti aduc opinii de la oameni ca sa vezi parerea lor sincera. Eu n-am facut decit sa spun ceea ce spuneau oamenii.. atit saraci lipiti cit si dintre cei cu vile aratoase.

5. Ovidiu.. nu prea inteleg ideea acestui mesaj. Domnisoara reporter ne povesteste cum a stat ea in apa si a filmat. Sa ma scuze domnisoara reporter dar aceasta e meseria domniei sale, e platita sa faca acest lucru, sa relateze de la fata locului indiferent de conditiile climaterice. daca a surprins acele situatii anormale, de ce nu le-a filmat si de ce Realitatea TV nu le-a dat pe post???!!! Diferenta intre ea si noi, cei de pe club ford, e ca noi ajutam benevol, iar dumneaei e acolo de citeva zile pe bani, platita, ca angajat al Realitatea TV! Raspunsul la faptul ca acele situatii nu au fost mediatizate e simplu. Sefii domnisoarei reporter au mai multa minte decit domnia sa incit sa inteleaga ca acele situatii (betivi, alcolici..) sint izolate si nu sint reprezentative pentru dezastrul de acolo. Normal ca aceste chestii nu se dau pe post. Cred ca domnisoara reporter are inclinatii reportericesti mai mult spre presa de scandal si senzational.

PS: Daca mesajul e redactat de respectiva domnisoara, as ruga-o sa aiba ceva mai multa coerenta in ginduri si exprimare, ca un adevarat ziarist profesionist. Unde ati terminat facultatea de jurnalistica /litere..?!
Ultima oară modificat de Ludicass pe 01 Aug 2008, 12:00, modificat de 4 ori în total.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde adicristea » 01 Aug 2008, 11:50

$1 scrie:$2Oamenii se uitau cum militarii munceau si dadeau indicatii. Unul n-ar fi pus mina pe lopata....

Oare si pt ca nu au dormit noptile, pentru ca nu au ce manca si bea? Realitatea nu mai e o televiziune impartiala de ceva vreme.

A, si inca ceva, de ce nu a pus domnia sa mana pe lopata, inainte de a fi reporter e OM. Ma intreb, ea a contribuit cu ceva la alinarea nevoilor unora dintre sinistrati? O sa-mi raspund singur - nu cred!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde mariuscociorva » 01 Aug 2008, 11:55

a ajutat TATULICI , care facea emisiuni la 12 noaptea cu oamenii , in loc s aii lase sa se odihneasca cat de cat . Cu aceleasi intrebari handicapate gen Mamaie cum te simti? Mamaie ai unde sa dormi(ea doarme in camp ) Mamaie ai ce manca(in fata ei 1 pateu si o paine) Mamaie ai salvat ceva( Vede ca are doar hainele de pe ea si o traista cu boarfe) Mamaie ce faci mai departe( Mamaie plange si zice ca nu stie... Normal ca mamaie nu are conturi in $$$ ca sa isi faca alta casa in locul celei de chirpici, veche de 100 de ani)

P.S : MAINE CAND DUCEM PACHETELE SPER SA REUSESC SA FAC ROST DE O CAMERA DE FILMAT. SI SA FILMEZ ZONA IN CARE STAU REPORTERII SI AUTORITATIILE. Ce e in teren(sau lac ca tot aia e) e cu totul altceva decat surprinde iRealitatea
Ultima oară modificat de mariuscociorva pe 01 Aug 2008, 12:01, modificat 1 dată în total.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde ovibc » 01 Aug 2008, 11:57

asa cum am spus, mesajul nu este scris de mine, doar m-a rugat sa o las sa posteze dupa ce am discutat de situatia de azi din Saucesti, si am fost de acord.Ce a scris este parerea ei sau ce a vazut si nu vreu sa intru in polemica cu nimeni, dealtfel daca nu eram pe acolo(i-am povestit lui Marius aseara) cand era apa mai mare poate nu credeam(ca alti colegi de pe forum), dar am fost, si poate, si de asta am contribuit...Stiu ca Realitatea nu mai este un post impartial, dar am vazut imaginile neprelucrate, direct de pe camera, si un sambure de adevar este...

