01 Dec 2007, 18:28
01 Dec 2007, 19:38
02 Dec 2007, 17:28
$1 scrie:$2u stiu daca sunt neaparat 'de partea cealalta a baricadei', respectiv de partea femeilor-as la volan; totusi, stiu precis ca sunt una dintre cele care isi stie foarte bine limitele si are bunul simt sa si le recunoasca public:
- nu stiu sa fac parcarea laterala; n-am invatat la scoala - instructorul a gasit de cuviinta sa ma invete doar 'cum se conduce cu o mana', adica el ma tinea de dreapta cu o mana calda, moale si umeda precum o chiftea, iar eu nu-mi gaseam resursele sa-i spun succint cam ce cred eu despre treaba asta; oricum, poate ar fi bine sa-i multumesc lui dumnezeu ca n-a incercat sa ma convinga de faptul ca schimbatorul de viteze e undeva in mijlocul scaunului din dreapta, cu geometrie variabila si cu sprituitoare incorporata; anyway, caut instructor pentru faza cu parcarea laterala; pana atunci, am grija sa nu incomodez pe nimeni cu masina lasata aiurea
- nu ma dau in vant dupa viteza: n-am avut cu ce, n-am avut cu cine; dar am grija sa-i las pe altii sa treaca de mine, le semnalizez cand e liber si se pot angaja in depasirea mea fara riscuri
dintre plusurile pe care mi le acord:
- nu bruschez masina, nu am reactii imprevizibile, semnalizez intotdeauna, gest reflex, sunt extrem de generoasa, las pe cam toata lumea sa intre in fata mea; o fac atat de des, incat am ajuns sa am discutii cu pasagerul meu din dreapta, un tip fara carnet, care s-a apucat sa traga concluzii deloc magulitoare despre caracterul meu pe baza comportamentului din trafic;anticipez miscarile celui din fata si stiu ca trebuie sa ma feresc de alte femei la volan, de toti soferii care poarta pe cap palarii, sepci, cusme din blana de miel sau caciuli tricotate, cu ciucuri in varf, de pietonii care se pun in miscare pe treceri de pietoni de parca s-a dat startul la nu stiu ce proba de viteza
nu conduc impresionant; sper sa intalnesc masculul care sa ma ajute s-o fac sau sa o faca el in locul meu
02 Dec 2007, 19:44
17 Dec 2007, 20:53
17 Dec 2007, 21:11
17 Dec 2007, 21:13
17 Dec 2007, 23:21
23 Apr 2008, 18:33
23 Apr 2008, 18:43
23 Apr 2008, 19:15
23 Apr 2008, 20:02
$1 scrie:$2ai si cum de l-ai auzit ? nu erai cu geamurile inchise si cu niste rock dat la maxim ?
23 Apr 2008, 20:10
$1 scrie:$2quot; auzi, ma pis pe tine" ...
23 Apr 2008, 21:01
23 Apr 2008, 21:45
24 Apr 2008, 09:23
24 Apr 2008, 10:09
24 Apr 2008, 10:27
$1 scrie:$2ie mie mi-a facut placere sa va cunosc pe tine, si pe familia ta.
Despre lamaite, eu cred ca ar trebui sa nu le mai pui in geam, sau sa le tii gen "cazute" in cazul in care te opreste politia, ca sa nu mai intre toti "smecherii" in fata ta.
sunt perfect de acord cu tine, ca fetele/femeile praf la volan sunt alea care au un "sponsor" ce le-a cumparat un SUV sau o masina smechera de ultima ora, cu care sa se deplaseze de la sala la coafor si retur.
24 Apr 2008, 10:38
24 Apr 2008, 11:56
.$1 scrie:$2aca e femeie si cu lamaie ma bag si eu ca altfel sunt sanse mari sa adorm in spatele ei.
daca apuc sa vad ca merge bine, nu mai tin sa ma bag.
24 Apr 2008, 11:57
$1 scrie:$2r fi ei masculii mai "bagaciosi" in seama, dar fara femeile din umbra care sa-i nasca, sa-i sustina si sa-i iubeasca nu fac nici 2 bani gauriti!!!!
24 Apr 2008, 12:40
24 Apr 2008, 13:07
24 Apr 2008, 13:35
$1 scrie:$2ia cu Loganul o vazusem, dar as fi taaaaaaaaaaaaaare curios sa avem si un filmulet cu sunet al aluia cu Jeep-ul. Ce dobitoc!!
24 Apr 2008, 13:38
$1 scrie:$2raga wanna imi pare bine ca te-am cunoscut. Uite, incerc si eu sa ma bag in vorba, desi nu sunt decat incepatoare in ale soferiei, dar am avut un instructor al dracului (si foarte bun-profesionist, de meserie) pe care l-am bestelit dupa ce am luat permisul pentru ca nu mi-a spus niciodata, pe timpul orelor de scoala, ca merg bine. La sfarsit a catadicsit, mergand in masina din spatele meu la examen, ca am mers OK. Dupa ce a aflat ca luasem. Si eram la prima incercare si abia imi simteam palmele de emotii!
Acum mai on-topic. Am observat ca si la intalniri fetele, daca nu sunt sub 25 de ani si pe principiul 90-60-90 la body nu prea sunt bagate in seama de majoritari!!. Uite ca si pe forum, daca te iei de ei o iau in nume personal.![]()
Mie mi-a priit foarte mult ca am intalnit aici cativa baieti (asa ca sa-i alint...) de la care am gasit surse de incurajare si care m-au determinat sa ma urc in masina mea prima data cu bucurie si nu cu frica. Adispan, KomandatuR, Toxicristi stiu despre ce e vorba.Si pot spune ca am intalnit oameni deosebiti. Dar in trafic intalnesc zilnic 4-5 fitosi din astia care, vazandu-ma cu lamiia in geam, incearca sa ma intimideze. Dupa ce o mare perioada de timp m-au framantat intrebarile de genul "oare de ce?", m-am decis sa ma invalui in nesimtire si sa fiu atenta doar la ce se intampla, sa conduc EU mai...preventiv.Desi poti fi "jumulit" chiar daca nu esti de vina, nu-i asa?
![]()
Nu stiu cate fete(femei) casatorite, cu joburi si cu copii sunt pe forumul asta, dar oare barbatii nu au acasa sotii, mame, prietene sau fiice? S-a uitat vreunul vreodata atent ce fac ele toata ziua si din ce considerente au nevoie de un mijloc de locomotie cu 4 roti? Au uitat ca, pentru a pleca ei cu baietii la meci sau la bere su...oriunde se duc in gasca, trebuie sa ramana cineva acasa cu toate treburile?
Nu vreau sa fiu rea dar o sa vedti rar o femeie care se fardeaza in retrovizoare avand scaunul de bebe in spate sau chiar bebe-ul. Sau vreuna cu copii pe locurile din spate care sofeaza seara dupa ora 19.00 cu ochelarii de soare pe nas, abia aparand din scaunul unui tanc de genul SUV-urilor ?
Problema pe care am remarcat-o ar fi ca fitoasele si fitosii apar cand oamenii "seriosi" sau cu anume responsabilitati nu prea sunt prin trafic Uite, de exemplu intre orele 10.00-15.00 uitati-va in trafic in jurul vostru si spuneti-ne si noua cam ce ati constatat. Nu intra aici masinile de la firme sau camioane sau alte vehicule comerciale.
Fetelor, nu va lasati dominate.Or fi ei masculii mai "bagaciosi" in seama, dar fara femeile din umbra care sa-i nasca, sa-i sustina si sa-i iubeasca nu fac nici 2 bani gauriti!!!!
24 Apr 2008, 13:46
24 Apr 2008, 13:48
24 Apr 2008, 14:35
$1 scrie:$2ici vorbim despre gafela barbatilor !! + ca acest filmulet a mai fost pus la "misoginism"
24 Apr 2008, 14:44
$1 scrie:$2$1 scrie:$2ici vorbim despre gafela barbatilor !! + ca acest filmulet a mai fost pus la "misoginism"
Eu cred ca profita ca suntem putine pe forum!!!!
24 Apr 2008, 14:47