ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Re: It's now safe to turn off Romania

31 Mar 2008, 13:44

$1 scrie:$2DA! Eu vreau! Daca se poate ar fi super!

$1 scrie:$2DA! Eu vreau! Daca se poate ar fi super!

Imposibil!
teoria e una si foarte greu de explicat in cuvinte daca nu esti un bun orator cu imaginatia de a explica practica!
Ideea e ca practica face cat 10 teorii dar cu toate acestea ea nu trebuie in nici un caz omisa!

31 Mar 2008, 13:57

Facuta ieri cand ma plimbam pe Lunca Siretului:
parcare.jpg

31 Mar 2008, 14:04

asa tati!
ca vad ca ne-am abatut mult de la subiectul topicului! :D
ideea e ca in acea poza se vede o linie trasata cu vopsea pe trotuar (in mijloc dreapta) daca acea linie este cea a delimitarii locului de parcare atunci acel loc este ILEGAL un loc de parcare nu are ce sa caute pe un trotuar sau aleile pietonale ;)

31 Mar 2008, 14:13

Sunt foarte multe delimitate pe trotuar. Practic pe o distanta de 200 de metri sunt unul langa altul.

31 Mar 2008, 14:24

$1 scrie:$2unt foarte multe delimitate pe trotuar. Practic pe o distanta de 200 de metri sunt unul langa altul.

daca sunt ff multe cu atat mai grav! asa nu le fac Legale! ;)

31 Mar 2008, 18:36

nu ştiu dacă s-a mai postat, dar ia de-aci:
http://www.ftr.ro/index.php?cmd=d&id=2249
cumpărături plăcute!

03 Apr 2008, 08:29

e bine ca deocamdata se impusca intre ei...:

http://www.realitatea.net/168141_Trei-p ... N-2B-.html

03 Apr 2008, 11:01

Garcea in NATO !

http://www.ziua.net/display.php?data=20 ... &id=235539

03 Apr 2008, 11:33

$1 scrie:$2arcea in NATO !

Poate gresesc :-?? Dar parca nu-mi vine sa cred ca-s chiar atat de tampiti si sa fi facut ce au facut fara vre-un motiv intemeiat!
Am si io o intrebare: Oare ce vroiau sa faca baietii aia cu vopseaua daca era o intrunire pasnica si de ce au fortat intrarea in institutie?
>:/ Mentionez ca garcea nu-mi sunt dragi, in general, asi putea spune ca-mi sunt antipatici asa ca nu le tin partea!

03 Apr 2008, 12:10

$1 scrie:$2

Poate gresesc :-?? Dar parca nu-mi vine sa cred ca-s chiar atat de tampiti si sa fi facut ce au facut fara vre-un motiv intemeiat!
Am si io o intrebare: Oare ce vroiau sa faca baietii aia cu vopseaua daca era o intrunire pasnica si de ce au fortat intrarea in institutie?
>:/ Mentionez ca garcea nu-mi sunt dragi, in general, asi putea spune ca-mi sunt antipatici asa ca nu le tin partea!

Urmareste filmuletul in intregime si vei vedea ca acei oameni retinuti si dusi la sectie n-aveau decat niste coli lipite pe rucsace pe care scria "Nu NATO - Nu razboi"...

03 Apr 2008, 12:20

$1 scrie:$2rmareste filmuletul in intregime si vei vedea ca acei oameni retinuti si dusi la sectie n-aveau decat niste coli lipite pe rucsace pe care scria "Nu NATO - Nu razboi"...

:( Sorry, dar eu am citit doar articolul ca filmuletul n-a vrut sa mearga!
In rest e ce am vazut la TV!
P.S. Si nici acuma nu se deschide filmuletul! oare mai este?

03 Apr 2008, 12:45

$1 scrie:$2arcea in NATO !

Asa le trebuie , daca vroiau democratie trebuiau sa ramiana in Germania la ei.... :D :)) :))

04 Apr 2008, 00:57

http://www.gandul.info/societatea/sindr ... 32;2517616

no comment.

04 Apr 2008, 06:23

$1 scrie:$2ttp://www.gandul.info/societatea/sindromul-cetateanul-ionescu-60-milioane-de-lei-apa-pe-doua-luni.html?3932;2517616

no comment.

