Buna seara..sau buna dimineata! Am zis eu bine ca e Simbata! Uite ca s-a facut si simbata..!:) E aproape ora 1 noaptea si tocmai am revenit de la cumparaturi.
Vreau sa zic in primul rind un lucru!
Monterey = un super baiat! Are 5 posturi pe forum ca membru si e prima data cind il vad la fata dar sincer, un baiat jos palaria! A mers cu mine si cu Marius, s-a implicat, a dramuit ban cu ban sa ne ajunga, a carat si si-a burdusit dubitza cu tot ce am cumparat. Un baiat sufletist cu spirit organizatoric cum rar vezi! Multumim Dane!
Ca veni vorba de ce am cumparat. Pe linga pateurile si conservele de carne luate de Marius si cu mine de dimineata, am completat cu urmatoarele: sapun, hirtie igienica, conserve de peste (oferta cumperi 2, primesti 3), apa plata la bidoane de 5 litri, prosoape. Miine, in functie de buget, vor urma dulciuri pentru copiii nevoiasi si batrini cit si piine.
In principiu vom face plase care vor contine fiecare: conserve peste, conserve pate pasare, conserve carne vita, 1 sapun, hirtie igienica, 1 piine, 1 prosop si un bidon de 5 l apa. Am vrut sa stam in noaptea asta sa facem plasele pentru miine dar cam dormeam pe noi dupa o zi de munca.

Asa ca miine dimineata devreme o luam de la capat! Luam piinea, sa fie proaspata, si dulciurile apoi ne apucam de facut plasele.
Partea de evidenta contabila o sa o prezinte domnul contabil Marius! El e cu bonurile si socotelile. Ce pot sa spun e ca sigur miine nu ne vom face de ris!

Probabil ca raportat la numarul de membri activi ai clubului, suma e mica iar numarul de contribuabili foarte redus. Dar avem cu ce sa mergem la sinistrati si ne putem prezenta onorabil.
Multumim inca o data tuturor si daca miine sint persoane care doresc sa puna umarul la distribuirea ajutoarelor, ii asteptam alaturi de noi. Miine vor sosi si ajutoarele din Bucuresti dupa care vom pleca toti spre Saucesti!
Noapte buna si chip in taci!:)
PS: wanna..sarut mina de ajutor.. sintem toti obositi, mai ales psihic. Imaginile de miine (e deja azi) din pacate nu vor contribui nici ele la ridicarea moralului.