ovibc
Gold Member

Mesajde mariuscociorva » 01 Aug 2008, 12:06

daca e asa cum spui, incearca sa vb cu domnisoara reportera, sa vina cu noi sambata la actiune. Fara sa vrem sa facem reclama, doar sa aratam ce si cum. Ea normal ca trebuie sa respecte niste directive de la sefi, pe cand eu nu am nici un sef in aceasta actiune.

P.S : Inclin sa cred ca o sa refuze invitatia noastra, prin prisma faptului ca nu tot timpul la televizor trebuie sa se vada adevarata situatie
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde junkystar » 01 Aug 2008, 13:06

LISTA CU FORIDSTII CARE AU CONTRIBUIT PENTRU AJUTORAREA SINISTRATILOR DIN ZONA BACAU - SAUCESTI

2. Catser - 30 LEi
3. Forbidden27 - 100 Lei
4. Shine - 30 Lei
5. Ilie13 - 40 Lei
7. Monterey -120 lei
9. Bmarianr -150 lei
10. Matei.Virgil - 30lei
12. naparst - 100 lei
13. adicristea - 30 lei
14. ovibc - xxx lei
16. Pavalutz - 50 lei
17. adispan - 70 lei
18. Dragos Serban -50lei
20. cornel0017 - 50 lei
21. wanna - 50 lei
22. junkystar - 50 lei

Ford Focus 2002 1.8 TDDI ENDURA 90 CP, Hatchback B 95 GHD
Imagine
junkystar
Member

Maşina: Ford Focus 1, 1,8 diesel ENDURA, 90 CP, hatchback, 2002 B 95 GHD
VIN: WFOAXXGCDA2T17121

Mesajde Ludicass » 01 Aug 2008, 13:18

Marius.. domnisoara reporter (scuze dar n-am retinut cum o cheama) e, cred, o corespondenta locala a postului Realitatea TV pe care postul o trimite sa faca teren in caz de nevoie. Eu personal nu am auzit de domnia sa in presa bacauana desi am lucrat ani buni in presa (ziar/radio/tv). Probabil e mai tinara sau la inceputul carierei. Din acest motiv eu ii acord circustante atenuante pentru mesajul respectiv. Nu tin neaparat ca actiunea aceasta sa se mediatizeze. Daca e nevoie, imi spui si putem rezolva fara probleme.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde martini » 01 Aug 2008, 13:47

mariuscociorva : in primul rand felicitari pentru faptul ca te-ai oferit voluntar sa ajuti niste napastuiti
in al doilea rand : maine merg sa pun si eu din salariul meu bani in contul respectiv, sper sa nu fie prea tarziu ca am inteles ca vreti sa incheiati "prima tura".

numai bine si succes !

PS : ar fi bine daca ati putea sa mergeti sa fotografiati realitatea de acolo, nu realitatea de la tv ...
PS2 : in constanta de abia ieri s-a facut un cort unde se aduna pentru sinistrati haine/alimente, si tot maine dupa-amiaza cand sunt liber ajung sa duc cateva paturi si haine. sper ca primaria sa le trimita unde e nevoie de ele, nu la second hand.
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Mesajde sik » 01 Aug 2008, 14:34

am virat si eu in cont 100 ron de pe firma mea SC WORLD CENTER SRL
sik
Incepator

Mesajde adispan » 01 Aug 2008, 14:44

scuze de offtopic - am primit pe mail:

Pentru ajutorarea victimelor inundatiilor din tara.

Noua ne pasa.
Voua ?

Flashmob umanitar! Insa nu chiar atat de flash.

ESTI PIETON ?
Vino cu o sticla de apa plata

ESTI CU MASINA ?
Vino cu un bax de apa plata.

UNDE ?
In piata din fata Casei Poporului- Palatul Parlamentului .

CAND ?
Duminica 03 August orele 10:00-13:00

DE CE ?
PENTRU MARAMURES BUCOVINA SI MOLDOVA.
APA NOASTRA FACE MAI MULT DE 300 DE LEI (ATAT CAT LE DA GUVERNUL)
Pentru ca NE PASA !
VII, DEPUI APA SI PLECI. ANONIMI, UMANITARI CUM POT FI ROMANII CAND LE PASA.

CITESTE SI DA MAI DEPARTE ! FORUMURI, EMAIL, BLOGURI !
AVEM trei zile sa aratam ca INTERNETUL ROMANESC ESTE O FORTA !!!
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde mariuscociorva » 01 Aug 2008, 16:33

[quote="junkystar"]LISTA CU FORIDSTII CARE AU CONTRIBUIT PENTRU AJUTORAREA SINISTRATILOR DIN ZONA BACAU - SAUCESTI

2. Catser - 30 LEi
3. Forbidden27 - 100 Lei
4. Shine - 30 Lei
5. Ilie13 - 40 Lei
7. Monterey -120 lei
9. Bmarianr -150 lei
10. Matei.Virgil - 30lei
12. naparst - 100 lei
13. adicristea - 30 lei
14. ovibc - xxx lei
16. Pavalutz - 50 lei
17. adispan - 70 lei
18. Dragos Serban -50lei
20. cornel0017 - 50 lei
21. wanna - 50 lei
22. junkystar - 50 lei
23. Sik - 100 lei

CONTUL PENTRU DONATII :
NUME: COCIORVA MARIUS
IBAN: RO67BRDE410SV98533984100
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 01 Aug 2008, 17:03

Impreuna cu Ludicass, am facut o scurta vizita la Real, de unde am cumparat pateuri si conserve de carne de vita. Am reusit in 10 min sa inchidem promotia Real la o marca de pateu. In seara asta, cu ajutorul lui monterey, vom merge sa cumparam apa minerala, hartie, sapun si ce mai e necesar. Maine la pranz vom merge sa ducem pachetele la Saucesti. Strangerea de fonduri nu se opreste, ia continua pana vinerea viitoare, cand vom face un ultim transport catre localitatea mai sus mentionata. Multumesc inca o data celor care au sustinut initiativa noastra si au contribuit cu ce au putut. Maine seara, am sa postez pe forum , toate chitantele cu care am cumparat produsele, precum si poze de la distribuirea acestora.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 01 Aug 2008, 17:09

UP DATE DESFASURARE ACTIUNE UMANITARA "MOLDOVA SUB APE"

Asa cum v-a spus si Marius, tocmai ne-am intors de la prima tura de cumparaturi. Am ales Realul (carora le multumim pt amabilitate). Am laut pateuri la promotie, cumperi 2 primesti 3 ! Stocul lor s-a dovedit insuficient pentru cerintele noastre. :) Am luat legatura cu reprezentantul zonal al producatorului de pateuri care ne-a ajutat sa gasim tot ce ne trebuie si sa incarcam un intreg carutz, aproximativ 10 milioane. Mai exact am lichidat tot stocul aflat la promotie! :)

Faza amuzanta! Doua pustoaice simpatice se pregateau de zor sa inceapa promotia pateului dorit de noi. Imbracate brenduit, au inceput sa isi amenajeze locatia in Real. Si-au asezat masa, faceau mostre cu piine si pateu, pregateau tartine.... gata sa dea drumul la treaba. Le-am lasat sa se agite. Pina sa se apuce ele sa serveasca clientii, eu cu Marius le golisem galantarele. Stoc de marfa ZERO! =)) S-au pus pe sunat sefii! Sefuu..au venit doua persoane si au luat toata marfa din stoc! va vine sa credeti?! Noi acum ce facem??? :))

La casa alte mistouri."Vine foame mare baieti?" :D Le-am explicat despre ce e vorba si le-am cerut sa ne dea cit mai multe pungi gratis. Ne-au dat citeva sute de pungi micute dar bune. Se uita lumea la noi ca la urs! :) Si eu si Marius sintem niste tipi "subtirei", cu o statura "firava" 8-}

Am luat in prima faza citeva sute de pateuri si 100 de conserve de carne presata. Situatia exacta o sa o puna Marius pe forum, cu toate bonurile scanate. Sa nu va spun cum au incaput toate astea intr-un matiz! 8-} Deci daca cineva avea indoieli asupra capacitatii de incarcare a micului gigant, eu va spun ca e super masina.

Pe seara urmeaza tura a2a! Vom merge impreuna cu Monterey sa luam apa minerala, hirtia igienica, dulciuri pt copii, sapunul..! Apoi vom pregati plasele pentru fiecare, cu apa minerala, pate, carne presata, sapun...

Chip in taci! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde cosmarinescu » 01 Aug 2008, 19:06

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Oamenii se uitau cum militarii munceau si dadeau indicatii. Unul n-ar fi pus mina pe lopata....

Oare si pt ca nu au dormit noptile, pentru ca nu au ce manca si bea? Realitatea nu mai e o televiziune impartiala de ceva vreme.
A, si inca ceva, de ce nu a pus domnia sa mana pe lopata, inainte de a fi reporter e OM. Ma intreb, ea a contribuit cu ceva la alinarea nevoilor unora dintre sinistrati? O sa-mi raspund singur - nu cred!

Stiu cu certitudine ca multi dintre membrii forumului nostru lucreaza in diferite colturi ale tarii in jandarmerie sau ISU! Acum sunt pe baricade si numai ei stiu ce "usor" le este.... Sa-i provocam la destainuiri... Spune unul care luni 28.08 era in zona digurilor din zona Romanului ...(pentru cei malitiosi si cu chef de prelegeri ... eram la plimbare :D - cu lopata in portbagaj si nisipul prin preajma ...).
Despre actiune revin cu aceeasi apreciere pentru Marius, Dinu si toti cei care le sunt aproape! Iar referitor la filmat, va spun ceea ce poate este greu de crezut! Impartiti ajutoarele FARA CAMERE! Isteria camerelor de filmat este depasita doar de strigatul "Ajutoooareeeee"! Nu aveti nevoie de reclama, abordati problema discret, ajutorul preotului fiind imperios necesar.

$1 scrie:$2Daca citeai atent mesajele postate de mine si de de Ludicass, intelegeai. Acolo sunt oameni batrani, care inca au jumatate de metru de apa in case si care nu se pot deplasa 4,5 km pe jos dupa 1 sticla de apa. Ca de obicei, ajutoarele se aduna gramada la primarie si de acolo se ridica. De acolo se ridica, pentru ca acolo sunt camerele de filmat. TOTI OFICIALII SE AFLA INTINSI PE 1KM DIN 5 SAU 6 CAT ARE COMUNA. Ieri la ora 14:00 ulitele erau pline ochi de apa, nu era nici macar o masina de pompieri pe strada. Asa ca daca noi reusim sa ajungem si la oamenii aia e foarte bine,
Tot tu spui ca oamenii aia au ce manca acum. Daca chiar este asa, atunci vor pastra aceste conserve pentru saptamanile urmatoare, cand intereseul o sa dispara, si la fel si ajutoarele. Conservele nu se strica, au termen de valabilitate de 3 ani (acum am vazut ca pe o conserva de porumb e trecut 2011, si e ambalata 07/2008). Nu cred ca actiunea noastra nu este intemeiata, si produsele care am fost noi indrumati sa le cumparam nu sunt necesare. Sincer sa fiu, eu nu m-am gandit la SAPUN si HARTIE IGIENICA. Dar am fost indrumati de catre preot, despre care zice lumea ca a umblat din casa in casa sa ajute cat poate, si asa vom face.
Ideea cu materialele de constructii nu este realista. Ai idee cati saci de ciment trebuie pentru o SINGURA CASA? eu doar iti spun ca in bacau sacul de ciment e 35 ron. Singur te rog sa calculezi cati saci putem dona. Si sa te gandesti ca o casa nu se repara doar din saci de ciment. Mai trebuie caramida, boltari, capriori de lemn , unelte, balast, var , si cate si mai cate pentru instalatiile sanitare si electrice si apoi finisaje.
Daca eu ma duc cu cate un sac de ciment la oameni, nu zic ca nu e bun si ala, nu au ce sa fac cu el. De asta o sa se ocupe Becali si Guvernu.(pusi in ordinea nr de case ridicate, raportat la puterea economica)

Crede-ma Marius ca am citit foarte atent ....iar ideea mea nu a fost referitoare la materiale de constructii ceea ce denota ca eu am fost cel care nu am fost destul de clar :( ! Ma refeream la momentul cand vine toamna, promisiunile sunt cat ... casa, iar casa ... sufletul!
P.S. Cimentul, de regula, la Bacau, vine dinspre Bicaz sau mai nou dinspre Ucraina, iar din locatie poti sa realizezi ca am habar cat costa un sac de ciment! Si stiu ca mai trebuie si var si ... si... si... lista continua! Nu vreau sa fiu deloc rau prin remarca asta, insa sesizez ca uneori patima si incrancenarea sunt lasa-te cam liber! Eu unul am fost insa, fortat de viata, sa privesc mai intai logic problema si mai apoi emotional.

P.S.2 Observ cu stupoare ca semintele gandirii rosii "cine nu-i cu noi, e impotriva noastra..." prind radacini usor! Nu ma refer concret la nimeni, insa citind cu atentie posturile nu m-am putut abtine sa nu remarc acest aer usor ... Nu uitati prieteni ca "foarte multi vor, multi au, dar putini pot"

P.S.3 Dumnezeu sa ne calauzeasca si sa ne aduca tuturor puterea de a face bine!
Fusion 1,4 DURATEC Comfort 2007 moondust silver
LIVE - http://www.terrafm.ro/radio/
cosmarinescu
Ford Freak

Maşina: Ford Fusion Comfort 2007 1,4 Duratec "Lizuca"

Mesajde valiinves » 01 Aug 2008, 19:43

Dinule!
Azi pe la 12.00 am reusit si eu sa pun 100ron (adica fiica-mea).
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387

Mesajde Ludicass » 01 Aug 2008, 20:55

Cosmarinescu.. iti multumim pentru cuvintele de apreciere. As vrea sa ne cerem scuze, atit eu cit si Marius, poate uneori sintem mai taiosi in replici. Crede-ma insa ca sintem super stresati! NE-AM SATURAT de tot felul de comentarii si "sfaturi" malitioase, tendentioase. NE-AM SATURAT sa facem fata unei avalanse de intrebari, acuze, comentarii negative, birfe... care nu ne sint spuse in fata, ci pe la colturi. NE-AM SATURAT sa dam asigurari, explicatii. Ce ajunge pe forum e doar o mica parte. Razboaiele grele s-au mutat in PM si pe messenger! Dupa ce vom incheia aceasta actiune, am sa va povestesc si voua cum s-a desfasurat aceasta actiune si mai ales ce comentarii si discutii a nascut ea. Cea mai socanta pentru mine a fost inventia unora (se stiu ei bine, si-i stiu si eu) cum ca eu as vrea sa-mi fac publicitate gratuita pe seama acestei actiuni. Imaginatia unora e chiar bolnava! In plus, sintem amenintati permanent de un anumit moderator ca NE LUAM WARN pentru atacuri la persoana. Oare domnul moderator respectiv nu vede atacurile la adresa acestei actiuni? De ce tolereaza mesaje tendentioase si imagini denigratoare care aduc un atac vadit acestei actiuni umanitare? Ce cauta inca pe topic acea imagine cu acei betivi bind la o crisma? E acea imagine reprezentativa pentru poporul roman si actiunea CLUB FORD?! Oricum, atit eu cit si Marius, am decis ca, dupa ce am alergat atit si am pierdut atita timp, daca unul din noi isi ia WARN pe acest topic, incheiem orice actiune si returnam banii. Daca nu am fost ajutati, avem rugamintea sa fim lasati in pace sa ne facem treaba asa cum ne pricepem.

Ideea lui Marius cu filmatul a aparut tocmai din acest motiv. Vrem sa vada toata lumea cum s-au cheltuit acesti bani. Sa se vada clar unde s-a dus fiecare leu. Azi discutam cu Marius si-l intrebam daca sint eu nebun sau domnisoara reporter are halucinatii? Noi am batut satele Saucesti si Schineni in sus si-n jos, de la un capat la altul, si va rog sa ma credeti, NU AM VAZUT NICI MACAR 1 CAMION CU AJUTOARE!!! Singurele masini grele erau 2 masini de pompieri care scoteau apa din curtile oamenilor!!! Atit. Imi pare extraordinar de rau ca nu am filmat cele vazute de noi la fata locului. sa vada si lumea "abundenta" camioanelor de ajutoare fantoma. Atunci ce se urmareste prin astfel de mesaje denigratoare la adresa mea, a lui Marius si a intregii actiuni??? Cum poate cineva sa inventeze asa ceva???

Ce ma bucura e ca lumea nu le-a luat in seama si a contribuit din suflet, care cu cit a putut, la aceasta actiune de ajutorare. Ma bucur ca intr-adevar exista o comunitate CLUB FORD unita si care reactioneaza la astfel de apeluri. Am fost surprins sa vad ca sint contactat direct de forumisti cu care eu am avut pe parcursul timpului schimburi de replici acide. Au trecut peste acele discutii si m-au intrebat cum pot sa ajute. E adevarat, unii insa, stiind ca initiativa imi apartine, nu au putut sa treaca peste orgolii si s-au eschivat "elegant" de la orice contributie...

Ar mai fi multe de spus.. dar tocmai m-a sunat Marius.. E simbata seara, ora 22.00 si plecam la REAL pt restul de cumparaturi impreuna cu prietenul Monterey!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde adicristea » 01 Aug 2008, 21:06

E Vineri, Dinule, e Vineri :).
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde wanna » 01 Aug 2008, 21:07

lasa-l mah ca e super obosit ... se mai incurca omu'
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde adicristea » 01 Aug 2008, 21:08

$1 scrie:$2asa-l mah ca e super obosit ... se mai incurca omu'

Stiu, nu era cu repros :).
Imagine
adicristea

Mesajde catser » 01 Aug 2008, 21:12

$1 scrie:$2 simbata seara, ora 22.00 si plecam la REAL pt restul de cumparaturi impreuna cu prietenul Monterey!

este cea mai clara dovada a efortului extraordinar pe care il faceti...doar un rauvoitor poate crede altceva
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde cosmarinescu » 01 Aug 2008, 22:28

$1 scrie:$2Ideea lui Marius cu filmatul a aparut tocmai din acest motiv. Vrem sa vada toata lumea cum s-au cheltuit acesti bani. Sa se vada clar unde s-a dus fiecare leu. !

Draga Dinule, Marius si scuze tuturor care va sunt aproape in aceasta actiune si pe care nu-i nominalizez =D> =D> =D> .
Eu unul cred cu tarie in forta strangerii de mana si a cuvantului dat! Iar cand se are de a face cu Oameni de o asemenea calitate morala, ca cei in cauza - chiar si solicitarea unui semn cat de mic de probare a actiunilor (film, poze, scanare a bonurilor etc) mi se pare o lipsa de tact, ca sa nu spun altfel!
Va rugam sa evitati camerele de filmat, pentru a proteja actiunea si a avea rezultatul scontat, mizand pe faptul ca doar nu o sa va duceti sa turnati filme documentare. Au altii grija sa stoarca lacrimi, iar in spate sa-si numere gologanii si notorietatea (a se citi tatulici, andreea"stupide-stupide" - care intre noi fie spus simte ca pierde teren in fata rivalei Radulescu si e in stare sa multumeasca ca apa a pus probleme in "zona natala", de care abia acum si-a adus aminte - etc etc etc)
Carcotasii sa se mai abtina.... si sa ma contacteze ca sa le povestesc despre cum si sosetele din bocanci pot sa putrezeasca in zonele calamitate....
Referitor la publicitatea pe care "vreti" sa v-o faceti prin aceasta actiune - O rautate mai idioata si stupida ca asta ,chiar ca nu am mai citit de mult!
De ce nu-l bucurati cu publicitate pe "idealistul" care a emis aceasta parere? Sincer eu as deschide toate topicurile cu numele lui, asa ca sa-l cunoasca mai bine toti ...
Fusion 1,4 DURATEC Comfort 2007 moondust silver
LIVE - http://www.terrafm.ro/radio/
cosmarinescu
Ford Freak

Maşina: Ford Fusion Comfort 2007 1,4 Duratec "Lizuca"

Mesajde Ludicass » 02 Aug 2008, 00:10

Buna seara..sau buna dimineata! Am zis eu bine ca e Simbata! Uite ca s-a facut si simbata..!:) E aproape ora 1 noaptea si tocmai am revenit de la cumparaturi.

Vreau sa zic in primul rind un lucru! Monterey = un super baiat! Are 5 posturi pe forum ca membru si e prima data cind il vad la fata dar sincer, un baiat jos palaria! A mers cu mine si cu Marius, s-a implicat, a dramuit ban cu ban sa ne ajunga, a carat si si-a burdusit dubitza cu tot ce am cumparat. Un baiat sufletist cu spirit organizatoric cum rar vezi! Multumim Dane! =D>

Ca veni vorba de ce am cumparat. Pe linga pateurile si conservele de carne luate de Marius si cu mine de dimineata, am completat cu urmatoarele: sapun, hirtie igienica, conserve de peste (oferta cumperi 2, primesti 3), apa plata la bidoane de 5 litri, prosoape. Miine, in functie de buget, vor urma dulciuri pentru copiii nevoiasi si batrini cit si piine.

In principiu vom face plase care vor contine fiecare: conserve peste, conserve pate pasare, conserve carne vita, 1 sapun, hirtie igienica, 1 piine, 1 prosop si un bidon de 5 l apa. Am vrut sa stam in noaptea asta sa facem plasele pentru miine dar cam dormeam pe noi dupa o zi de munca.:) Asa ca miine dimineata devreme o luam de la capat! Luam piinea, sa fie proaspata, si dulciurile apoi ne apucam de facut plasele.

Partea de evidenta contabila o sa o prezinte domnul contabil Marius! El e cu bonurile si socotelile. Ce pot sa spun e ca sigur miine nu ne vom face de ris! :) Probabil ca raportat la numarul de membri activi ai clubului, suma e mica iar numarul de contribuabili foarte redus. Dar avem cu ce sa mergem la sinistrati si ne putem prezenta onorabil.

Multumim inca o data tuturor si daca miine sint persoane care doresc sa puna umarul la distribuirea ajutoarelor, ii asteptam alaturi de noi. Miine vor sosi si ajutoarele din Bucuresti dupa care vom pleca toti spre Saucesti!

Noapte buna si chip in taci!:)

PS: wanna..sarut mina de ajutor.. sintem toti obositi, mai ales psihic. Imaginile de miine (e deja azi) din pacate nu vor contribui nici ele la ridicarea moralului.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 02 Aug 2008, 00:18

$1 scrie:$2inistrati sunt si cei din fotografia atasata?

Un amic, vazand poza mi-a spus urmatoarele: Tu ai vazut ca pe mijlocul ei e scris ceva? Nu prea am reusit sa deslusesc ce dar pare : DETOVSKY. Ce inseamna nu stiu, dar mai stiu ca pozele facute la noi, sunt branduite cu numele agentiilor de presa. Asta ca inca o dovada ca am avut de luptat si cu cei care au pus bete in roate, in loc sa fim protejati(si topicul curatat de "buruieni" de catre cine e avizat).

In alta ordine de idei, o noua serie de cumparaturi a avut loc in noaptea asta cu ajutorul colegului Monterey(Om de milioane, care plecat de dimineata de acasa, de la nevasta si copil mic, a gasit timp seara la 10-11 sa vina sa ne ajute, nu ca alti colegi de prin preajma). Pana maine, produsele au fost depozitate la loc sigur si pazit.
Dimineata vine colegul Negrutzu de la Bucuresti cu ceva pachete si o suma de bani , folosita la completarea pachetelor, urmand apoi sa mergem la sinistrati.

Actiunea de strangere de fonduri continua pana vinerea viitoare, cand vom trage linie si vom face ultimul drum catre necajiti.
Multumesc din nou tuturor celor care au contribuit cu bani si pachete, celor care ne-au sprijinit efectiv in aceasta actiune umanitara.

P.S Doar din dorinta de adevar si corectitudine, rog pe cineva care se pricepe sa modifice poza respectiva ca sa vedem ce scrie. Mai mult ca sigur vom gasi numele unei agentii de presa straine . Chiar sunt curios
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde monterey » 02 Aug 2008, 02:07

Mesaj catre mine...

Am ajuns acasa ma uit in jur.... hmm....... :-S
Vad un copil care a implinit 20 de zile, vad o mamica care e suparata ca nu ma vazut mai deloc ...........hmmm :-S
Si ma intreb ..... :-S
Oare e bine.... :-S
Si acum ma gandesc :-??

Copilul doarme in patutul lui, mamica la fel... eu probabil o sa ma culc fara griji,...(ca de am muncit destul azi "este ora 2.45"')
dar stau si meditez la cei care stau sub cerul liber oare cum e???? :-S

Si departe de mine gandul la cei care stau si dorm la ora asta, lejer in patul lor ca de ASTA E inundatii vor mai fi, vine statul si ajuta cu 300 RON, ce draq ma mai bag si eu, si atunci ..

NU vreau sa fac polemica, cum ca trebuia sa fie mai multi cei care doneaza, NU vreau sa raspund la ce a scris acea jurnalista (care PROBABIL stie mai bine :-S ) DAR vreau din tot sufletul sa le multumesc celor care nu si-au facut griji daca contul e sigur, celor care nu au fost prea ocupati si au gasit timp sa treaca pe la banca, celor care mai au ceva omenie sa se implice intr-o actiune caritabila si indeosebi, celor doi oameni care au facut posibila aceasta actiune (si se stiu ei =D> )\

Deosebita stima acelei persoane care vine de la bucuresti sa arate ca ii pasa ...

Si inchei cu mesajul pentru moderatori .... NU I-MI DATI WARM CA SINCER, NU-MI PASA

p.s. pentru cei carora le pasa s-au adunat bunuri pentru 100 de pachete (e mult, e putin asta e,... macar noi am facut ceva)
monterey
Incepator

Maşina: Ford Transit 125T300 2003

Mesajde ovibc » 02 Aug 2008, 06:36

daca este nevoie de ajutor la distribuire-carat va rog sa ma sunati.Sigur imi voi face timp

ovibc
Gold Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum