Discutii libere/forum

Si cu barbatii cum ramane?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde toxicristi » 01 Dec 2007, 18:28

Io-s mai aproape decat cornel , da tot prea departe :D

Deci treaba cu viteza nu e nici plus nici minus, treaba cu parcatu se invata. Si e mult mai placut sa inveti intr-un cadru prietenesc, unde stii ca nu va tipa nimeni la tine daca nu iese din prima :D

Cat despre faza cu instructorul no no comment ... fuckin psychos ...
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde doomey » 01 Dec 2007, 19:38

se oferă un clujean aici să o înveţe cum să parcheze lateral... şi putem să dăm şi alte sfaturi şi ponturi.... poate să vină chiar la întîlnire ca să aibă de unde alege instructori :)
doomey
Ford Freak

Maşina: ford focus 2000 1,8L TDDI 90CP futura break
VIN: WF0NXXGCDNYL67241

Mesajde Mihai L » 02 Dec 2007, 17:28

$1 scrie:$2u stiu daca sunt neaparat 'de partea cealalta a baricadei', respectiv de partea femeilor-as la volan; totusi, stiu precis ca sunt una dintre cele care isi stie foarte bine limitele si are bunul simt sa si le recunoasca public:

- nu stiu sa fac parcarea laterala :( ; n-am invatat la scoala - instructorul a gasit de cuviinta sa ma invete doar 'cum se conduce cu o mana', adica el ma tinea de dreapta cu o mana calda, moale si umeda precum o chiftea, iar eu nu-mi gaseam resursele sa-i spun succint cam ce cred eu despre treaba asta; oricum, poate ar fi bine sa-i multumesc lui dumnezeu ca n-a incercat sa ma convinga de faptul ca schimbatorul de viteze e undeva in mijlocul scaunului din dreapta, cu geometrie variabila si cu sprituitoare incorporata; anyway, caut instructor pentru faza cu parcarea laterala; pana atunci, am grija sa nu incomodez pe nimeni cu masina lasata aiurea

- nu ma dau in vant dupa viteza: n-am avut cu ce, n-am avut cu cine; dar am grija sa-i las pe altii sa treaca de mine, le semnalizez cand e liber si se pot angaja in depasirea mea fara riscuri

dintre plusurile pe care mi le acord:
- nu bruschez masina, nu am reactii imprevizibile, semnalizez intotdeauna, gest reflex, sunt extrem de generoasa, las pe cam toata lumea sa intre in fata mea; o fac atat de des, incat am ajuns sa am discutii cu pasagerul meu din dreapta, un tip fara carnet, care s-a apucat sa traga concluzii deloc magulitoare despre caracterul meu pe baza comportamentului din trafic;anticipez miscarile celui din fata si stiu ca trebuie sa ma feresc de alte femei la volan, de toti soferii care poarta pe cap palarii, sepci, cusme din blana de miel sau caciuli tricotate, cu ciucuri in varf, de pietonii care se pun in miscare pe treceri de pietoni de parca s-a dat startul la nu stiu ce proba de viteza

nu conduc impresionant; sper sa intalnesc masculul care sa ma ajute s-o fac sau sa o faca el in locul meu :)

Cel mai important este sa-ti stii limitele si sa poti recunoaste asta.
Restul (sa inveti efectiv parcarea) e un fleac, in cel mai rau caz te mai ajuti cu niste senzori de parcare.
Felicitari!
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde mariuscociorva » 02 Dec 2007, 19:44

uite o persoana corecta , care stie ca are si puncte bune dar si scapari . sigur daca te duci la intalnirea clun ford o sa se gaseasca cineva sa te ajute.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde zuza » 17 Dec 2007, 20:53

