Hai sa-mi vars si eu supararea caci azi am avut o zi incredibil de proasta.M-a oprit politia pentru prima oara in cei peste 4 ani de cand am focusul.Dupa ce mi-au verificat actele imi spun ca am doua denuntii una pentru ca nu am fost politicos cu un agent de politie si a doua stupefactie:Consum de droguri!!

,eu care nu am probat in viata mea!Imediat m-am dus la sediul lor sa vad care e treaba pentru ca nu se poate asa ceva,pe mine nici macar nu m-au oprit in ultimii 5 ani d"apai sa ma prinda cu droguri.De prima denuntie stiam vorba vine.Sa va explic:acum vreo 6 luni l-a oprit politia pe un prieten cu care eram in masina la momentul respectiv(masina lui).Ne-a dat jos,ne-au perchezitionat si au vorbit pe un ton foarte urat spunandu-mi sa-mi scot mainile din buzunar cand vorbesc cu el si m-a trimis deoparte pe trotuar cu o exprimare ca si cum ai trimite un caine mars acolo!Normal ca m-am aprins si i-am spus ca stau cum vreau eu,in fine nu i-am insultat si nu m-am certat cu ei,dar m-au amenintat ca imi fac denuntie la care eu i-am cerut numarul de insigna ca sa ii pun si eu denuntie pt ca nu s-a prezentat si s-a comportat foarte urat(ei sunt cei care s-au comportat urat).Nu a vrut sa mi-l dea desi era obligat,iar astazi am aflat ca chiar mi-a facut denuntie.Erau niste tinerei la vreo 20 si ceva de ani necopti la minte si foarte smecheri pe deasupra,in fine asta e.A doua denuntie cea cu drogurile,nu stiu ce e cu ea de unde si cum a aparut.M-am dus astazi la politie sa vad.Au verificat si acolo si mi-au spus pe un ton clar:Normal te-au prins si te-au denuntat in noiembrie anul trecut!Au spus ca o sa trebuiasca sa ma prezint la proces.Degeaba am tot insistat ca nu se poate eu nu am fost prins cu droguri si bla bla bla ca s-au uitat la mine ca la un nebun si m-au trimis la circulatie.Acolo aceeasi chestie,nu mai stiu ce sa mai fac

Acum seara m-am pus sa caut prin monitoarele oficiale pe internet si surpriza ce credeti ca am gasit:Doua amenzi pe numele meu cu seria mea de la documentul de identitate dar alt numar de inmatriculare,nu e numarul meu .O amenda de 91€ si una de 150€.Una de parcare neregulamentara si una de radar cu foto.Acum ma gandesc de unde a mai aparut masina asta pe numele meu??Poate de aici e denuntia cu drogurile o fi a lu asta.Am scos pagina respectiva la imprimanta si maine ma duc la politie sa vad ce s-a intamplat pt ca este imposibil sa am o masina inscrisa pe numele meu si eu sa nu stiu.Colac peste pupaza ca sa inchei ziua fatal,am schimbat filtrul de motorina,am aerisit perfect,cu o pompa am tras motorina pana nu a mai iesit aer deloc,dar nu am inchis bine clema de la furtun fara sa-mi dau seama(eram si necajit si furios).Cum era si normal dupa 1 minut de mers la relanti motorul s-a oprit pentru ca a tras aer.Nu am mai dat la automat pt ca e clar ca s-a dezamorsat pompa de inalta si numai rau as face.Maine dimineata am sa sun la asigurare sa-mi trimita o platforma si o duc la reprezentanta. Offffffffffffffffffff!Cam multe necazuri pentru o zi nu?
FOCUS 2002 TDCI 115CP hatchback,comp.bord,climatronic,etc. MACHINE SILVER METALLIC