Sa incepem prin a felicita "majoritatea" covarsitoare a masculilor de pe acest forum care au recunoscut ca nu sunt "daddies" intr-ale sofatului (!). Al doilea punct pe ordinea de zi sunt felicitarile pentru gabri_oana, pentru ocazia magistrala pe care mi-a oferit-o de a-i injura pe barbati

. Al treilea punct din agenda este format din urmatoarele sub-capitole :
1. categoria "eu am masina mare, va fac pe toti" - fara generalizari, orice sofer care se vede intr-o masina ,ai inalta decat statul sau, are "cojones" si proasta impresie ca poate face orice
2. categoria "eu sunt mai smecher, nu stau in coloana" - aici o particularizare. n-am prea vazut femei care sa depaseasca pe contrasens coloana de masini, pentru a evita un semafor sau mai stiu eu. ma pot insela, evident, doar ca eu inca nu am vazut. asteptam cu interes momentul.
3. categoria "eu nu stau la semafor" - aici grava generalizare. mi s-a intamplat cel putin de 3 ori sa stau la semafor, intrucat era ROSU, si pe langa mine sa treaca cate un smecher (DA, barbat!), netinand seama de culoare aratata de acel obiect din mijlocul intersectiei.
4. categia "fac eu din 2 benzi, 3, ca sa-i tai fata aluia de sta la semafor ca un bou(sau ca o vaca)". constant, inainte de semaforul de la aviatiei, se produc "dopuri", intrucat din 2 benzi, se gasesc cativa smecheri sa faca 3. care, imediat ce s-a dat drumul la semafor, se ingusteaza la loc in 2, motiv pentru care nici unul nu "lasa de la el", cum s-au exprimat colegii mei, motiv pentru care stam inca o data sau de doua ori la semafor. cum ne e norocul.
4. categoria "iti tai fata"- ah, de cate ori nu ni s-a intamplat?
5. categoria "pentru ce e maneta asta din dreapta, de langa volan?" - si aici nu mai generalizez la bemveisti, desi la ei e cel mai des intalnit fenomen. generalizez la masculi, insclusiv la anexa proprie si personala. NU semnalizeaza. De ce? Pentru ca s-a asigurat. Si?
6. categoria "sunt smecher, ocup 2 benzi". intamplata saptamana trecuta. O dacie de PH, in fata mea, pe mijlocul celor doua benzi de la semaforul de la Piata Presei. Reiterez, pe MIJLOC! De ce? Pentru ca poate!!
Si apoi intrebati de ce claxonam...
Ma opresc aici, ca am obosit. Daca ar fi sa am un pre-infarct de la fiecare moment la care m-am enervat cu barbatii in trafic, pana acum miroseam florile de la radacina.
Prefer sa incerc pe cat posibil sa nu incurc pe nimeni si sa-mi respect colegii de trafic. Pana la proba contrarie
Succes si sa ne vedem sanatosi in trafic