Sa incepem prin a felicita "majoritatea" covarsitoare a masculilor de pe acest forum care au recunoscut ca nu sunt "daddies" intr-ale sofatului (!). Al doilea punct pe ordinea de zi sunt felicitarile pentru gabri_oana, pentru ocazia magistrala pe care mi-a oferit-o de a-i injura pe barbati :D. Al treilea punct din agenda este format din urmatoarele sub-capitole :
1. categoria "eu am masina mare, va fac pe toti" - fara generalizari, orice sofer care se vede intr-o masina ,ai inalta decat statul sau, are "cojones" si proasta impresie ca poate face orice
2. categoria "eu sunt mai smecher, nu stau in coloana" - aici o particularizare. n-am prea vazut femei care sa depaseasca pe contrasens coloana de masini, pentru a evita un semafor sau mai stiu eu. ma pot insela, evident, doar ca eu inca nu am vazut. asteptam cu interes momentul.
3. categoria "eu nu stau la semafor" - aici grava generalizare. mi s-a intamplat cel putin de 3 ori sa stau la semafor, intrucat era ROSU, si pe langa mine sa treaca cate un smecher (DA, barbat!), netinand seama de culoare aratata de acel obiect din mijlocul intersectiei.
4. categia "fac eu din 2 benzi, 3, ca sa-i tai fata aluia de sta la semafor ca un bou(sau ca o vaca)". constant, inainte de semaforul de la aviatiei, se produc "dopuri", intrucat din 2 benzi, se gasesc cativa smecheri sa faca 3. care, imediat ce s-a dat drumul la semafor, se ingusteaza la loc in 2, motiv pentru care nici unul nu "lasa de la el", cum s-au exprimat colegii mei, motiv pentru care stam inca o data sau de doua ori la semafor. cum ne e norocul.
4. categoria "iti tai fata"- ah, de cate ori nu ni s-a intamplat?
5. categoria "pentru ce e maneta asta din dreapta, de langa volan?" - si aici nu mai generalizez la bemveisti, desi la ei e cel mai des intalnit fenomen. generalizez la masculi, insclusiv la anexa proprie si personala. NU semnalizeaza. De ce? Pentru ca s-a asigurat. Si?
6. categoria "sunt smecher, ocup 2 benzi". intamplata saptamana trecuta. O dacie de PH, in fata mea, pe mijlocul celor doua benzi de la semaforul de la Piata Presei. Reiterez, pe MIJLOC! De ce? Pentru ca poate!!
Si apoi intrebati de ce claxonam...
Ma opresc aici, ca am obosit. Daca ar fi sa am un pre-infarct de la fiecare moment la care m-am enervat cu barbatii in trafic, pana acum miroseam florile de la radacina.
Prefer sa incerc pe cat posibil sa nu incurc pe nimeni si sa-mi respect colegii de trafic. Pana la proba contrarie ;)
Succes si sa ne vedem sanatosi in trafic :)
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

Mesajde vicster » 17 Dec 2007, 21:11

maneta de semnalizare stiam k e pe stanga...cel putin la fiesta, cielo, bmw si mercedes. ma insel?
12/03 Fiesta 1.3 60CP // BMW E46 320d Touring 2005 // Focus hatchback 1.8tdci 2007
vicster
Gold Member

Maşina: FOCUS 2007, 1.8tdci, 115cp

Mesajde bogda1313 » 17 Dec 2007, 21:13

Maneta din dreapta spala parbrizul si luneta. Si nu te mai lua de Daciile din PH :P.
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde Cornel001 » 17 Dec 2007, 23:21

Pai asa sunt barbatii, porci ordinari, umbla cu masinile murdare in loc sa dea la maneta sa spele...
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Re: Si cu barbatii cum ramane?

Mesajde wanna » 23 Apr 2008, 18:33

n-am mai scris de ceva vreme aici... dar iata ca azi s-a intamplat ceva :D

conduceam linistita, pe o strada n-are importanta, si se face coloana pt ca semaforul era rosu.
Un pusti cu un BMW din 1900 toamna, cu nr de inmatriculare cumva BAD, cu niste stopuri mai deosebite asa, cu semnul de la nike pe luneta si cu o fufa in dreapta, fara sa semnalizeze vrea sa se bage in fata mea (de obicei las sa se intre in fata, dar nu suport sa te bagi ca nesimtitul cu tupeu de porcina), si eu inaintez usor si ii blochez practic manevra ... in acest moment deosebitul pusti ce dorea sa impresioneze suava fufa ce ii statea in dreapta, deschide geamul si imi zice cu un accent de tuciuriu " auzi, ma pis pe tine" ...
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde papi » 23 Apr 2008, 18:43

wanna nu cred ca asta e locul in care trebuia sa scrii, cred ca mai indicat era sa scrii in topicul cu numele "si cu zburatoarele cum ramane?"
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 23 Apr 2008, 19:15

pai si cum de l-ai auzit ? nu erai cu geamurile inchise si cu niste rock dat la maxim ?
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde wanna » 23 Apr 2008, 20:02

