ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

03 Mai 2010, 23:45

Daca te uiti la semnatura lui,gasesti si numarul de telefon...in al doilea topic ;)

04 Mai 2010, 10:46

Bravo Don Gyovany, acum l-ai suparat si mai tare, ca a avut tot timpul numarul de telefon la indemana... :D

04 Mai 2010, 10:48

Sa mai zicem ca il are si in Profil (daca apesti pe butonul de Profile)? :))

04 Mai 2010, 15:54

=D>

04 Mai 2010, 17:20

Suparat ca s-a scumpit curentul (auto)! Sau mi se pare mie???!!! Pt. ca tot mai multi coca si taximertisti nu semnalizeaza.

04 Mai 2010, 17:34

Probabil stau cu mana aia in pantaloni si de aceea nu pot semnaliza... :D

05 Mai 2010, 18:59

$1 scrie:$2robabil stau cu mana aia in pantaloni si de aceea nu pot semnaliza... :D

De unde stii,esti unul dintre ei? :D :)) =))

05 Mai 2010, 19:02

^ eu zic ca are un prieten care are un prieten care a auzit de la alt prieten al unui prieten al prietenului vecinului varului cumnatului de soacra vitrega :)

05 Mai 2010, 19:14

Dupa cum vad are si avocat.
,,Sa ne traiti''-vorba unui coleg care era obsedat de emisiunea ,,Din dragoste'' 8-}

05 Mai 2010, 19:31

si tu ai gura cam mare...
as zice sa incerci sa te mai controlezi ;)

05 Mai 2010, 20:30

$1 scrie:$2i tu ai gura cam mare...
as zice sa incerci sa te mai controlezi ;)

Cine mai are?
Ce nu ai mai vazut broscuta mica cu gura mare?

05 Mai 2010, 21:02

Eu am vazut, sa stiti ca are dreptate! :D
Pe pariu insa ca nu ghiciti de ce are gura asa de mare...???
(indiciu: a se crea o legatura intre pantalonii de mai sus si broscuta cu gura mare... =)) )

05 Mai 2010, 21:52

Aaaa,deci tu luasei broscuta cu gura mare,de nu a vazut-o nimeni pe forum?
Totusi nu inteleg o chestie,daca aveai broscuta,ce nevoie mai aveai de mina? :D

05 Mai 2010, 21:56

Sunteti OFFTOPIC!!

06 Mai 2010, 09:18

Ce de :)) şi =)) în Cafeneaua supăraţilor... Voi faceţi haz de necaz cumva?

12 Mai 2010, 23:12

http://www.bbc.co.uk/romanian/news/stor ... dere.shtml

Foarte Trist! BBC Romania nu va mai emite din 1 August in limba romana.

13 Mai 2010, 02:54

Hai sa-mi vars si eu supararea caci azi am avut o zi incredibil de proasta.M-a oprit politia pentru prima oara in cei peste 4 ani de cand am focusul.Dupa ce mi-au verificat actele imi spun ca am doua denuntii una pentru ca nu am fost politicos cu un agent de politie si a doua stupefactie:Consum de droguri!! :-O ,eu care nu am probat in viata mea!Imediat m-am dus la sediul lor sa vad care e treaba pentru ca nu se poate asa ceva,pe mine nici macar nu m-au oprit in ultimii 5 ani d"apai sa ma prinda cu droguri.De prima denuntie stiam vorba vine.Sa va explic:acum vreo 6 luni l-a oprit politia pe un prieten cu care eram in masina la momentul respectiv(masina lui).Ne-a dat jos,ne-au perchezitionat si au vorbit pe un ton foarte urat spunandu-mi sa-mi scot mainile din buzunar cand vorbesc cu el si m-a trimis deoparte pe trotuar cu o exprimare ca si cum ai trimite un caine mars acolo!Normal ca m-am aprins si i-am spus ca stau cum vreau eu,in fine nu i-am insultat si nu m-am certat cu ei,dar m-au amenintat ca imi fac denuntie la care eu i-am cerut numarul de insigna ca sa ii pun si eu denuntie pt ca nu s-a prezentat si s-a comportat foarte urat(ei sunt cei care s-au comportat urat).Nu a vrut sa mi-l dea desi era obligat,iar astazi am aflat ca chiar mi-a facut denuntie.Erau niste tinerei la vreo 20 si ceva de ani necopti la minte si foarte smecheri pe deasupra,in fine asta e.A doua denuntie cea cu drogurile,nu stiu ce e cu ea de unde si cum a aparut.M-am dus astazi la politie sa vad.Au verificat si acolo si mi-au spus pe un ton clar:Normal te-au prins si te-au denuntat in noiembrie anul trecut!Au spus ca o sa trebuiasca sa ma prezint la proces.Degeaba am tot insistat ca nu se poate eu nu am fost prins cu droguri si bla bla bla ca s-au uitat la mine ca la un nebun si m-au trimis la circulatie.Acolo aceeasi chestie,nu mai stiu ce sa mai fac ~X( Acum seara m-am pus sa caut prin monitoarele oficiale pe internet si surpriza ce credeti ca am gasit:Doua amenzi pe numele meu cu seria mea de la documentul de identitate dar alt numar de inmatriculare,nu e numarul meu .O amenda de 91€ si una de 150€.Una de parcare neregulamentara si una de radar cu foto.Acum ma gandesc de unde a mai aparut masina asta pe numele meu??Poate de aici e denuntia cu drogurile o fi a lu asta.Am scos pagina respectiva la imprimanta si maine ma duc la politie sa vad ce s-a intamplat pt ca este imposibil sa am o masina inscrisa pe numele meu si eu sa nu stiu.Colac peste pupaza ca sa inchei ziua fatal,am schimbat filtrul de motorina,am aerisit perfect,cu o pompa am tras motorina pana nu a mai iesit aer deloc,dar nu am inchis bine clema de la furtun fara sa-mi dau seama(eram si necajit si furios).Cum era si normal dupa 1 minut de mers la relanti motorul s-a oprit pentru ca a tras aer.Nu am mai dat la automat pt ca e clar ca s-a dezamorsat pompa de inalta si numai rau as face.Maine dimineata am sa sun la asigurare sa-mi trimita o platforma si o duc la reprezentanta. Offffffffffffffffffff!Cam multe necazuri pentru o zi nu?

13 Mai 2010, 05:16

Uuuu!! Naspa cand ai de-a face cu incurcaturi birocratice. :(
Parca vad ca mai este inca unu, pe acelasi buletin cu tine.

13 Mai 2010, 05:17

Salut,
Nu te mai vaieta degeaba,ai PM de la mine,o zi buna.

13 Mai 2010, 05:39

Bibaneee!! Esti treaz la ora asta??? :-/
Inseamna ca nu dai azi o cafea..... ;)

27 Mai 2010, 22:03

nu pot sa cred cati romani fericiti sunt.
prin cafeneaua suparatilor bate vantul si se depune praful.
ei bine, eu vreau abonament aici. motiv : somaj.
:|

27 Mai 2010, 22:06

eu lucrez si tot nu sunt fericit...suntem tratati ca niste sclavi...pentru 850 ron\luna

27 Mai 2010, 22:19

$1 scrie:$2u vreau abonament aici. motiv : somaj.

Stii bancul ala... "mai rau nu se poate... ba se poate!!!" Da, eu am exemplul in familie, nici macar somaj... Da' las' ca trece, sa fim optimisti, gasim noi solutii! Bafta!

28 Mai 2010, 08:58

stii de ce andreea?
pentru ca romanul are simtul umorului.. si cum spunea demult nea Marin..
un neamt povesteste un accident de masina ca fiind o catastrofa.. iar romanul ca o patanie cu final fericit.. ca traieste.. face haz de necaz.
priveste partea plina a paharului..

28 Mai 2010, 17:29

$1 scrie:$2i bine, eu vreau abonament aici. motiv : somaj.

Deea,vino la Craiova ca te iau cu mine in echipa la instalatii :) ,ca in domeniul asta a mers tot timpul,si unde nu a curs a picat...dar tot a fost de lucru... :-"

29 Mai 2010, 08:45

$1 scrie:$2u pot sa cred cati romani fericiti sunt.
prin cafeneaua suparatilor bate vantul si se depune praful.
ei bine, eu vreau abonament aici. motiv : somaj.

Sarut mana,

sincer imi pare rau pentru tine. :-S

01 Iun 2010, 22:29

$1 scrie:$2ocuri sexuale la o şcoală din Polonia: Cinci eleve au rămas însărcinate

Cele cinci fete de 14 şi 15 ani au rămas însărcinate, după ce au acceptat să intre în jocul numit "soarele" sau "steaua". Jocul presupunea ca fetele să stea întinse pe jos, formând un fel de stea, iar băieţii să facă sex cu fiecare. Câştigătorul competiţiei era cel care ajungea ultimul la orgasm.

:(( La mine in liceu nu se faceau jocuri d-astea....
... sau nu ma chemau :-"

02 Iun 2010, 09:13

Sunt suparat ca nu mai plec in Turcia, mi se par prea scumpe formalitatile.

02 Iun 2010, 09:17

imi pare rau pentru tine dar de ce nu alegi o alta tara?

02 Iun 2010, 09:20

sunt necajit ca am luat o pietricica in parbriz
gata
Răspunde