Ciudat , cum sa platesti factura de 60 de milioane fara sa comentezi ?...Cred ca daca n-ar fi pensionarii in tara asta care sa platesca " cuminti" toate taxele in vreo 2 saptamini s-ar inchide tara si s-ar declara faliment ! :D

21 Apr 2008, 15:47

M-am intalnit astazi cu un fost coleg de facultate, sa-i spunem Mitica.
Nu am fost niciodata prieteni buni, dar nici dusmani n-am fost, asa ca ne-am oprit sa schimbam cateva amabilitati.
Mitica era la volanul unui Passat mare si negru, modelul anterior. TDI. Eu eram cu Fiesta. Mica si rosie.
Mitica era intr-o camasa fitzoasa, cu ochelari de soare de extraterestru, cu un celular care avea mai multe butoane decat tastatura asta pe care scriu acum.
Chiar si in timpul facultatii, Mitica era mai bine imbracat si mai "dotat" decat mine. El conducea Golf 4 (TDI, ofcourse) pe vremea cand eu faceam naveta cu trenul. El avea celular pe vremea cand eu imi dramuiam banii sa-mi ajunga si de o bere la sfarsit de saptamana. Tin minte ca eu imi rupeam coatele pe birou invatand, iar Mitica facea bani frumusei din vanzarea de CD-uri cu soft piratat in Complexul Studentesc. Si la sfarsit de semestru era prezent la mine la usa sa-i fac si lui un proiect la "Programare" ca el nu poate saracu' ca e obosit ca azi-noapte a venit de la Bucuresti cu niste afaceri.
Si cum povestim noi, vine vorba si despre masini. Mitica imi povesteste cu suparare si cu patos cum Passat-ul lui, masina perfecta, l-a lovit un dobitoc in spate si a dus-o la reprezentanta iar mitocanii de acolo i-au dat-o inapoi in doua culori, cu vopseaua scursa, toata murdara de praf de chit in portbagaj, asta dupa ce i-au tinut-o doua saptamani in service, ca ce nesimtiti is aia de la reprezentanta. Da' ce sa-i faci, ca asa e in Romania, frate, toti te fura, fratee...Ma rog, imi suna cunoscuta faza, incerc sa-l consolez explicandu-i ca nici la Ford nu e mai bine, tot niste ciocanari avem si noi in service-uri.

Si in timp ce povesteam noi, ii suna celularul. Raspunde Mitica, sictirit, si incepe sa tot zica "da, domnu', acuma sunt in drum spre dvs., in 10 minute ajung, da, domnu', azi chiar vin, da, stiu, dar aseara a intervenit ceva si s-a facut tarziu si nu v-am mai sunat, bla bla bla". Si dupa ce inchide imi povesteste ca el are acum o afacere cu termopane si constructii. Eu il intreb politicos cum merg afacerile. El raspunde ca binisor, da' trebuie sa stii cum sa faci banu', frate...Si imi povesteste cum mai fenteaza el clientii mai slabi de inger, facand contract si factura pe un fel de sticla si in realitate le pune altceva, ca majoritatea is prea fraieri sa se prinda, pai ce frate, romanu' cum vede un pic de termopan acolo da pe spate, pune botu. Si ce smecher e el, si ce fraier e clientul care tocmai il sunase ca si-aseara i-a spus ca merge pe la el sa-i faca niste masuratori da' n-a mai avut chef de el, asa ca nu s-a mai dus.
Ca deh, traim in Romania...asta e, frate !

Va spun sincer, inca nu mi-am revenit.
Numai mie mi se pare sau mai sesizeaza careva ironia in toata povestea asta ?

21 Apr 2008, 15:59

omul s-a adaptat situatiei ... ce rost are sa te lupti cu "sistemul" cand poti sa-l adopti si sa traiesti pe spatele celor care inca (mai cred ca) se mai lupta ;p
pana la urma se zice ca dinozaurii au murit din cauza ca nu s-au adaptat, nu e asa?

21 Apr 2008, 16:11

$1 scrie:$2mul s-a adaptat situatiei ... ce rost are sa te lupti cu "sistemul" cand poti sa-l adopti si sa traiesti pe spatele celor care inca (mai cred ca) se mai lupta ;p
pana la urma se zice ca dinozaurii au murit din cauza ca nu s-au adaptat, nu e asa?

Din contra, nu s-a adaptat...
Toti sunt fraieri numa' pe el sa nu-l fure, ce pana lui...
De boala asta sufera multi in RO, ciupesc cat pot si de unde pot dar cand patesc la fel zic ia uite ce nesimtiti sunt aia...

21 Apr 2008, 16:39

adevarat ...din punctul asta de vedere nu s-a adaptat

21 Apr 2008, 20:51

http://www.antena3.ro/Senatul-a-dat-und ... 0_ext.html

Orice comentariu este de prisos.

21 Apr 2008, 20:55

Eh, tre' sa ia si de la cei de la tara niste voturi, nu? :-&

21 Apr 2008, 21:00

Tot pe drum mergeau, daca nu aveau pe unde altundeva.....

Re:

22 Apr 2008, 00:33

$1 scrie:$2terna si fascinanta Romanie.............. :( :lol: ..........inca nu stiu ce sa fac........sa rad sau sa plang.... :?:

eu nu stiu ce sa fac sa mai stau sau sa emigrez?adica sa o turn off.

22 Apr 2008, 06:39

Lunea ma duc la servici cu RATB. Si cum asteptam eu un autobuz in statie la Razoare, langa mine un ciumpalac la vreo 25-30 de ani. Inalt. Gras. Se apuca sa manance seminte de dovleac. Si scuipa pe jos. Si mananca. Si scuipa. In 5-10 minute pana a venit masina facuse covor in jurul lui... Imi venea sa urlu, sa-i sar la gat, sa... M-am linistit repede si m-am suit in 168... Romania...

22 Apr 2008, 09:42

Si tu nu i-ai zis nimic, nu? :)

22 Apr 2008, 10:42

Pai daca e inalt , gras, si mananca seminte pe strada, mai ai tupeu sa ii zici ceva? Mai bine il intrebi daca vrea si un suc, sau un lcd cu un meci :))

22 Apr 2008, 10:42

Ca sa scriu acum din spital pe forum, nu?

22 Apr 2008, 10:52

$1 scrie:$2i imi povesteste cum mai fenteaza el clientii mai slabi de inger, facand contract si factura pe un fel de sticla si in realitate le pune altceva, ca majoritatea is prea fraieri sa se prinda, pai ce frate, romanu' cum vede un pic de termopan acolo da pe spate, pune botu. Si ce smecher e el, si ce fraier e clientul care tocmai il sunase ca si-aseara i-a spus ca merge pe la el sa-i faca niste masuratori da' n-a mai avut chef de el, asa ca nu s-a mai dus.
Ca deh, traim in Romania...asta e, frate !

Evident ca , in acelasi timp , mecanicul de la VW se lauda unui fost coleg de liceu ( linga un Bucegi la 3 l ): " bai ce bine ca mai sint si fraieri , sa vezi ce l-am facut pa unul zilele astea ..varza i-am dat masina ! :D

22 Apr 2008, 11:05

$1 scrie:$2a sa scriu acum din spital pe forum, nu?

Stiam ca asta vei zice, dar mi se pare inoportun atunci sa spui ca-ti venea sa urli. Romania a ajuns unde a ajuns si pt ca noi (pentru ca nu pot fi absurd sa spun ca eu am luat atitudine intotdeauna cand am avut ocazia) tinem gura inchisa si inghitim orice. Daca am incepe sa ne luptam pentru drepturile noastre, sa amendam IN GRUP prostia, ingamfarea, tupeul, nesimtirea poate ca s-ar schimba ceva. Asa apar oameni precum cunostinta lui Daniel care profita de faptul ca unii "nu stie" si mai tac si din gura.

PS. Mai e o problema care, din pacate, nu tine de noi: Politia nu ne ajuta uneori cand avem nevoie, iar sistemul e atat de incalcit incat ti-e sila/n-ai timp sa te lupti cu el.

22 Apr 2008, 11:46

Bine, iti urez succes atunci cand o sa-i atragi atentia unuia ca asta sa nu mai faca. Sau atunci cand un Mercedes plin de colorati cu lanturi de 3 kile la gat mi-a taiat fata saptamana trecuta fara nici cea mai mica jena de a trebuit sa ma sui pe bordura sa-i evit. Sunt sigur ca tu te tineai dupa ei numai sa le atragi atentia ca nu e frumos ce-au facut. Inca o data succes.

22 Apr 2008, 12:24

bogdan, nu vreau sa crezi ca te acuz de faptul ca nu l-ai luat pe ala la pumni si sa-l pui sa stranga de pe jos. Dar ideea e ca ai subliniat ca era inalt si gras. Daca era mic si subtirel te luai de el? Iar eu vreau sa trag un semnal de alarma cum ca daca am incepe sa fie mai multi (repet, nu ma pot trece in lista celor corecti care oricand au sesizat o nedreptate au luat atitudine mereu) cei care ii vor zice malacului de 25-30 de ani sa se opreasca din mancat seminte pe strada sau sa le stranga atunci cand termina, nu va mai avea acelasi curaj sa o mai faca. Nu ma astept de la cei care au trait adolescenta in comunism pentru ca atunci era fiecare pt el. Si poate au ramas cu aceeasi mentalitate. Dar de la noi cei de 20-35 astept mai mult. Noi putem lua atitudine.
Subiect închis