$1 scrie:$2ai si cum de l-ai auzit ? nu erai cu geamurile inchise si cu niste rock dat la maxim ?

eu aveam geamurile inchise, si nu ascultam muzica, iar el a tipat cat sa auda tot bulevardul :(
Imagine
wanna
Supergirl

Mesajde DGAlexandru » 23 Apr 2008, 20:10

$1 scrie:$2quot; auzi, ma pis pe tine" ...

R: Sa ai grija din ce directie bate vantul, ca la ce masina ai, sigur o ai mica si e posibil sa te uzi =))
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Cornel001 » 23 Apr 2008, 21:01

oricum ai scapat mai ieftin, mie mi-a scuipat acu doua zile un cocalar papucar pe parbriz... bine ca n-avea prea mult in el...
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde BogdanF » 23 Apr 2008, 21:45

Eu mi-as lua permis portarma pentru ak-47 :))
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde danim » 24 Apr 2008, 09:23

Draga wanna imi pare bine ca te-am cunoscut. Uite, incerc si eu sa ma bag in vorba, desi nu sunt decat incepatoare in ale soferiei, dar am avut un instructor al dracului (si foarte bun-profesionist, de meserie) pe care l-am bestelit dupa ce am luat permisul pentru ca nu mi-a spus niciodata, pe timpul orelor de scoala, ca merg bine. La sfarsit a catadicsit, mergand in masina din spatele meu la examen, ca am mers OK. Dupa ce a aflat ca luasem. Si eram la prima incercare si abia imi simteam palmele de emotii!
Acum mai on-topic. Am observat ca si la intalniri fetele, daca nu sunt sub 25 de ani si pe principiul 90-60-90 la body nu prea sunt bagate in seama de majoritari!!. Uite ca si pe forum, daca te iei de ei o iau in nume personal. :))
Mie mi-a priit foarte mult ca am intalnit aici cativa baieti (asa ca sa-i alint...) de la care am gasit surse de incurajare si care m-au determinat sa ma urc in masina mea prima data cu bucurie si nu cu frica. Adispan, KomandatuR, Toxicristi stiu despre ce e vorba. :-* Si pot spune ca am intalnit oameni deosebiti. Dar in trafic intalnesc zilnic 4-5 fitosi din astia care, vazandu-ma cu lamiia in geam, incearca sa ma intimideze. Dupa ce o mare perioada de timp m-au framantat intrebarile de genul "oare de ce?", m-am decis sa ma invalui in nesimtire si sa fiu atenta doar la ce se intampla, sa conduc EU mai...preventiv.Desi poti fi "jumulit" chiar daca nu esti de vina, nu-i asa? #:-S
Nu stiu cate fete(femei) casatorite, cu joburi si cu copii sunt pe forumul asta, dar oare barbatii nu au acasa sotii, mame, prietene sau fiice? S-a uitat vreunul vreodata atent ce fac ele toata ziua si din ce considerente au nevoie de un mijloc de locomotie cu 4 roti? Au uitat ca, pentru a pleca ei cu baietii la meci sau la bere su...oriunde se duc in gasca, trebuie sa ramana cineva acasa cu toate treburile?
Nu vreau sa fiu rea dar o sa vedti rar o femeie care se fardeaza in retrovizoare avand scaunul de bebe in spate sau chiar bebe-ul. Sau vreuna cu copii pe locurile din spate care sofeaza seara dupa ora 19.00 cu ochelarii de soare pe nas, abia aparand din scaunul unui tanc de genul SUV-urilor ?
Problema pe care am remarcat-o ar fi ca fitoasele si fitosii apar cand oamenii "seriosi" sau cu anume responsabilitati nu prea sunt prin trafic Uite, de exemplu intre orele 10.00-15.00 uitati-va in trafic in jurul vostru si spuneti-ne si noua cam ce ati constatat. Nu intra aici masinile de la firme sau camioane sau alte vehicule comerciale.
Fetelor, nu va lasati dominate. =D> Or fi ei masculii mai "bagaciosi" in seama, dar fara femeile din umbra care sa-i nasca, sa-i sustina si sa-i iubeasca nu fac nici 2 bani gauriti!!!! :D
New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
danim

Maşina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
VIN: WF0FXXWPMFRS79361

Mesajde wanna » 24 Apr 2008, 10:09

Sie mie mi-a facut placere sa va cunosc pe tine, si pe familia ta.
Despre lamaite, eu cred ca ar trebui sa nu le mai pui in geam, sau sa le tii gen "cazute" in cazul in care te opreste politia, ca sa nu mai intre toti "smecherii" in fata ta.
sunt perfect de acord cu tine, ca fetele/femeile praf la volan sunt alea care au un "sponsor" ce le-a cumparat un SUV sau o masina smechera de ultima ora, cu care sa se deplaseze de la sala la coafor si retur.
Imagine
wanna
Supergirl

Mesajde danim » 24 Apr 2008, 10:27

$1 scrie:$2ie mie mi-a facut placere sa va cunosc pe tine, si pe familia ta.
Despre lamaite, eu cred ca ar trebui sa nu le mai pui in geam, sau sa le tii gen "cazute" in cazul in care te opreste politia, ca sa nu mai intre toti "smecherii" in fata ta.
sunt perfect de acord cu tine, ca fetele/femeile praf la volan sunt alea care au un "sponsor" ce le-a cumparat un SUV sau o masina smechera de ultima ora, cu care sa se deplaseze de la sala la coafor si retur.

Culmea stii care e? Ca in dese cazuri masinile nici nu le apartin macar. Sunt ori ale firmei "sponsorului" ori masinile SH ale aluia doar ca sunt spalate si ceruite mai des. Si daca se enerveaza si iese din turela, ramai masca la ce poate indura saraca limba romana....Creier de 14 ani, vocabular de groapa de gunoi si fite......gramezi, uitand ca ieri-alaltaieri "maturau" podelele sau "centura" prin vreo vagauna.
Pe la bancuri era unul cu blonde, cu ceva jocuri de noroc. Acolo e o vorba buna pusa ca morala: "Nu toate blondele sunt proaste, dar barbati....tot barbati...".
Bafta mare la ce te asteapta peste o luna cu sesiunea si poate reusim sa ne revedem la intalnirea din mai. Poate se nimereste dupa 15 mai, ca atunci pot sa mai scap...In aprilie, cu nebunia de summit(dee, institutiile implicate) si cu sarbatorile de paste (adica ce implica ele-curatenii, aprovizionari...) n-am apucat sa ajung la nici una si imi pare tare raaaaaau. :(( . Mai ales ca fiica-mea facuse o micuta pasiune pentru adispan si KomandatuR. N-am intrebat-o de motive, dar poate "fotomodelu`" sa dezvaluie ceva secrete de succes!!???? :-"
:-* See you!!!
New Kuga 2024 owner
danim

Mesajde Cornel001 » 24 Apr 2008, 10:38

daca e femeie si cu lamaie ma bag si eu ca altfel sunt sanse mari sa adorm in spatele ei.
daca apuc sa vad ca merge bine, nu mai tin sa ma bag.
:D
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde danim » 24 Apr 2008, 11:56

$1 scrie:$2aca e femeie si cu lamaie ma bag si eu ca altfel sunt sanse mari sa adorm in spatele ei.
daca apuc sa vad ca merge bine, nu mai tin sa ma bag.
:D
.
Slabe sanse de somn in spatele meu. Am avut un instructor care ma silit sa invat ca somnul in trafic naste monstrii... si lipsa de reactie la un moment dat.
Mi-a parut bine sa te cunosc-de la distanta insa -la intalnirea din 22 martie de la Academie. Mi-a indicat unul din colegi cine esti, erai foarte "prins" de ST-ul lui Darian (cel cu B-***-NXO parca).
Din pacate nu cred ca frecventam aceleasi trasee, ca ar fi fost interesant. Poate, mai la vara, la o bere-fara alcool-sau poate la un meci de fortbal (cu mine pe margine ca spectator-chibit).
New Kuga 2024 owner
danim

Mesajde toxicristi » 24 Apr 2008, 11:57

$1 scrie:$2r fi ei masculii mai "bagaciosi" in seama, dar fara femeile din umbra care sa-i nasca, sa-i sustina si sa-i iubeasca nu fac nici 2 bani gauriti!!!! :D

=D> =D> =D> =D> ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

Revenind la probleme de trafic..Impropriu termen, "trafic". In Romania, "cursa" cred ca ar fi mai ok, ca toti se grabesc sa ajunga primii si nu cumva sa il lase pe unu sa iasa de pe o stradutza laturalnica (aici nu ma refer la smecheri care cred ca pot farierii pe toata lumea) ca ajunge cu 2-3 metri mai tarziu la destinatie.... La cum se circula, pardon, sta la voi in oras, nu cred ca are vreo importanta daca soferul e M sau F :D
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Cornel001 » 24 Apr 2008, 12:40

uite ca nu mi-a venit sa cred... daca era femeie mai intelegeam :D :P
http://www.onlinesport.ro/stiri/motor/a ... amvaie.htm
Foto: Logan prins intre doua tramvaie

"Dupa ce un baiat destept a incercat sa mearga cu un SUV coreean linia trenului usor 41, pe Podul Grant, un alt tip inteligent a testat un Logan intre doua tramvaie. Iata ce a iesit."
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde adicristea » 24 Apr 2008, 13:07

Aia cu Loganul o vazusem, dar as fi taaaaaaaaaaaaaare curios sa avem si un filmulet cu sunet al aluia cu Jeep-ul. Ce dobitoc!!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Tiry213 » 24 Apr 2008, 13:35

$1 scrie:$2ia cu Loganul o vazusem, dar as fi taaaaaaaaaaaaaare curios sa avem si un filmulet cu sunet al aluia cu Jeep-ul. Ce dobitoc!!

cauta pe youtube
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde leut27 » 24 Apr 2008, 13:38

$1 scrie:$2raga wanna imi pare bine ca te-am cunoscut. Uite, incerc si eu sa ma bag in vorba, desi nu sunt decat incepatoare in ale soferiei, dar am avut un instructor al dracului (si foarte bun-profesionist, de meserie) pe care l-am bestelit dupa ce am luat permisul pentru ca nu mi-a spus niciodata, pe timpul orelor de scoala, ca merg bine. La sfarsit a catadicsit, mergand in masina din spatele meu la examen, ca am mers OK. Dupa ce a aflat ca luasem. Si eram la prima incercare si abia imi simteam palmele de emotii!
Acum mai on-topic. Am observat ca si la intalniri fetele, daca nu sunt sub 25 de ani si pe principiul 90-60-90 la body nu prea sunt bagate in seama de majoritari!!. Uite ca si pe forum, daca te iei de ei o iau in nume personal. :))
Mie mi-a priit foarte mult ca am intalnit aici cativa baieti (asa ca sa-i alint...) de la care am gasit surse de incurajare si care m-au determinat sa ma urc in masina mea prima data cu bucurie si nu cu frica. Adispan, KomandatuR, Toxicristi stiu despre ce e vorba. :-* Si pot spune ca am intalnit oameni deosebiti. Dar in trafic intalnesc zilnic 4-5 fitosi din astia care, vazandu-ma cu lamiia in geam, incearca sa ma intimideze. Dupa ce o mare perioada de timp m-au framantat intrebarile de genul "oare de ce?", m-am decis sa ma invalui in nesimtire si sa fiu atenta doar la ce se intampla, sa conduc EU mai...preventiv.Desi poti fi "jumulit" chiar daca nu esti de vina, nu-i asa? #:-S
Nu stiu cate fete(femei) casatorite, cu joburi si cu copii sunt pe forumul asta, dar oare barbatii nu au acasa sotii, mame, prietene sau fiice? S-a uitat vreunul vreodata atent ce fac ele toata ziua si din ce considerente au nevoie de un mijloc de locomotie cu 4 roti? Au uitat ca, pentru a pleca ei cu baietii la meci sau la bere su...oriunde se duc in gasca, trebuie sa ramana cineva acasa cu toate treburile?
Nu vreau sa fiu rea dar o sa vedti rar o femeie care se fardeaza in retrovizoare avand scaunul de bebe in spate sau chiar bebe-ul. Sau vreuna cu copii pe locurile din spate care sofeaza seara dupa ora 19.00 cu ochelarii de soare pe nas, abia aparand din scaunul unui tanc de genul SUV-urilor ?
Problema pe care am remarcat-o ar fi ca fitoasele si fitosii apar cand oamenii "seriosi" sau cu anume responsabilitati nu prea sunt prin trafic Uite, de exemplu intre orele 10.00-15.00 uitati-va in trafic in jurul vostru si spuneti-ne si noua cam ce ati constatat. Nu intra aici masinile de la firme sau camioane sau alte vehicule comerciale.
Fetelor, nu va lasati dominate. =D> Or fi ei masculii mai "bagaciosi" in seama, dar fara femeile din umbra care sa-i nasca, sa-i sustina si sa-i iubeasca nu fac nici 2 bani gauriti!!!! :D

Nu vreau sa fiu rea dar o sa vedti rar o femeie care se fardeaza in retrovizoare avand scaunul de bebe in spate sau chiar bebe-ul. Sau vreuna cu copii pe locurile din spate care sofeaza seara dupa ora 19.00 cu ochelarii de

Aici c gresesti un pic,

Mi s-a intamplat mie u caz cu o astfel de doamna ca re is tine copilul in dreapta , pe scaunul masinii si nu in scaunul special, copilul nu avea mai mult de 4 luni, risca sa cada si fara sa puna masa o frana mai puternica, in fine,, tipa cu pricina nu s-a uitat in oglinda din stanga ei sa ma vada si a ocolit o canalizare acoperita trangand de volan chiar spre mine si in mine daca nu puneam un pic de frana si daca nu intram pe contra sens...
Fete cu ochelarii de soare in februarie la ora 18:00 am vazut, bine ca nu era post( scuzati expresia)
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde adicristea » 24 Apr 2008, 13:46

Cu sunet nu am gasit, ai vreun link?

[Later Edited] Scuze :D.
Ultima oară modificat de adicristea pe 24 Apr 2008, 13:56, modificat 1 dată în total.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde wanna » 24 Apr 2008, 13:48

aici vorbim despre gafela barbatilor !! + ca acest filmulet a mai fost pus la "misoginism"
Imagine
wanna
Supergirl

Mesajde danim » 24 Apr 2008, 14:35

$1 scrie:$2ici vorbim despre gafela barbatilor !! + ca acest filmulet a mai fost pus la "misoginism"

Eu cred ca profita ca suntem putine pe forum!!!!
New Kuga 2024 owner
danim

Mesajde DGAlexandru » 24 Apr 2008, 14:44

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ici vorbim despre gafela barbatilor !! + ca acest filmulet a mai fost pus la "misoginism"

Eu cred ca profita ca suntem putine pe forum!!!!

8-} :-" Pot sa fiu rau, un pic ? Nu vreti sa va ajutam sa va mai inmultiti ? :-* O:-) ;;) >:D<
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde leut27 » 24 Apr 2008, 14:47

adevarul este ca da sunteti putine pe forum

si rescpectiv la ceea ce spuneai intr-un post anterior ca daca vii la intalnirii si nu ai 25 sau 25 de ani nu se uita nimeni la tine, sa stii ca f multi din cei care vin la intalniri sunt oamenii cu familii acasa si nu cred este asa cum spui tu :)

Acum ca mai sunt si cazuri contrarii asta se intampla....!!!

wanna esti din braila sau din tulcea? sotia mea a zis ca te stie de undeva si m-a intrebat daca esti din tulcea:)

o zi buna
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum